Rent Hus

  Idag har varit en såndär riktigt härlig dag. Har verkligen kommit in i underbara rutiner med motion, mat och sömn som får mig att må SÅ bra. Lite mycket på agendan fortfarande men det börjar bockas av och plötsligt känns det som om jag kan andas liiite lättare igen. Efter middagen ikväll körde jag igång en riktig storstädning här hemma. Det har vekligen inte prioriterats på senaste och jag har blivit lite för duktig på att släcka lamporna och tända ett doftljus i kaoset MEN nu så är här rent och nybäddat. Jag ÄLSKAR att lägga mig i rena lakan vilket är vad jag ska göra nu för klockan 22.00 säger jag God Natt. För det är jag värd.
 
 
 
 
Om det är någon av er i Lunda omrdådet som är intresserade av en sådan sänggavel som vi har som är helt ny och omålad har min lillebror en till salu. Vid intresse maila mig till [email protected].
 
 
 
 
 
 
 Imorgon kommer finaste Amanda på lunch för att se vad jag pysslat samman till Viggos dop. Det ska bli jätteroligt och jag hoppas verkligen de tycker om det nästan färdiga resultatet!
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilken fin gavel! Har han gjort dem själv eller? Superfina hur som helst och väldigt mycket som en gavel jag skulle vilja ha. Vi bor dock i Småland...

2013-04-12 @ 14:35:15
URL: http://skattkistan.blogg.se
Postat av: Zarah - mamma till två små

Kul att läsa! <3

2013-04-12 @ 15:42:32
URL: http://zaraholine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0