MorgonGåva

Jag tycker det är en fin tanke att ge den nyförlösta mamman en liten present. Det är trots allt underbart väldigt psykiskt påfrestande att vara gravid, föda och ta hand om en liten baby. Och den biten kan bara vi kvinnor ta. Min man är dock inte av den sorten. Som tänker på de små detaljerna. A är ingen romantiker men så mycket mer. Ibland kan jag bli smått avis på andra relationer där de överlämnas rosor och presenter, serveras vackra middagar och bjuds på resor. Dock vet jag. För jag har haft det så i tidigare relationer. Att det många gånger. Under ytan. Mellan det bra. Finns diskussioner, tårar och brustna hjärtan. A ger mig K.Ä.R.L.E.K dygnet runt. Håller om mig när jag gråter, får mig att skratta och säger "Jag älskar dig iallafall!". Det är vårt sätt att tala om för varandra att vi blir kvar trots våra nackdelar. Kan skriva tusen ting. Det är verkligen underbart att vi efter flera år tillsammans fortfarande utvecklas och gör det tillsammans. Ger och tar. Delar.

Det är otroligt vilken skillnad det är i vår relation nu från några år sedan. Det har tagit tid men nu arbetar vi i team och jäklars va häftigt det är. Även om det blir irritation mellan oss ibland lyckas vi balansera. Den tiden vi är i nu känns lugn och mysig. Den hårda vägen. Har vi fått lära. Att känna sig som en stark förälder inte är någon självklarhet. Nu känner jag mig tillfreds. Jag vet att jag gör rätt för vårt barn och litar till min själv. Hon blir lugn hos mig och det värmer mitt hjärta.

TACK älskling för att du finns där för mig/oss. För att du inte håller mig tillbaka. Det ger mig vingar att flyga med.







En liten kärleksgåva. Från Edblad. Som gör de vackraste silversmycken. Längtar tills jag får på mig mina ringar igen!


Kommentarer
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och Ludwig

Så fint! :)

2012-06-19 @ 20:27:46
URL: http://zaraholine.blogspot.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Hoppas ni mår bra, på landet kanske? Eller är det för tidigt med en utflykt dit?

Trevlig Midsommar önskar jag er.

Kram,
'emelie

2012-06-21 @ 20:25:37
Postat av: nicole

vilken mysig blogg , haha har inte tänkt på det förut vad staden jag bor i betyder men den heter iallafall Morgongåva så nu vet jag vad det innebär iallafall :)

ha det fint!
kram

2012-06-28 @ 15:37:25
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0