Morgon Mys

God Morgon Världen!

Det är så härligt att vakna till min lilla familj. Även om vi varit uppe och vandrat med liten inatt och sovit med två barn i sängen finns det inget härligare än att vakna upp tillsammans. Idag är det dagisdags för L. Det är verkligen en förmån vi har i Lunds kommun (vet inte hur det är i resten av landet?) att syskon till nyfödda får gå normala dagistider första månaden efter födselen. Det ger oss tid att hämta kraft att finnas där för L och orka med trotset när det anländer.



Morgonljus.



Mysigare än såhär blir det inte.



Vår vackra son.



Lilla dockan.




Syskonkärlek.

Jag och L äter frukost framför TV:n. Om en liten stund är det tid att ta hand om dagen. Ordna med flaskor, städa undan lite och kanske hinner jag vika tvätten som fått stå sedan vi kom hem!


Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

men GOS!! Vi har också så i Stockholms Kommun, att syskonet får gå heltid första månaden. Det var toppen för oss! Ja, 4-årstrotsen är ju inte att leka med nu alltså... OJ; så mycket känslor det kan finnas i en liten kropp... "ni tycker jag är ful" får vi ofta höra av Hugo. Skär i hjärtat!



Lilla F är bedårande, och vilken lycka att få barn i juni. Det var lite jobbigt att få mitt på vintern måste jag erkänna...



kram!

2012-06-18 @ 09:29:35
Postat av: Siri

Härligt med bilder på familjen och Gullfian! Hon är så fin, du skriver bra och fotona är underbara- njuter ab din blogg!! Och skönt med extratiden på föris nu i början. Jobbar ju själv som förskollärare här i stan och vet att det är ett pussel ibland 9-14. Tänker på de som bara har 15h i veckan. Viktigt för det "stora" barnet att få som tid på föris tycker jag!

Förresten tror jag att jag känner era besökare i går, om de inte bara har samma namn;) fick ni bullar av Stefan?;)

Hej hopp!!

2012-06-18 @ 13:58:43
Postat av: Lena

Hej får säga att du har en fin blogg :)

fina bilder på dina barn fin syskon bilder på baren du har :)

mvh Lena

2012-06-27 @ 11:48:59
URL: http://isabellemariell.blogg.se
Postat av: Malin

Vilka fantastiska bilder du tar!!

Kram
/Malin

2012-06-27 @ 12:50:39
URL: http://andthroughitall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0