Nationaldag Med Vänner

En dag med höggravid mama är väl kanske inte det mest spännande som hänt i en fyraårings liv men jag tyckte vi underhöll oss fint. Det blev muffins med citron och sedan kalas för Nallis/Pingu i vardagsrummet. I present fick de varsin biobiljett och popcorn som vi smaskade på tillsammans. Mys. A kom hem runt ettiden och jag fick äntligen sova en stund. Inte speciellt spännande kan tyckas men sånt är livet här och nu. Jag är glad att jag fått möjligheten att vila och njuta. Nästa vecka är jag inte gravid längre utan istället trött men förhoppningsvis lycklig tvåbarnsmama. Overkligt.



Mama med ny favoritsjal från Provrummet. Jag tycker själv att jag förändrats mycket utseendemässigt denna graviditen. Pigmentfläckar och viktuppgång har välan gjort sitt men ibland känner jag inte riktigt igen mig i spegelen. Kanske är det trettioårsåldern som spökar.



Till dig Emelie (Jag har tappat adressen till din blogg... snälla maila mig om jag fortfarande får läsa!) Magen ligger verkligen i knät nu. Tänk att jag fått bära livets mirakel.







Nytt i garderoben. När man inte kommer i ngt längre får man piffa det hela lite med ass. Prisvärd var den också.

Nu sitter jag i soffan efter en super mysig eftermiddag tillsammans med Filippans gudmor med familj. Barnen lekte på gräsmattan, männen drack öl vid grillen och mammorna pratade om livets underbara i köket. Preciiis som det ska vara. Är så glada för att ni finns i våra liv.

Nu förlossningskliniken på Play. Imorgon väntar tidig morgon med tvättstuga och sedan inskrivning på sjukhuset. Det innebär INTE att vi får bebis imorgon bara information om nästa vecka!


Kommentarer
Postat av: Frida - BF 8 juni ♥

Åh vad spännnade Mikaela!



Vi väntar och väntar på vår plutt... Men inga känningar alls.

2012-06-07 @ 08:02:57
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Så ditt "meddelande" nu till mig - jag mailar :-). Självklart vill jag att du läser!



kram

2012-06-08 @ 07:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0