De Lyckliga Vinnarna

Oj.Oj. Vissa dagar. Känns det som att jag inte kommer någon vart. Ett steg fram. Två steg bak. Jag vaknar. Och går och lägger mig. Därmellan. Plockar jag samma saker om och om igen. Byter blöja, torkar kräk och stoppar in nappen ännu en gång. O innan jag hunnit fundera över dagens planer är det tid att hämta på dagis. Sen kommer mannen hem. O jag vet fortfarande inte vad vi ska äta till middag eller vems tur det egentligen är att göra vad. För schemat försvann någonstanns mitt i allting. Nu är det i vart fall kväll. Äntligen. Lite tid. Att kunna avsluta något jag påbörjat. Bara det. Att jag nu är för trött. För att finna inspiration till någonting alls. Har jag precis skriviet detta i ett inlägg häromdagen? Det har jag? Eller? Ni ser ju. SÅ intressant känner jag mig för tillfället.  Fast lite utöver det vanliga ska jag väl kunna bjuda på.
 
För nu är ni väl nyfikna. På vinnarna utav produkter från Bambino och Pappaprylar.
Trumvirrvel...
 
 
G.R.A.T.T.I.S
 
 Renata . Lite tur hade du visst ;) Du har vunnit produkter från Bambino. Maila mig din adress till [email protected] så kommer produkterna på Posten.
 
G.R.A.T.T.I.S
 
 EmmaMedJonasOchCharlie. Ni har vunnit ett stycke Frozzy Pack från Pappaprylar. Maila mig din adress till [email protected] så kommer vinsten på Posten.
 
Återigen TACK för alla som medverkat. Jag har ännu en gång. Skrivit ned alla som varit med och tävlat. Vilket jag väger in i min bedömning i flera tävlingar. O de kommer fler. Har några SÅ roliga tävlingar till er framöver. Imorgon startar en!

Kommentarer
Postat av: Renata

Vad GLAD jag blir! Fågelbajset gjorde sitt ändå. Gött!! :D

2012-11-07 @ 00:18:50
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Du är så duktig som ordnar dessa tävlingar! Heja dig! Och åter igen: tack för vinsten :-). Du vet ju hur mycket jag älskar tävlingar.

Kram

2012-11-07 @ 08:56:53
Postat av: Emma

Ååååååvad trevligt med en vinst såhär mitt i veckan! Den kommer passa finfint in i vårat nya kök, när det nu är klart.... ;)

Mailar min adress! Kram och TACK!!!

2012-11-07 @ 11:25:33
URL: http://lillaemma1984.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0