Just Me

I torsdags åkte vi hem till stan för att hämta post, vattna blommor och tvätta. Jag har känt mig så otroligt trött (läs:grinig) på sistone så jag valde att bli kvar hemma för att vila upp mig. Vilket resulterade i 48 timmar mamma tid. Det längsta jag varit borta från Filippa på 1 år och tio månader. Det kändes konstig och alldeles underbart. Men ensamt. Speciellt när man ser alla andra med sina familjer som firar sommar. Fast jag behövde det. Mer än behövde. Jag sov och tränade som vanligt men utan avbrott av någon som behöver mig. Sen spenderade jag en heldag i Malmö tillsammans med lillebror. Promenerade runt på stan. Åt lunch på lilla torg och sov över i Turning Torso. Sen blev saknaden för stor och jag tog kvällståget igår till Kristianstad där A hämtade upp mig. Lycka var att träffa mina tre igen MEN med ny energi och glatt humör.  Tänk vad lite som behövs egentligen.
 
 
Utslagen mamma.
 
Vad gjorde jag av alla tid innan jag fick barn? Liam fyller sex nästa år och det känns som jag har varit mamma alltid. Saknar egen tid med mannen dock. Det ska vi bli bättre på.
 
Glad att min sommarträning gett resultat. Tre veckor minus 5kg. -7cm runt midjan. - 4cm på vardera lår och -1 cm på vardera arm. Den här tiden som jag tar för bara mig är så väl behövlig och fyller mig med energi.
 
 
Mitt hår har blivit förändrat efter graviditeten med Filippa. Mycket mörkare i utväxten, "Ronja Rövardotter" lockigt och tjockt.
 
 
Ny sommarklänning från HM 199;-
 
Har precis varit ute på en svettig runda och ska snart väcka familjen. Idag blir det antikmarknaden och stranden. 27grader visar väderleksrapporten och den här sommaren kan vi inte klaga på vädret tycker jag!
 

Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Olivia ♥

Tycker att du är så himla fin!! O Filippa är sååå lik dig!

Svar: O tack SÅ snäll du är vännen.
VISA HELA MIN PROFIL

2013-07-21 @ 15:09:38
URL: http://emmaloves.blogg.se
Postat av: erikasblogg.se

Nu är namngirlangen uppe i Arvids rum :) Den är såå fin och jag älskar den!! Tack igen!! Kramis!

2013-07-23 @ 21:50:19
URL: http://erikasblogg.se/
Postat av: Zarah - mamma till smått

Du är så otroligt fin!! Och vad skönt att vila upp sig ordentligt.. Men det är klart man saknar de små.. ;-)

Kramar

2013-07-31 @ 21:01:29
URL: http://zaraholine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0