H.Ö.S.T garderoben

Puh. Äntligen sitter jag ned. Efter mååånga lååånga timmar denna tisdag. Och för er som inte orkar med en längre utläggning om min egentligen inte så intressanta dag. Kan fortsätta att bläddra förbi all text och hoppa ned till bilderna.
 
Startade dagen 05.30 när Filippa bestämde sig för en flaska mat. Sedan somnade vi om och jag väcktes av klockan 07.30. Upp. Duscha. Städar lite i badrummet medan jag duschar. Klär mig. Väcker L. Bäddar sängen med mannen i (!). Ordnar Ls säng och plockar iordning i sovrummet. Drar undan gardinerna. Sminkar mig. Plattar håret (!).  Frukost till L. Väcka A. Väcka A igen. Diska flaskor. Plocka undan i köket medan jag rostar två smörgåsar. Kastar i mig två smörgåsar. Framför datorn. Någonstanns här hinner jag även plocka ordning något sådär i vardagsrummet. Filippa vaknar. A inser att det är tid att gå upp. Klä på Filippa. Hjälpa L med val av kläder. Ge F mat. A är färdig i duschen. Plocka ihop allt L behöver till dagis. Plocka ihop allt jag och F behöver. (Inser här att jag gör oförskämt mycket på morgonen här hemma och att jag kommer dö plockdöden inom snar framtid!). Får alla att gå ut genom dörren i samlad trupp.
 
Lämnar L på dagis. Blir lämnad på köpcentrat med Filippa. Mannen kör vidare. Hälsar på på jobb. Kommer någon minut i till Missoni på Lindex. "Plockar" det jag önskar. Går in i provrummen. När jag kommer ut. Är det kaos. Vuxna människor springer in i affären, det knuffas/puttas och dras, kvinnor prövar klänningar ute i butik, personalen hinner inte en med att fylla på innan ivriga händer lägger beslag på fynden, bebisar skriker och mammor svettas. Jag inser att JAG iallafall fortfarande har min heder i behåll. Betalar och går vidare i centrum. Fyndar en träningsjacka från Adidas i blått och rosa. Blir löjlig glad över mitt fynd. Går vidare en runda. Finner några små ting till listan. Okey jag erkänner. Det stod inte på listan. Promenerar hem.
 
Ger Filippa mat. Pratar i telefonen. Plockar iordning mina köp. Äter lunch och ringer samtal medan F sover. Vips är klockan kvart i två. Klär på bebis och mig själv igen. Hämtar L på dagis. Innan tvättiden startar. Mannen kommer hem. Jag tar en powerwalk. Mannen och L är på fotbollsskola. Jag och F lagar middag. A hämtar upp den rena tvätten. Jag diskar. Båda barnen är trötta och griniga. Jag med för den delen. Och A. F får mat. Jag duschar med L. A nattar F. Jag nattar L. A lämnar för att hjälpa till hemma i byn.
 
Tror det kallas ekorrhjulet !?!
 
 
Det kallas L.Y.C.K.A i en liten påse ;)
 
 
Sjal.
 
 
Wrapklänningen med stort W.
 
 
Shoes. Och jag älskar bilden.
 
 
Tripp, trapp här kommer jag klädd i Missoni precis som resten av Svenska folket i höst. Likadana men snygga är vi iallafall.
 
Nu ska jag fortsätta kvällen med att framkalla bilder från dopet, beställa TACKkort från dopet, vika fem ångestladdade påsar med ren tvätt, se på Svenska Hollywoodfruar och sedan S.O.V.A!

Kommentarer
Postat av: Micaela

Jag är SÅ ARG på mig själv! Inatt var jag vaken vid tolv när kläderna släpptes, men nä orkade inte hämta datorn. Imorse bläddra jag på online shoppen och visst klänningen var slut, men bebisbodysen och leggingsen fanns kvar, men neeej vad gör jag då? Tänker att "jag åker ju ändå till globen i e.m det finns säkert massa kvar". Jo eller inte. BITTERT!

Svar: Ja man fick verkligen vara "på". Kan trösta dig med att jag gick in i shoppen vid midnatt. Fick "köa" i trettiofemminuter för att komma in på en sida där nästan allt var slutsålt. Barnkläderna verkar vara mest kvar utav dock.... kanske lönt att ringa runt till ngn annan Lindex butik?
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-25 @ 21:02:13
URL: http://micalela.blogg.se
Postat av: Pernilla

Du kommer att vara jättesnygg!!
Och gud vad effektiv det låter som du är. Jag gillar! Försöker själv hålla högt tempo med alla vardagliga ting så att det blir tid över för trevligheter :-) see you tomorrow! kramar

Svar: Jag lyckats alltid hålla högt tempo och tänka att jag vill varva ner men när jag har det lungt varar det en kort stund sedan har jag tråååkigt.... rastlös människa.... blir iallafall mkt gjort ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-25 @ 21:40:01
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Renata

Superkvinnan! Bra att du belönade dig själv och de där skorna var ju bara för snygga.

Svar: Eller hur var jag VÄRD detta ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-25 @ 22:08:21
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0