Status

Preciiiis när jag trott. Att NU blir det lungt. Nu har jag avslutat, tackat nej och fokuserat. Så slår en virrvelvind ned och allting känns övermäktigt igen. Bara att börja om från början. O det är ju så j-a tråkigt att läsa bloggar där det skrivs A men inte B. Men jag vill bara förklara varför jag inte är här så ofta nuförtiden. Konstant dåligt samvete. Känns det igen? Ska försöka hålla humöret upp dock. Vecka 4 av 8 i jeansutmaningen och jag är GALET stolt över mig själv. Nu går jeansen upp över halva gumpen och det är faktiskt mer bevis på mitt hårda arbete än minus ett kilo hit eller dit på vågen. Jag ger inte upp. Trots att jag skulle vilja trycka både choklad, chips och läsk. Hur går det för er?
 
 
Ja. Det ska jag.
 
SÅ fint Fikonträd i plast från IKEA för 99;- Vill ha. Tur priset passar min månadspeng perfekt. Har precis betalt de nedrans räkningarna. Oj som jag längtar efter en normal heltidslön igen!

Kommentarer
Postat av: Frida & Filippa

Kram på dig, du är fantastisk!

2013-04-23 @ 22:40:56
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Fru Högstadius

Duktiga du!
Det går upp och ner för mig, idag är det vägning och mätning för vecka 4 men jag känner mig inte speciellt motiverad till det då¨förra veckan kändes som en mindre katastrof. Men vi får se till eftermiddagen hur det ser ut, håller mina tummar att det ska fortsätta ner.

2013-04-24 @ 09:57:24
URL: http://fruhogstadius.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0