Barnvagn

Puh. Ballonger är blåsta, bordet är dukat och i skrivande stund delar mannen tillsammans med L upp alltför mkt godis i sju små påsar med Spiderman på. Själv fortsätter jag på min trötta bana och har ordinerat mig själv till soffan. Sitter och ser över vad som är kvar att ordna innan Filippan anländer. Inte mycket kvar på listan nu.



Fann denna mjuklift för 399;- Kampanjpris hos Jollyroom och hämtade ut den idag på Posten. Tror den kommer bli perfekt. Då slipper jag tänka på att väcka bebis när jag ska upp/ner för trapporna och dessutom bära vår tunga liggdel.


Emmaljunga Mondial Duo. Vår vagn fast i vitt. Vet ni. Nu är jag helt plötsligt glad att vi beslutade behålla vagnen. Som det svänger det där. Tur mannen höll fast i sin tanke. Dock vill jag köpa till ett genomskinligt regnskydd som inte har en stor öppning fram. Det regnar nämligen rakt in på bebis då.



Och ståbräda har vi lovat L. Kommer bli sjukligt tungt att dra dem båda men samtidigt har jag inte nerver att orka övertala trött fyraåring om att gå i alla lägen.

Resterande som står kvar på listan är tandborste och mjukisbyxor till mamman till BB samt övriga hygienartiklar. Några korgar, en matta och eventuellt ett babygym. Plus att vagnen ska lämnas in på service.

Nu ska jag se på "En Unge I Minuten" på TV4Play och lägga in veto om sovmorgon imorgon!

Kommentarer
Postat av: Julias vita drömmar

Hej och godmorgon :)



Så duktig du är som fixat färdigt nästan allt :)



Det har inte jag...jag har några plagg och en vagga och tjaaa det var allt det. Vet inte riktigt hur jag tänkt här nu. Måste ta tag i allt.



Jag har kvar den rosa mattan, den är ljuvlig :)



Kram/Julia

2012-04-01 @ 07:02:19
URL: http://www.juliasvitadrommar.blogspot.com
Postat av: Hanna

Vilket bra köp. :-)

2012-04-01 @ 07:22:05
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: S

Oj vad du verkar duktig och organiserad!

Själv känner jag mig som ett mindre kaos som har massor kvar att förbereda :)



Det är 99% säkert att det blir ett planerat snitt för oss. Vi har fått datum och sådär, men om det skulle visa sig samma dag att h*n har vänt på sig så får vi åka hem igen. Det är dock inget som någon barnmorska tror kommer hända h*n verkar ligga bekvämt med rumpan ner. Jag känner fortfarande tydligt huvudet uppåt, så jag har ställt in mig på snitt.



Jag läste på lite om hallonbladste,och jag tror inte man ska börja för tidigt när man ska få snitt (jag började mindre än en vecka innan bokat snittdatum), men det ska tydligen hjälpa livmodern att dra ihop sig efteråt, minska blödningen efteråt, samt stimulera amningen.

Man vet ju aldrig, men värt ett försök tycker jag. :)

Kram



2012-04-01 @ 10:28:49
URL: http://freefallin.blogg.se/
Postat av: Frida

Härligt!!!



Angående dop - Vi har inte riktigt bestämt ännu. Någon form av tillställning blir det. Antingen traditionellt dop i kyrkan, eller någon namngivningsceremoni i trädgården här hemma. Hur har ni tänkt?

2012-04-01 @ 17:38:16
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Cissi

Det skulle vara toppen att träffa er i höst, när er nya familjemedlem anlänt och ni landat lite. Det var länge sen jag var på begravning (tur det) men efter att jag själv fått barn kommer många barndomsminnen tillbaka allt oftare. Särskilt nu när Albin börjar bli så stor att han leker med kompisar. Tänker då ofta på dig och dina bröder, och alla våra knäppa påhitt!



Hoppas ni hade ett toppenkalas för 4 åringen idag! Kram

2012-04-01 @ 19:33:20
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0