Prinsessan Filippa

Då var det snart tid. För Filippas 3års dag. På torsdag fyller vårt hjärta tre och de har absolut varit de tre snabbaste åren i mitt liv. Känns precis som igår vi fick se henne för första gången. Vår alldeles perfekta prinsessa. Vår lilla Filippa. Mamma, pappa och Liam är så otroligt stolta över dig och lyckliga att just du kom in i vår värld. För tokigare unge får man leta efter. Du får världen att le. En liten vild prinsessa är det allt. Prinsessklänning och krona på. Men det ska dansas, sjungas och gå i fart. Blir inte alls förvånad om jag ser dig på en scen som vuxen. Blyg är du då inte. O de är vi så glada över. Du visar vem du är, vad du vill och vi ÄLSKAR dig precis så.
 
 
 
Nu längtar vi efter ett stort hus. Vill framkalla massor av bilder och fylla väggarna med. För finare motiv än våra barn finns inte.
 
 
 
 
 
 
Tårtbuffè.
 
 
 
 
 
 

Några bilder från kalaset. Det är helt fantastiskt roligt att Filippa i år förstår att hon fyller år. Hon ska "sova länge" på torsdag säger hon. Sen ska hon få paket och en cykel. Ja de där med cykel vet hon ju egentligen inte men det kanske kan vara så att mamman och pappan ordnat med en egen cykel till sin lilla Lotta på Bråkmakaregatan!

Kommentarer
Postat av: Linn

Alldeles underbara lilla Filippa💕

2015-06-08 @ 22:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0