Storebror och Lillasyster

Det är verkligen underbart att vara hemma. Igår hade vi en riktigt mysig dag tillsammans. Ioförsig med trött mama. För om prinsessan bestämmer att vi ska umgås mellan 11-04.00 på natten och pappan är så trött att han näst trillar baklänges är det bara till att gilla läget. Det är ju dessutom så mysigt när hon är vaken några timmar. Nu har vi släppt bröstet som bara sårade och var utan mjölk. F är nöjd med bara flaskan och napp vilket gör att hon sover väldigt gott och ofta. Vi försöker dela på tiden med henne rättvist här hemma. För alla vill ha sin del med Gullfia.

B.Ä.S.T med att komma hem var självklart att vi äntligen fick vara hos båda våra barn. Det har gått så fint med mormor som barnvakt men efter tre dagar från varandra längtar vi ömsesidigt. Det är svårt nu att finna en balans. Vi vill självklart ge L lite extra uppmärksamhet och bekräftelse samtidigt som vi inte vill ändra rutiner eller skämma bort. Första natten fick han sova tillsammans med oss i sängen. För att vi saknat. Något otroligt. Kanske emot alla "regler" men ett litet undantag bjuder vi på.

Liam är verkligen en helt fantastiskt storebror. Tillsammans med F är han väldigt försiktig, kärleksfylld och vill gärna vara med och hjälpa till. Varje kväll sjunger vi sånger för lilla syster yster. Det blir mycket med pussar och kramar.

Sen är det inte att sticka under stolen med att Liam fortfarande är en 4åring med tonvis av energi i kroppen som dessutom är van att vara ensam om mamman och pappan sin. Än har vi inte sett av någon svartsjuka för att vi tar hand om Filippa. Det som är tungt är att själv mäkta med trotset som kommer med jämna mellanrum och skulle så gjort även utan lillasyster. Än så länge är vi nöjda med fyra års mellanrum mellan barnen och känner oss som starka/stolta föräldrar till våra två.







"Det är faktiskt min bebis mamma!"

Om storebror fick bestämma skulle han ta alla matningar och sitta med prinsepressan i sitt knä dygnet runt. Igår efter mannen och min supermysiga soliga stadspromenad hämtade vi tillsammans på dagis. L var S.T.O.L.T.

Nu tid att plocka av morgonen här hemma och försöka komma ut på tur alla fyra (!).


Kommentarer
Postat av: Emma

Gud, jag hade blivit helt tokig om jag var dig med er dator. Hopplösa företag som förhalar saker!!!! GRRR



Ska ankan ha semester nu efter pappadagarna eller hur gör ni? Gud vilken härlig sommar ni har framför er!



Haha vad gullig du är. Jadu, idag känner jag mig allt annat än stark och vacker, haha. Sitter i soffan och funderar på om jag ändå inte mår sämre nu än då man var nyförlöst (SKOJJAR BARA) med vinterkräksjuka och snitt som gjorde ont. Har precis släppt ut galen unge på promenad med sin farmor så jag får en stund för mig själv. Så visst, jag kan vara stark och vacker med folk som hjälper mig. Och smink. Massor med smink. Men så är det ju för alla! ;) Skämt å sido, det värmde, det du skrev. Lätt att glömma bort ibland att man inte kan få allt på en gång och blir deppig för det.



Lilla sötfian, visar bilderna på henne för alla jag ser. Hon är perfekt (precis som sin bror!!), ni gör vackra barn! :) KRAM!



Ps. Ge mig lite vagnporr nu! Ds.

2012-06-16 @ 13:43:22
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/
Postat av: Jennie

Visst är det härligt med suuuuperstolta storasyskon?! Molly är fortfarande så när jag och Emma hämtar dem på dagis (det har ändå gått 6 mån nu ;)) att "Titta här är MIN BÄBIS! Hon heter Emma!!"

:)

Men det är väl så att syskonkärleken är något alldeles speciellt <3

2012-06-16 @ 23:41:32
URL: http://jempie.se
Postat av: Cissi

Fina bilder på dina fina små! Så skönt att ni är hemma igen. Fortsätt att ta hand om varandra. Det verkar ni verkligen göra på bästa sätt. Mys! :-) Kram!

2012-06-17 @ 19:32:34
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0