Belöning

Igår på mötet. Satt jag två timmar framför ett stoooort kakfat. Inte en smula blev min. Nej. Jag utmanade mig själv. Att inte äta. Och det fungerade. För vad är väl värre under en viktnedgång än när man äter bara för att man blir bjuden och det egentligen inte är något onyttigt som man valt själv. Det jag gillar så mycket med VV- ViktVäktarna är att jag kan välja att lägga mina poäng på godis eller andra sockerfällor om jag vill när jag vill men det värsta jag vet är att slösa med dem.
 
Ikväll har vi spenderat kvällen hemma hos min lillebror med flickvän. För att fira min brors födelsedag. Det blev underbar Grekisk mat till middag. Som jag unnade mig att äta av. Till efterätt blev det tårta. Som jag stod över. Utan problem. För tårta har egentligen aldrig varit min favorit men bjuds det så hör det till att man äter. Varför?
Bild: WeHeartIt
Text: Egen
 
Kom underfunn med att jag borde skriva ned några bestämda belöningar för när jag nått ett visst mål. Viktnedgången i sig är kanske nock men något litet extra att kämpa till skadar inte. Funderar på nya träningsbyxor, ett besök till frisören eller en filmkväll med valfritt godis. Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Emerella

Oj vad gott det där såg ut :)

Kika gärna in hos mig också :)
Kram

2013-01-11 @ 04:52:06
URL: http://emerella.blogg.se
Postat av: Renata

Haha kommentaren ovanför... Inte ens läst inlägget!

Vad duktig du är!! Jag har varit dum denna vecka. Inte många pw alls och maten ska vi inte ens prata om. Nya tag nästa vecka!!

2013-01-11 @ 06:44:21
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Fru Högstadius

Duktiga du! Jag skulle velat haft ett besök hos frisören som belöning och nya träningskläder med de behöver jag nog redan nu i början av träningen för att sporra mig lite. Men en klippning/färgning eller så skulle verkligen sitta fint!

2013-01-11 @ 08:17:54
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0