Syskonkärlek

Har startat denna dagen hos doktorn. Ett av fyra (!) läkarbesök denna vecka. Nu är vi hemma igen och Filippan har vilat medan jag har spenderat tiden med att ringa en del samtal som stod på att göra listan. Mycket att ta tag i men skönt när det är avklarat och vi dessutom tjänat in 5000;- i försäkringar varje år utan att minska på säkerheten. Tvärtom faktiskt. Det lönar sig verkligen att noggrannt se över vad vi egenltligen betalar dyra pengar för. Sen får vi självklart hoppas att vi inte behöver använda oss utav dem.
 
I eftermiddag är ännu ett sjukvårdsbesök inbokat. Denna gången är det Filippas tur. Tid till BVC och idag ska även storebror med. Vi ska hämta tidigare på dagis idag och efter doktorn ska vi fika tillsammans. Som jag älskar våra barn. Att se dem tillsammans är underbart. Jag är verkligen glad över att de är tid mellan dem. Även om de inte blir självklara lek kamrater hoppas jag att de alltid kommer finna sig till varandra under livet. Liam är precis nu Filippas stOra glädje. Hon hoppar och skriker av lycka när vi hämtar på dagis, kan sitta och se på honom leka i timmar och när storebror bjuder på lite bus skrattar lillasyster så hon inte vet vart hon ska ta vägen.
 
 
 
 
 
 
Ibland är det dessutom väldigt praktiskt att leva med en 5åring och en 1åring. De kan nämligen vara väldigt användbart med ett extra par armar ibland. Som kan hämta, plocka upp och hjälpa till. Även om det inte alltid är roligt med en syster är det oftast väldigt spännande att hjälpa mamma med bebisen.
 
Eftermiddagen spenderar vi med tvätten!

Kommentarer
Postat av: Sara

Mysigt med syskon :)

2013-02-05 @ 18:15:09
URL: http://saranicolina.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0