Smaklig Spis

Då var kvällens rutiner avklarade och liten sover i sängen sin. Själv har jag spenderat senaste timmen till att skriva ner viktiga nummer och rutiner till min mamma inför BBtiden då mormor sköter marktjänsten här hemma. Tycker det bästa för Liam är om vi kan hålla ngt sådär på rutinerna. Självklar vill vi skämma bort honom och kräver inte att allt är som vanligt men det är fint om han kan gå som vanligt på dagis och komma i säng någelunda om kvällarna. På eftermiddagarna hoppas vi klart att han vill besöka oss på sjukhuset. Vet en mamma och pappa som kommer sakna något otroligt. Vi är vana vid barnvakt max en natt men inte bara det känns i hjärtat utan att vi faktiskt är tre som blir fyra och vi vill inte att L ska känna sig utanför. Mamma blödig är vad jag är. L kommer skämmas bort med presenter, uppmärksamhet och god mat. Vet att det kommer gå fint. Men riktigt lycklig är jag int förrän vi är tillsammans alla fyra igen.



Sista IKEA besöket tillsammans med min underbara gravidvän Emma resulterade i en hel del praktiska ting till hemmet. Bland annat dessa bestick till L. De är inte barnbestick utan dessertbestick i namnet Dragon men fungerar utmärkt till de små. 69;- paketet blir mycket billigare än setten de säljer på barnavdelningen med sked, gaffel och kniv för 49;-. Glömde dock att köpa skedar. Får bli kvar på listan.



De plasttallrikarna vi haft till L kändes plötsligt både slitna och barnsliga. Köpte istället dessa fina vita i Melanami från Rice. Positivt med ålderskillnaden mellan barnen (4år) är att vi inte behöver köpa dubbelt upp av något och att L blir den som får nytt då lillasyster istället ärver.



Min absoluta favorithörna i lägenheten. Dukat i vitt på underläggen Manhattan från Svenskt Tenn.

Nu. Unga mödrar och Gossip Girl på Play. Fast först ska jag svara på några av era frågor!


Kommentarer
Postat av: Frida - BF 8 juni ♥

Är sååå förtjust i er matplats!

2012-06-04 @ 21:52:39
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Jennie

Såna där bestick har vi köpt till I och M också, perfekt!

2012-06-04 @ 23:16:03
URL: http://jempie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0