Zara O Zara

Det finns så galet mkt fint till både L och F på ZARA nu. Jag vill ha allt MEN plånboken är stängd och jag får upprepa mitt nya mantra "SPARA, SPARA,SPARA!" De gör det inte lätt för mig butikerna. O nej. Får sätta på mig skygglappar i fortsättningen. För nu är det köpstopp i vart fall till nästa månad. Istället ska jag lägga all energi på hälsan.
 
 
 
 
Det går sådär.
 
O om någon skulle känna att de hemskt gärna vill shoppa ngt av ovanstående till prinsessan så är stl 80-86 storleken vi använder oss utav nu. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Renata

Åh vad mycket fint... Vår plånbok har varit stängd såå jäkla länge nu och jg skulle bara vilja vinna 100 000 på lotto och spendera allt på en eftermiddag!! ;)

Svar: Oooooooo ja det hade varit trevliiiiigt. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-03-28 @ 09:30:05
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej Mikaela! Har också en tjej som är i samma ålder som din Filippa (Alice är född i slutet av maj). Jättefina kläder du funnit på Zara, finns ju så mycket söta kläder till flickor :-) Blir ofta inspirerad av det du gör! Du är så kreativ med allt du pysslar med! Vet ju sedan tidigare att du och Liam målade ABC kuberna fr Panduro innan filippa kom men jag kan inte finna dom på deras hemsida, vet du var jag skall söka? Såg sedan på de fina bilderna du tagit av Filippa att du hade mindre alfabets klossar också? Har du målat dessa? Har letat och letat men inte funnit... Hoppas ni haft en fin påsk tillsammans! Mvh Jenny

Svar: Hej Jenny! Grattis i efterskott till er tjej med det fina namnet Alice- älskar det. O tack för dina snälla ord. Det gör mig SÅ glad. Självklart vill jag hjälpa dig att finna ABC kuberna från Panduro men jag kan inte hitta dem på hemsidan längre dock tyckte jag att de fanns i butik sist jag var i stan. Kanske värt att ringa och höra med dem eller ring kundtjänst. Vet hur det är när man verkligen vill ha ngt och inte finner det längre. De vita små klossarna har jag målat själv. Har dem till dekoration. Inget att leka med eftersom färgen lossnar lätt. Hoppas även ni fick en fin påsk. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-03-31 @ 22:27:26
Postat av: emma - mamma till olivia ❤

Köpte den denim jumpsuiten till Olivia häromdagen. Så himla fin!

Svar: O visst är den. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-04-01 @ 16:20:11
URL: http://alskadeolivia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0