Bigarråer

O va jag älskar sommaren. För visst är det något magiskt i Sverige när naturen slår ut. Vi kan gå barfota i grönt gräs och andas frisk luft. Bada i små sjöar eller känna sand mellan tårna. Njuta mjukglass som smälter alldeles för fort och köpa jordgubbar längst med vägen hem. Äta sill och grillat med nykokt färskpotatis med massvis med dill. Dansa runt midsommarstången,åka båt och sova med öppet fönster.
 
Idag har jag inhandlat sommalovs presenter till Liams förskolefröknar och på tisdag är det avslutning med klassisk barnsång av "Du Ska Inte Tro Det Blir Sommar!".
 
 
Vilken är er favorit i sommar Sverige?

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tänker på er varenda dag nu, vad du gjorde för ett år sen och att er skrålla snart är ETT!!!!!!

Åt bigarråer härom kvällen, herregud så gott men herregud så vätskedrivande!!! Var uppe tolv(!) gånger på natten och kissade... Kanske beror på nån som trycker på där inne med.... ;)har förresten tecknat upp mig på 3 månaders medlemskap hos VV fr o m 26/6 med dig som inspiration. Är toppen att Vv på sommaren mär det är lätt att äta annat nyttigare.

Har ni bokat resa till sthlm än?

Hur gjorde du med grejer till bb, tog du med typ vetekudde? Tänkte ta med platttången men tror jonas retar mig då. Mitt största gissel just nu är att jag varken får smörja in mig eller sminka mig när det är dags....

Appropå dagiskläder så har vi aldrig kört dubbla uppsättningar, är så enkelt att ta hem allt på fredagen och ofta vill man ju ändå tvätta grejena öve är helgen. Är så himla dyrt att köpa allt dubbelt!!

Saknar er!!!! KRAM

Svar: O jag tänker på er. På allt ni snart kommer uppleva tillsammans. O. Jag hade gjort samma resa igen tusen ggr om.
Bra att jag inspirerar. Borde dock ta mig i kragen och starta om med min viktminskning. Ska bara se över en del prover och mediciner innan för jag misstänker problem med sköldkörteln eftersom jag ökar så otroligt i vikt trots mina försök att tappa. Finns även i släkten. Sen så. Om det visar sig att det inte är fallet. Får jag bita i det sura och ge mig på et igen. Nu känns det mer som ett steg fram två steg bak.

Vi har inte bokat resa ännu. Tänkte höra med er om ni ska resa iväg ngt planerat så vi inte kommer precis när ni är iväg. Vi vill ju gärna hinna med att träffa er.

Jag tog inte med vetekudde till BB MEN jag fick låna en där och det var otroligt skönt så det kan absolut rekommenderas. Jag sminkade mig inte såklart men hade genomskinligt lack på naglarna ;)

Vi har aldrig haft dubbla uppsättningar heller. Vem har råd?

Hoppas vi kan höras per tfn nästa vecka.

KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-05-30 @ 22:06:51
URL: http://lillaemma1984.blogg.se
Postat av: maria at inredningsvis

MMMM ser gott ut:)

OM du vill se ett fint lantställe kan du kika in till mig:)

ha en skön helg

LOVE Maria från inredningsvis.se

2013-06-01 @ 15:28:45
URL: http://inredningsvis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0