Overall

Tror inte jag är den enda föräldern som nu funderar över detta med vinterkläder till våra barn?
 
Köpte Vi Föräldrar igår med det årliga testet av olika overaller. Totalbetyget var ganska lika mellan de flesta overallerna. Förutom Ellos/Red Cats, HMs Cordura och Trolls som alla fick under 3 i betyg. Bäst i Test fick Coops Friends 699,-. Vår Tretorn overall vi köpt till Liam var inte med i undersökningen så det återstår att se om den får bli eller "åka i tunnan".
 
Till Filippa hade jag gärna inhandlat en klassisk röd POP Baby Overall MEN hon är i en svår ålder. Liten nu men vintern är lång och innan det blivit vår kommer hon använda en annan stl samt även ha behov av en overall som tål lite mer än att bara användas i vagnen. Så jag fyndade denna "nallebjörnsoverall" hos Ellos att använda nu i början av vintern och till andra delen står Polarns på önskelistan. De är stora i stl. så jag tänker mig att hon kommer kunna använda den även under hösten 2013 tills det är tid för första "riktiga" overallen. I övrigt använder vi oss av täcke/kudde/filt i mjukliften som även den skyddar mot vind/kyla. När vi börjar använda oss utav sittdelen (runt 6 månader) har vi en Emmaljungas åkpåse som tillhör vagnen + grå fårskinn som värmer.
 
Hur tänker ni?
 
Tummen upp för vantar och tossor som "sitter fast".
 
Hur sött är det inte med små öron?
 
SÅååååå mjuk.
 
Som en liten nallebjörn.
 
Gulligaste detaljen av alla... små fotavtryck på tossorna!

Kommentarer
Postat av: elin

Jisses vad svårt sånt där är. Jag sitter än så länge med Krypet i magen men som förhoppningsvis tittar ut inom två veckor. Tycker att det är jättesvårt hur mycket kläder de små ska ha på sig ute. Ha en skön torsdag!

Svar: Inte det lättaste. Lätt att klä dom för varmt också. Men de jättesmå som inte ska ur vagn är lite enklare. KRAM!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-13 @ 08:21:37
URL: http://owlandthecity.blogg.se
Postat av: Elin Gabriella - Matte & mamma ♥

Åh vilken gosig! Jag tycker det är jättesvårt för jag vet inte hur mycket Gustav kommer vara utanför vagnen. Känns dumt att köpa något som kanske inte kommer användas!

Hoppas ni får en underbar dag! Kram

2012-09-13 @ 09:54:49
URL: http://elingabriella.se
Postat av: Emelie med Vilma&Hugo

Hugo har Gneis - en mycket bra funktionsoverall som inte är "bylsig". Hugo är väldigt rörlig och aktiv, svettas lätt. Denna är toppen! Vi har en i 104 och en i 110 för att klara hela vintern.

Vilma har vi olika varianter, billigare än Gneis, för att testa oss fram lite. Har köpt nästan på rea elelr second hand. Vilma är inte lika rörlig och aktiv ute.

Vilma har jag även köpt skaloverall till. Hugo har skalkläder.

KRAM

2012-09-13 @ 11:22:59
Postat av: Pernilla

Jättesöt overall! Måste nästan spana in den jag också. Gillar också öronen när de är så små (sambon är dock mindre förtjust av ngn anledning). Veckan efter nästa låter super. Med bara en liten är jag väldigt flexibel så säg du när det passar dig med tanke på L. Många kramar

Svar: Vad sägs om den 26:e? KRAMAR
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-13 @ 16:15:48
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Pernilla

26:e är spikat :-)

Svar: Ska bli SÅ roligt. Hörs när det närmar sig om detaljer. KRAM!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-14 @ 16:02:16
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Bella - med mini i magen

Jag har köpt en overall från lindex som våran lilla bebis kan ha första tiden när den kommer, sen har jag fått en likadan i en större storlek och färg, de vekar ganska så varma och sen med en varm åkpåse så tror jag nog inte att bebis kommer att frysa :)

2012-09-21 @ 20:34:13
URL: http://gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0