Bruka

Efter gårdagens middag hos svärföräldrarna bjöd barnen på sovmorgon till tio. O. Vi tackar ja. Efter söndagsfrukost har vi tagit dagen med ro. Filippa har vilat. Liam ser på Pettson. Mannen har diskat. O jag tagit mig en lååång dusch. Nu är det snart tid för fotboll för L. Idag följer hela familjen med som publik. Fotboll har aldrig varit så roligt som nu. I övrigt har vi diskuterat vår Stockholmsresa. Resdag, ting vi vill hinna med, när/var och hur vi ska hinna träffa alla osv. O så har jag ett önskemål om lite shopping i staden med mamman min. Mannen får vara hemma med barnen. Det kommer vara mitt i julrusch så det blir till att besöka bara de där utvalda favoriterna. Som Svenskt Tenn och Bruka. Har sett ut denna hyllan. Labyrint. Heter den. O har sitt ursprung hos Bruka. Cirka Pris. 999;- Tänker att den skulle vara perfekt på väggen inne hos L. Som en sån där "samlingshylla" som vi hade som små fast i lite nyare version.
 
Ibland fastnar man!

Kommentarer
Postat av: Jenny n

Kopplar ni släp bak bilen;-) all packning+ klappar som barnen får plus underbar stockholms shopping:-) tror ni får härliga dagar i stan:-) kram

Svar: Haha Jenny NEJ de gör vi inte... Så vi får tänka över vad vi handlar ;) Tur Ls leksaker börjar bli lite mindre.
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-18 @ 18:45:45
Postat av: Emma

Har ni räknat med oss i planen? Har nämligen inte kunnat planera än då jag inte haft nåt schema men nu så! Kanske att vi kan ses den 27e dec och ni inte är uppbokade då? Eller hur länge stannar ni? Annars säg vilka dagar ni är lediga så försöker vi lösa det!

Har också en känsla av att man kommer känna sig ganska osmidig med dubbelvagn, å andra sidan kan jag räkna på ena handens fingrar dom gånger jag och charlie varit i stan på café med barnvagn, inte många gånger det hänt. Vi hänger ju mest här ute i förorten! :) Dessutom kommer jag inte använda dubbelvagnen när jag är själv med bebisen (som alla verkar tro är en lillasyster) utan det blir den hederliga gamla kronanvagnen som får vara kvar (dom där stora fasta hjulen vinner i längden!).

Men du, gå in under "kommentarer" när du loggar in på bloggen och sen en underflik som heter "svar till mig", där finns alla dom kommentarer som jag svarat dig på det sättet! :)

Om du har en stund över nån gång, kanske nu när du har sjukstuga? :D så börjar jag bli sugen på en ny bloggdesign!!!!

Var inne och googlade på "starwoman vagn" och såg vilken du menar. Har sett den i verkligheten och dels ser den jätteranglig ut och dels så kan vi inte ha så små hjul här ute, det blir inte plogat överallt så då kommer jag aldrig komma fram! Tycker att den var riktigt fruktansvärt ful med... ;)

Fundera över julen om ni har en kväll över! KRAM!

Svar: KLART vi räknar med er. Juldagen åker vi till pappa och firar där på Annandagen och därefter tänkte vi komma till Bro = 27:e. Vi kan höras om tid och planer. Mest av allt vill vi bara vara med er. Så den tid på dagen/kvällen det passar bäst för Charlie tycker jag vi bokar. Tidig eftermiddag och så kan vi stanna över middagen?
Ja de e nock oundvikligt att inte känna sig osmidig med dubbelvagn men som du skriver kanske du inte behöver ha den OM du skulle besöka stans cafeer någon gång.

Om det är en lillasyster. Återstår att se. Hade varit roligt med lillebror dock. D e ju nära i åldrarna och kommer ha mycket nytta av varandra kommande år. De saknar jag med Liam och Filippa. De kommer ha mycket som skiljer dom år. Vilket iof inte behöver betyda mindre syskonkärlek. Men av min erfarenhet är jag mer nära min lillebror än storebror mycket pgr av åldersskillnaden. Får försöka övertyga A om en bebis till här snart ;)

Tyckte Starwomans vagn såg ut lite som Buggan fast hon hade betalt kanske 2000;- Fast vad vet jag. D e säkert stOra skillnader. O de klart du inte kan ha små hjul. När de är oplogat ner till Ls dagis är det tom svårt med stOra hjul som vi har nu. Vill inte ens tänka på att ha små då. Och dubbel tyngd.

Har inte Emmaljunga ngr bra syskonvagnar eller Kronan?

Nu ska gå in och läsa dina svar. ;)

Ang. Design. Maila mig din mail till [email protected] så skickar jag ett litet formulär du kan fundera lite över.

Nu tillbaka till tvåbarnsmammaträsket ;)

LÄNGTAR tills vi ses. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-19 @ 09:54:35
URL: http://lillaemma1984.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0