i Lekparken

God Eftermiddag! Är ni tillbaka på jobbet idag? Vi har jullov ytterligare en dag i Skåne. För idag tror jag de flesta förskolorna har stängt pgr av planering. Men imorgon då är vardagen såååå välkommen tillbaka igen. Hej hälsar vi rutiner igen. Som småbarnsförälder är just de A och O för att livet ska flyta smidigt. O även om vi försöker med ting i ordning även under ledighet blir det aldrig rikitgt som vanligt. Vi har i vart fall börjat denna dagen i parken. O vad kan väl passa bättre en dag som denna. Första dagen på VT. En vår som jag hoppas spendera mycket utomhus tillsammans med barnen. Note to self: Handla regnkläder till Filippa så hon kan få sitta i sandlådan tillsammans med oss.
 
 
 
 
Vi har preciiis ätit lunch. O jag är lite extra glad idag. För Filippa åt upp 1/2 stor burk med köpe mat. Hon vägrar burkmat annars. Men nu tror jag att vi knäckt koden. Konsistensen. Hon gillar inte purèn. Men vår mat går alldeles utmärkt. Idag köpte jag spagethi och köttfärsås till 8 månaders och det gick ner direkt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja en vår m mycket friskluft o friska vore toppen!!
Jag köpte skalbyxor tidigt t lilla M för hon ville ju ner på marken o tidigt blev hon inte där jag satte henne på filten;-) regnade de hamnade hon i vagnen;-)
Kram på er!!!

2013-01-07 @ 13:39:45
Postat av: Zarah - mamma till två små och matte till mops

Konsistensen är viktig här med. Ludde är en kräsen liten kille.

Kramar

Svar: Liam var så okänslig när han var liten. Filippa är jättenoga med t.ex. rätt temp på välling. Liam tog den kall, ljumen Filippa ska ha den perfekta tempen annars vägrar hon. Prinsessfasoner ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-07 @ 18:36:35
URL: http://zaraholine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0