DenDärKänslan

Vi hade en jättemysig "bloggfika" igår med Pernilla och Astrid. Tack tjejer. Hoppas vi kan styra upp något snart igen. Då får vi inte glömma att prata om detaljerna kring dopet. För jag kommer gärna och "delar" den dagen med er. Efter fika på stan. Hämtade vi storebror. Och gick till bibloteket. I regnet. Sedan hem för att laga mat. Ensam med bägge barnen. Eftersom A var på golf. På kvällen var jag helt slut. Då var det helt underbart att krypa ner under duntäcket i soffan tillsammans med mannen, tända ljus och BondeSökerFru/EnsamMammaSöker. Det är de jag älskar mest med hösten. Att kunna vara inne och mysa med gott samvete.
 
Idag har jag promenerat och städat. Städat massvis. Och ordnat med samtal. O papper in i pärmar. Och betalt de sista räkningarna. O beställt ett par fleecesockar till mina Ilse Jacobsen stövlar.  På väg till dagis unnade jag mig färska blommor till vardagsrumsbordet.
 
 
 
 
 
 
I vas från HM Home. Ikväll kommer min lillebror med flickvän på middag. Mys!
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh ja! Vi glömde ju prata om dopet. Så går det när man har en massa kul att prata om :-) Det får bli nästa gång när ni kommer till oss. Det ser vi redan fram emot! Många kramar till er <3

Svar: Ja de måste vi ju... som skrivet denna vecka är fylld men veckan efter? Onsdagen brukar vi gå på rytmik .... någon dag som passar er bättre eller sämre?.... Ska se med mannen om han kan komma från tidigare ngn dag så jag inte behöver tillbaka till dagistid klockan två... annars får vi komma på brunch ;) KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-27 @ 21:48:08
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0