Nostalgisk

Är ni vakna!?!

Det är vi men bara nästan. Jag har sovit inte alls inatt och gav upp när L väckte mig tidigt. Lika bra att stiga upp. Vi tar dock en lugn morgon innan vi ska starta med tvätt och städ. Nästa vecka är alldeles speciell och det är klart vi vill ha lite fint omkring oss. Iallafall för mormor och L som kommer bli här hemma medan vi stannar på sjukhuset. I eftermiddag får vi fikabesök. Ikväll blir det middag på restaurang för mannen och mig. Vi går runt i en liten bubbla nu. A säger att jag strålar. Jag vill bara vara nära mest hela tiden. Vi går verkligen i väntans tider.







Sista hela veckan som tre har kommit till sitt slut. Helt plötsligt känns det lite vemodigt att magen som varit så stor del av vårt liv de senaste året kommer försvinna. Ska försöka att njuta sista tiden. Längtar ihjäl mig efter vår prinsessa!


Kommentarer
Postat av: Siri

Du strålar verkligen!!! Och jag vet precis var ni är just nu - hade också planerat snitt, inskrivning på 44:an och allt vad det innebär ;) vår underbara doktor var Dag! Och Filippans rum ser ut som en dröm, du har verkligen öga!

Hoppas kunna ses i Stadsparken med de små i sommar, har du lust är det bara att maila!

Kram!!

2012-06-10 @ 10:12:06
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och gravid i vecka 38

Åh så nära! Jag hoppas också att vår lille vill kika ut nästa vecka! :)

2012-06-10 @ 13:49:18
URL: http://zaraholine.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0