OoooA hela natten

Så nu var vi tillbaka till landet MED internet igen. Tydligen låg hela 3:s nät nere igår. Är det inte det ena så är det de andra. Verkar svårt att få lov att blogga såhär i sommartider. Iallafall nu har vi varit hemma i stan och tvättat, sett på OSinvigning och hunnit med en hel del ärenden i stan innan vi firade finaste Linneas 30årsdag med ett vitt och rött tema i snyggelisnygga huset. Det kunde inte blivit en roligare kväll. Festen var barnfri med undantag från nyfödda. Liam var kvar på landet. Filippa var med oss. Eftersom vi hade prinsepressan med oss och skulle köra direkt till storebror senare under kvällen blev det självklart en lugn alkoholfri fest för A. Själv drack jag mitt första vin (i lagom mängd såklart!) på mååånga månader. Behöver jag skriva att det smakade gott. Kvällen bjöd på godaste buffèn och kaffe med kage till efterätt. Allt hade Nea gjort själv. Gahhh vilken kvinna. Det allra roligaste efter att få uppvakta födelsedagsbarnet med fruktskålen Trådig i present var att träffa alla L & S familj och vänner.
 
 
Inte ofta vi gör oss fina för kalas numera. Här mamman med lockigt hår, iklädd festkläderna och lite kvickt sminkad pgr av tidsbrist. (När ska vi någonsin komma iväg i tid igen!?!)
 
 
Naglarna hade jag lackat med OPI:s Pirouette My Whistle från deras New York City Ballet serie.
 
 
Romantisk lång sommarklänning från LaRedoute.
 
 
Sjal från danske Beck Sönder Gaard.
 
 
När jag handlar till ett speciellt tillfälle tänker jag att kläderna ska kunna brukas flera ggr. Denna sjalen kommer bli min bästa pricken över i:et i höst.
 
 
 
 
Ljuva spetsar.
 
 
 
 
Smycken som varit mina favoriter hela sommaren. Från ICON. Säljes hos TinTinStyles.
 
 
Den här bjuder jag på. Ordentliga hålla in magen trosor från HM. Tror jag betalade 99kronor och det var det värt. Ett TIPS till alla nyförlösta mammor därute.
 
Nu frukost. Klockan elva. Ja vi är ju fortfarande på SEMESTER!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Renata

Bra tips där med trosorna! Jag använde en gördel ett tag men det var inte sådär jättebekvämt. Och man vill ju verkligen få ner den här mysiga bullmagen!

Kul att hitta hit :) våra töser är nästan exakt lika gamla.

2012-07-30 @ 22:11:24
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0