Buzzador

Vilken start på veckan. Tidig morgon idag. För att kunna vara hos Polisen vid öppning. Ett nytt Id-kort var ett måste. Vidare till sjukhuset för tid hos sjukgymnasten med Filippa. Efteråt promenerade vi till leksaksbutiken och lyckades där pricka av ännu några ting till barnens julstrumpor och julafton. Hem för lite lunch innan det var hämtning av storebror på förskolan. Vidare till Coop för storhandling. Hem. Plocka upp och in alla matvaror. Mannen startade upp i tvättstugan. Jag lagade middag. Efter maten. Plockade vi i ordning hemmet, nattade barnen och tog en välbehövlig dusch. O. Nu rabblar jag verkligen bara MEN mer intressant än så har inte denna dagen blivit.
 
Nu till något roligare. Såg preciiiis i mailen att jag är uttagen hos Buzzador till kampanjen för Dove Pure & Sensetive. Under vecka 48 kommer jag att få ett paket med produkter att buzza på Posten.
 
Jag kommer tilldelas 8 stycken förpackningar varav 50ml Dove Pure & Sensetive kroppslotion. Bor ni i närheten och är intresserade av att testa. Skriv en liten kommentar. Så sparar jag en flaska till dig!

Kommentarer
Postat av: Nathalié - Äntligen gravid <3 BF 27/3-13

Hoppas de produkterna är bra! Buzzador är roligt :). Men sällan jag kommer med dock, haha. Men då blir man så glad när man väl blir utvald :P.

2012-11-27 @ 08:06:41
URL: http://yarp.blogg.se
Postat av: Siri

Jag vill testa;) så kan vi ta en lekplatsträff samtidigt! Kanske Sara och Renata vill hänga på!?
Kram

Svar: O klart vi ska. Du får gärna mig ditt mobilnummer till [email protected] Siri. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-27 @ 12:10:22
Postat av: Linnéa

Det hade jag gärna velat prova på min trötta och totrra hud!!
Kram på dig gumman!

Svar: De ska du få gumman!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-27 @ 13:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0