En Promenad Genom Stan

Efter en natt med orolig dotter startade dagen med den obligatoriska familjefrukosten innan alla försvinner iväg på sitt. Jag och Filippa rullade vagnen mot staden för att ordna med några ärenden innan vår planerade promenad i parken med Sara och prinsessorna. Det blev en sväng in till HM. För att se efter julklänning till F samt strumpbyxor och hårfärg till mig. Mina årliga bonuscheckar kom med Posten igår och det är alltid ett trevligt inslag i vardagen. Dock. Var de inte så mycket denna gång. Vilket i sin tur betyder att jag inte handlat samma mängd som tidigare år. Och det är väl bra. Vi som ska spara nu. I vart fall. Blev allt utom klänning med hem. Utbudet var inte alls som väntat. Den klänning som jag sett efter fanns inte och allt annat var utplockat eller nja. Inte i vår smak. Så jag får klicka hem den rätta istället. Överlag tycker jag det har varit ett dåligt utbud till de små under hösten. Hos överlag alla kedjor.
 
 
Denna mysiga filt fick bli med den också. Tror baby filtar är min nya sak. Jag fastnar lätt för ting. Som kuddar. Kan inte få för många. Jackor. Det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder. Förvaring. Behöver alltid mer . Och nu har jag upptäck ett mönster i alltför många filtar till Filippa. Kanske kan skylla på att det är naturligt. Att vilja ge sitt barn värme. Någon slags ur moder i mig som vaknar och måste köpa den där filten. Det gjorde jag i vart fall. Den ska få åka vagn hela våren. Tillsammans med fårskinnsfäll och åkpåse. Vet ni vad jag mer gjort idag? Hängt upp våra julstjärnor och julpyntat. Lite drygt en vecka kvar till advent och jag tycker det är underbart att det mesta är på plats. Allt vi saknas nu är en lingonkrans till ytterdörren och julklappar till barnen. Imorgon tänkte jag storstäda och lyssna till julmusik!

Kommentarer
Postat av: Madde

Håller med om att det varit dåligt utbud i klädbutikerna. Känns som att det knappt kommer in något nytt..Hoppas på bättre utbud till våren!=)

2012-11-21 @ 21:43:52
URL: http://maddecarlssson.blogg.se
Postat av: maria

Det finns så mycket fina babyfiltar!
Härligt att ha klart julpyntet. Jag ska nog fixa det på fredag :)

2012-11-21 @ 22:06:30
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Emma

Har du FUSKAT och pyntat redan?!? F*n dej, så gör man inte.....…

Själv väntar jag fint en vecka till, lydig som jag är! ;)

Svar: Äsch har ändå ingen koll på dagarna nu som föräldraledig ;) Nu är det gjort.
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-21 @ 22:20:05
URL: http://lillaemma1984.blogg.se
Postat av: Zarah - mamma till två små ❤

Tänkte också städa och lyssna till julmusik idag! Mormor kommer och hämtar barnen vid 14, annars är det svårt tycker jag. Med en 5 månaders och en snart 2 åring ;) Kramis

Svar: Haha ja det är inte lätt. Tänk att städa själv skulle bli en lyx ;) KRAMAR
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-22 @ 07:48:43
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Sara

Ja filtar gillar jag oxå :) Du har väl en från little giraffe? Är du nöjd med den? Funderar på en sådan till Signe i julklapp!
Kram!

Svar: JA de har vi och vi älskar den. Ljuvlig!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-22 @ 19:37:03
URL: http://saranicolina.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0