GullFia

Här är ljusen tända och barnen sover för natten (hoppas vi ;)
Eftermiddagen blev som planerat med storhandling och pyssel. Nu har vi handlat för 10middagar samtidigt. Gjort upp en meny som vi kan välja mellan varje dag. Skönt att slippa fundera ut vad vi ska äta mitt i vardagsstressen. Vi fortsätter dessutom på förra veckans trend att laga mer fisk. Denna veckan är den tilltänkta rätten färsk spättafilè med potatis och remoladsås. Filèn handlar vi i fiskeboden i Lomma. Idag blev det dock en hemma hos oss klassiker. Kyckling med hemgjorda klyftpotatis, baugett och zatziki. Nu äter jag dessutom världens godaste körsbär som blev med hem från affären och plommon. De är verkligen så goda nu.
 
Kändes som det var lääänge sedan jag la in några foto av Filippa. Som skrivet i tidigare inlägg. Tiden går så fort. F är iallafall en väldigt glad liten krabat. Helt bedårande söt. Söker ögonkontakt med alla och vill att de ska le stort. Då skrattar hon. Sover mellan nio till fem på morgonen. Somnar om efter ett morgonmål. Går sedan upp med oss till frukost. Sover oftast bara korta stunder under dagen med eventuella undantag om vi är ute i vagnen. Ja för vagnen har hon börjat acceptera nu. Annars är favoriten babysittern och babygymmet till den. Oslagbar kombination. Äter gör hon med god aptit. Tyvärr kommer mkt fortfarande upp. Vi har börjat greppa om saker och älskar att klappa på oss med sina små händer. Fötterna de är aldrig stilla numera.
 
Förstår ni att jag har äran att få spendera dagarna med denna lilla sötnos.
 
Klänningen är från POP. Prinsessan fick den på BB av farfar och farmor. En present som farfar omsorgsfullt själv inhandlat efter att farmor ringt för att tala om att liten kommit till världen. TACK sötaste. Detta har varit en av mina absoluta favoriter. Tyvärr börjar sessan växa ur 56 nu. Vi tar tillfället och använder våra favoritting några sista gånger. O det känns i mammahjärtat att jag ska packa ned de kläderna som jag valt ut med kärlek och omsorg under graviditeten.
 
Strumpbyxor inviger vi för första gången idag!
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Men hjälp så söt hon är!! Och jättefin klänning! Kram

Svar: Tack vi tycker ju d ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-07 @ 21:13:30
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Vad roligt med lite färska bilder på Filippa. Hon är så söt med sin lilla smilgrop :-) Vågar inte ens tänka på när Astrid ska börja växa ur det minsta... usch vad sorgligt.

En trip till Stockholm är aldrig fel det heller - särskilt inte om det innebär härlig tid med nära & kära. När jag bodde i Stockholm var det samma sak med skåneresorna, de var det bästa som fanns.

Kramar från P

2012-09-07 @ 22:33:05
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Renata

Söta Filippa :) den klänningen har Iris också och det är en stor favorit här. Ska ta och använda den för sista gången snart då det också är en 56. Tiden går så fort!

Svar: Lite för fort;)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-07 @ 23:00:56
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Å, jag typ dör lite - hur söt är hon inte?! Skrattgrop med (precis som Vilma!).

Strumpbyxor på en liten med knubbiga ben är bland det gulligaste jag vet!

Trevlig helg.

kram!

Svar: Visst är strumpbyxor underbart. Även om jag fortfarande får rulla upp dem lite på längden. Vår F är lite mer rund än lång ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-08 @ 08:12:24
Postat av: jenny

Jag kan riktigt se farfar framför mig inne på pop! Hon é så söt! Kram till er alla!

Svar: Eller hur! SÅ omtänksamt. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-08 @ 11:34:05
URL: http://jejjemoteds.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0