VårSol

Denna första lördag i mars vaknade vi av att solen sken. Vi tog en lugn morgon här hemma. Sedan for mannen på fisketur medan jag och Liam firade in våren med glass på stan. Där vi även inhandlade tulpaner till oss och dagens fikabesök. Efter en tur till leksaksbutiken blev det snabblunch hemma och en vilostund för trött mama (jag har om möjligt sovit ännu sämre inatt) för att sedan bege oss till gammel- mormor & morfar (A:s sida). Därefter stod tvätt och handling på schemat. Det blev SEN middag ikväll och jag är helt slut. Tackar för en underbar lördag och ser fram till en söndag med förhoppningsvis lite mera ro.



Nya Mama med vackra Carolina Gynning som väntar bebis ungefär samtidigt som vi. Längtar allt mer till juni nu. Är så nyfiken på vem det är som gömmer sig i magen!

(I skrivande stund ser vi på Melodifestivalen och jag ska alldeles snart bära in liten till sängen som somnat i soffan!)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej!

Läste att du oxå tycker om mårbacka pelargonier:) Jag var på plantagen och dom tog 100 kr/st! Tyckte det var lite saftigt! Men du hade bara gett 50 kr för dina! Var ligger Herr Blom:))

Med vänlig hälsning,/ U.

2012-03-04 @ 07:34:02
Postat av: Petra

Den tidningen har jag missat! Får åka och kolla om den finns i affären här!! Då är det bara 6 dagar mellan våra datum! :) Längtar riktigt mycket!! :)

2012-03-04 @ 17:27:04
URL: http://petras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0