TreBarnsFöräldrar

Ja idag vart fyra fem. Fast bara för några timmar. Vi fick nämligen äran att få låna finaste prinsessan Leia över dagen. Vi startade med promenad till parken. Liam cyklade och jag körde L i en vagn medan mannen rullade Filippa i den andre. Vi såg verkligen ut som en riktig stor familj på tur. I parken matade vi ankorna som till barnens stora glädje precis fått bebisar. Sedan lekte vi i lekparken och fikade med kex/saft. Hemma bjöds det på enkel lunch alla barns favorit nämligen korv. Sedan bakade vi muffins, gjorde fruktsallad och lekte massor.
 
Leia. Din mamma och jag har kännt varandra redan innan du vart ett frö i hennes mage och du kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan.
 
 
Innan jag fick en egen liten sessa passade jag alltid på att handla något riktigt rosa när vi vart hembjudna till Linn och Henrik. Den traditionen kan vi ju inte sluta med utan idag har vi ätit Hello Kitty makaroner till lunch, fikat med rosa Cup Cakes och L har fått en "godispåse" med bland annat ett Hello Kitty halsband.
 
Linn. L mamma. Filippas gudmor. Vart tyvärr sjuk till dopet. Därför firade vi lite i efterskott idag och L fick bland annat sitt fadderbrev. (Cup Cake fatet har jag fått i födelsedagspresent av finaste Äsa!)
 
Filippa fick ett födelsedagståg av familjen i doppresent. Att ta fram vid varje nytt år fyllda. Så fint.
 
O JAG fick present. En helt underbar receptsamling. Här ska bakas.
 
TACK våra allra finaste vänner för en som alltid helt underbart mysig dag!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0