Saknad

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!

SOM jag har saknat min blogg. Det är galet att jag inte skrivit här på närmare fyra veckor. Vi har haft teknikstrul deluxe. Först med datorn sedan med Blackberryn och när Iphonen inte heller ville som vi bestämde jag mig helt enkelt för att inte lägga ner mer energi på detta. Har i skrivande stund fortfarande inte fått tillbaka vår ASUS från verkstaden utan fått låna en dator av finaste Linnea och Stefan. Efter att ha blivit lovade olika ting i flera veckors tid tröttnade jag helt enkelt på att vänta. Med ett fullt minneskort i kameran övervägde jag/vi tom att köpa oss en ny dator men det är inte riktigt prioriterat dessutom känns det trisst då vi köpt en dyr dator med bästa försäkringen för mindre än ett år sedan. Tydligen glömde vi tyvärr bort att betala för kundservice. Själig tid att vänta på en reparation är tydligen en definitionsfråga. Nu vill jag inte lägga mer tid på detta men jag vill varna för att handla ASUS på EXPERT med FÖRSÄKRING.

Har av förklarliga själ inte varit inne på bloggen och blev chockad att ni fortfarande är så många som fortsatt att titta in här hemma på våran gata i stan. Dessutom vill jag tacka för alla mail och facebooksförfrågningar om när bloggen startar upp igen. Det värmer verkligen att ni är så sött angagerade i vår lilla familj. Det har verkligen varit en saknad att inte haft möjlighet att dela livet tillsammans mer er. Mail, facebook och somliga bloggar har jag kunnat följa i viss mån från mobilen men det är verkligen inte samma sak att sitta med en plutteliten mobiltelefon med sisådär täckning där jag med mina svullna gravidfingrar nästintill aldrig lyckas trycka rätt. Möjligtvis hade vi kunnat lösa det med bilder från mannens mobil men bloggen blir inte densamma utan mina bilder från systemkameran men "den som väntar på något gott"...

Nu har jag över tvåhundra bilder och massor att skriva till er.




Det är såhär vi ser ut nuförtiden. På bild för ovanlighetens skull ioförsig sminkad och med ordnat hår. Påväg till babyshower som bara är en av många härliga stunder den senaste månaden. Ni kommer såklart få en tillbakablick i veckan som kommer. I allafall har jag svullnat som bara den. De senaste varma veckorna har fått mig att inse att jag är innerligt glad att inte gå höggravid genom hela sommaren. Det har blivit många kalla duschar och öppna fönstren. Jag kan inte längre få på mig min förlovningsring ens på lillefingret och har dessutom utan att sola lyckats med konsten att få pigmentfläckar alla Pippi i hela huvudet.



Det har speciellt under de varm dagarna varit svårt att klä sig. Om jag ens tagit mig utanför dörren har jag levt i min svart- och vitrandiga maxiklänning från Ralph Lauren som jag piffat med smycken, solglasögon, scarfes och Converse. Mina fötter svullnar dock till gigantisk storlek under dagen vilket resulterar i det enda alternativet flip flopp framåt kvällen. Tur jag inte ägnar senare delen av dagen till annan aktivitet än att gnälla åt att jag är trött, svullen och har ont. Liggandes i soffan framför BB eller i sängen med en bok. Det händer dock att jag tar mig upp. För en promenad. Till toaletten.



Magen växer som den skall. Alla proverna visar bästa resultat och om mindre än två veckor blir det bebis. Har onda förvärkar speciellt om nätterna och det känns som att den här lilla prinsessan vill ut till oss inom snar framtid. Med Liam hade jag inga direkta förvärkar förrän förlossningen startade men denna gång känns det kan jag meddela. Min barnmorska talade dock om att det är vanligt som omföderska. Jag tyckte vi kunde meddela sessan om att några förberdelser är behövligt vid snitt.

Nu ser jag att klockan slagit nästintill midnatt och det är hög tid att krypa ner i sköna sängen. Mannen och L sover redan. De har haft en ansträngande dag på golfbanan och hos underbaraste farmor/farfar medan mamman försökt sova bort en envis förkylning. Ska se om jag kan se några missade program på play innan jag gör ytterligare ett försök till en god natts sömn!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Sååå roligt att du är tillbaka! Och va fin du är! Kram

2012-06-03 @ 06:39:37
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com
Postat av: Zarah - mamma, matte till mops & gravid med nr 2

Så kul! Äntligen,

2012-06-03 @ 08:13:11
URL: http://zaraholine.blogspot.se
Postat av: Jenny N

Välkommen tillbaka!

Typiskt att de sker när jag snart ska lämna landet.... hmmm kan bli dyrt o surfa i europa;-) beroende som man är av vissa saker.... ja aj en del uppdatering hinne rud kanske med innan onsdag o sen får jag ju sms/mms när prinsessan e född:-) Kram

2012-06-03 @ 08:41:29
Postat av: Pernilla

Wihoo! Välkommen tillbaka och vad glad jag blev :-)

Kramar!

2012-06-03 @ 09:16:01
URL: http://storiesbyp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0