Barnvagn

Puh. Ballonger är blåsta, bordet är dukat och i skrivande stund delar mannen tillsammans med L upp alltför mkt godis i sju små påsar med Spiderman på. Själv fortsätter jag på min trötta bana och har ordinerat mig själv till soffan. Sitter och ser över vad som är kvar att ordna innan Filippan anländer. Inte mycket kvar på listan nu.



Fann denna mjuklift för 399;- Kampanjpris hos Jollyroom och hämtade ut den idag på Posten. Tror den kommer bli perfekt. Då slipper jag tänka på att väcka bebis när jag ska upp/ner för trapporna och dessutom bära vår tunga liggdel.


Emmaljunga Mondial Duo. Vår vagn fast i vitt. Vet ni. Nu är jag helt plötsligt glad att vi beslutade behålla vagnen. Som det svänger det där. Tur mannen höll fast i sin tanke. Dock vill jag köpa till ett genomskinligt regnskydd som inte har en stor öppning fram. Det regnar nämligen rakt in på bebis då.



Och ståbräda har vi lovat L. Kommer bli sjukligt tungt att dra dem båda men samtidigt har jag inte nerver att orka övertala trött fyraåring om att gå i alla lägen.

Resterande som står kvar på listan är tandborste och mjukisbyxor till mamman till BB samt övriga hygienartiklar. Några korgar, en matta och eventuellt ett babygym. Plus att vagnen ska lämnas in på service.

Nu ska jag se på "En Unge I Minuten" på TV4Play och lägga in veto om sovmorgon imorgon!

HemLjuvaHem

Blir ett kort inlägg. För att tala om att jag är hemma igen och att resan gått bra. För tillfället är jag galet trött och har ont av foglossning som gör det svårt att röra sig. Min lilla mormor fick den finaste begravningen och jag grät många tårar. Önskar tiden tillbaka. Har även hunnit med att krama på min fina familj, umgås med kusiner och besöka lilla familjen som precis flyttat in i ett fantastiskt "Lotta På Bråkmakaregatan" hus som jag förälskade mig i. Det glädjer mig att träffa de människor som jag delat barndomen tillsammans med och dessutom de personer som tillkommit familjen med en massvis med kärlek med omtanke. Jag hoppas vi kan ses igen snart. Det är lätt att glömma. Men jag har saknat er.







Lite extra roligt har det varit att få dela min graviditet med de närmsta. Det var inte många som hann se mig gravid med L. Många frågor om det är dagen D snart eller kanske är det tvillingar !?! Nepp. MEN jag håller med. Jag och magen är stOra. Upplevde aldrig mig i denna stl med L och inte heller lika svullen. Denna veckan ska jag vila, vila och vila.

Nu är jag äntligen tillbaka hos mina två som klarat sig fint utan mamma/fru. Vi tar helgen med ro innan morgondagens efterlängtade 4-års KALAS!

Vila

Puh. Tvätten klar. Städ avklarat och liten är feberfri men fortfarande kraftigt förkyld. Själv har luften gått ur mig. Känns som jag mest går runt i cirklar. Dock har jag fått sova två timmar på dagen idag och det gjorde sitt. Nu har vi precis ätit middag och det är tid att packa väskan inför morgondagen. Det var år sedan jag reste ensam. Kommer kännas konstigt. Lite separationsångest har jag allt. Dock hade jag inte orkat med att resa ensam med barn nu. Fast Filippan är med mig förstås. Det tänkte jag inte på.



Planerar att komma i säng i tid denna kväll tillsammans med nya Plaza Interiör. För att orka med att stiga upp i tiiidigt imorgon. Mina två vinkar av mig på flygplatsen!

Morgonstund

Nu har jag 2 dgr i rad lyckats med konsten att försova mig. Inte för att jag skulle iväg på ting. Hade dock tänkt att äta frukost med både mamma och lillebror. Blev inte så. Nu har även lillebror tagit tåget till storstaden och jag har en dag fylld av tvätt, städ och ta hand om sjukling framför mig innan jag tiiidigt imorgon bitti flyger till begravningen av min lilla mormor.



