Mat

Liam är hemma idag med. Lite förkyld och orken är si sådär. Vi har varit i leksaksbutiken för att inhandla en födelsedagspresent och ätit pannkakor till lunch. Filippa hon vill fortfarande inte äta barnmat utan envisas med att det vi äter äter hon. Vilket är alldeles perfekt vid middagen men till lunch finns där inte alltid tid till  att laga eget och då gäller det att vara ett steg före. Äter gör hon i vart fall. Massvis. Hon älskar det.
 
 
 
 
 
 
 
 Köpte detta förklädet från Babybjörn och gillar det massor. Filippa avskyr att klä på sig det men sedan bryr hon sig inte. Liam vägrade alltid hakklapp. Det störde honom genom hela måltiden så till slut gav vi upp och han fick äta utan. Bättre att han fick i sig maten. Filippas absoluta favorit är gröten. Vällingen kämpar vi fortfarande lite med!

Kommentarer
Postat av: renatas.blogg.se

I den perfekta världen äter barnen precis ALLT och med haklapp på haha tyvärr är det ju inte så. Iris storvägrar haklapp så vi övar på att inte spilla och maten jag lagar är stor nejnej så här är det massvis av burkar som måste inhandlas. Men det viktiga är ju som du säger att de äter. Nästa vecka ska vi väga. ska vi så spännande att se!

Svar: Ja nästa vägning ska verkligen bli spännande. Berättade för A att Iris sagt mamma och sitt eget namn nu. Envis som han e stog han och tränade "pappa" o visst... kom det ett pappa och ett till och ett till.... kärlek.
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-18 @ 18:51:58
URL: http://renatas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0