ÖnskeLista

O. Jag tycker det är så svårt. Att finna på ting till Filippas födelsedag. För hon är i en sådan mellan ålder. Inte bebis. Inte riktigt flicka än. På Toys R us hemsida under kategorin ålder hittade jag dock en hel del uppslag till vad vår lilla prinsessa kan komma att önska. Tycker det är extra svårt med barn nummer 2. De har ju fått ärva allting från storebror/syster redan. O även om vi fick en flicka efter en pojke och det utgör en större marknad för vad vi skulle kunna köpa tycker jag Filippa redan har det mesta. Bortskämd? Mammas prinsessa? Pappas flicka? Jo lite kanske. Vad vi köpt? En gunghäst, En docka (till), en tyllkjol (till), en My Little Pony tee och Pippikläder. Sen tänkte jag även inhandla någon liten väska och en kavel. Men eftersom många frågar. Kommer här en liten lista på ting...
 
 
 
Ett sött romantiskt litet paraply. Helst utan tryck av Disney eller liknande. Klassiskt.
 
Nu har vi redan köpt en docka. Annars hade jag klickat hem denna med en gång. Den kan nämligen krypa själv. Chou- Chou heter den och ni finner den under dockor. Kanske blir denna ändå. Det är ju fri frakt hos Toys R us på köp över 500kr just nu. 
 
 
 
Det är mycket kan och vill själv hos damen här hemma nu. Då är det bra att vi kan låta Filippa träna på dockorna medan vi fortfarande måste hjälpa henne en hel del. Att låta dockan ha en egen plats i bilen kanske inte är så dumt. Dockkläder och andra dockartiklar är annars en bra sak. 
 
Annars är allt i plast och trä välkommet till det lilla köket. Servis, mat eller bakverk. Behövs alltid mer. Eller varför inte vackra små burkar till affären. 
 
 
 
Badskum, badbollar, en plaskdamm till sommaren, fjärilshåv, såpbubblor,  etc. Det behöver inte vara så avancerat för att göra Filippan glad. 
 
Alla bilder är lånade från ToysRus!

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vilka bra tips!

2014-05-21 @ 20:42:29
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0