Älskade lilla hjärtat. Som jag önskar du blir frisk snart. Det gör ont i mig när du mår dåligt. Speciellt i helgen. Som du sett fram så till. Kan varit så att mamman din grät några tårar. För att jag såg din besvikelse. När vi vart tvugna att flytta fram kalaset en vecka. Vill skydda dig mot världens alla sorger.

Nu ska vi starta dagen här hemma. Jag är dock galet trött och tror jag får ta det hela med ro!

Bebishörna

Eftersom jag vet att ni är nyfikna. Kommer här ett par bilder från Filippans babyhörna. Det blev tom finare än vad jag tänkt mig.















Ska självklart visa de hela när vi ordnat med säng, lakan och de sista detaljerna.

Status här hemma är liten som blitt sämre. Vi matar med glass, Alvedon och dricker saft med sugrör.

Skickar KRAMAR till min mamma som tog med sig bacillerna med tåget till Stockholm och nu ligger nerbäddad med feber!


Svar

Emelie undrade varifrån vår kökslampa vid fönstret kommer från?



IKEA. Minns dock ej pris eller namn. Googla.

Dekorativt

Morgonen började tiiidigt för att vinka hejdå till mormor som idag tog tåget tillbaka till storstaden. Nu har lillebror flyttat in för obestämd tid. I skrivande stund ordnas det med barnrum här hemma. Själv sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Gäsp. L är feberfri men trött. Vi trodde han skulle orka med mera idag men bacillerna verkar ha slagit hårt mot den lilla kroppen. Blir antagligen hemma dag från dagis även imorgon. Stackars. Orkar leka en stund men vill sedan vila på soffan. Vi kämpar på med mycket dricka, isglass och melon.







Detta vackra smyckesställ fann jag nere på stan för en tjuga. Perfekt till sessans napphållare, hårband och snoddar. Älskar att ordna i den där lilla hörnan och idag glädjer det mig att vi får så fin hjälp att komma iordning!

SommarTider

Eftersom kalaset blev inställt fick mannen lov att spela golf. En dag som denna är det ren tortyr att hålla sig inne. Solen har strålat, fåglarna kvittrat och vi har ställt om klockan till nya tider. Medan jag tagit hand om liten med feber har mamman min storstädat. Putsat varenda fönster till perfektion, dammat och torkat av. Middag blev det tillsammans med lillebror med sällskap.







Några härliga bilder som symbol för dagen.

Nu sover liten. Hemmet är iordning och vi ska se på Big Brother på Play!


4år

Det gör ont i mammahjärtat när liten som längtat SÅ länge efter sin fyraårsdag inte är helt i form och kan njuta av sin dag. Som ni förstår har febern blivit värre med dagen och vi har preciiis avbokat morgondagens kalas till nästa söndag istället. Dock visade det sig att det var många av barnen som var hemma sjuka idag vilket gjorde det hela lite mildare för en ledsen L.





















Låter bilderna från dagen tala för sig. Vi har blivit bortskämda med massor av grattis, paketer och trevligt kalassällskap. TACK allesamman för att ni finns i våra liv. Nu ska jag ta hand om liten sjukling!

Födelsedag

Vi gratulerar.
Vi gratulerar.
Vi gratulerar våran Liam idag.
Med blommor och blad.
Vi firar hans dag.
Vi gratulerar våran Liam idag.

Hipp Hipp Hurra!!!

Det var en nyfiken stor liten som vaknade tiiidigt imorse.

Jag: "Gomorgon älskling!"
Liam: "Mamma idag är det lördag. Då fyller jag år. När får jag mina paketer?"
Jag"Ja skatt det är det. Om du kryper över till din säng nu och blundar ska jag väcka de andra så kommer vi och sjunger.
" Du är den bästa mamman för mig!"

Mitt mammahjärta smälte.

Tyvärr verkar det som att liten kan vara på väg att bli sjuk. Han är ovanligt lugn, lite varm och saknar ork. Vi tar det med ro och håller tummarna att det ska bli bättre under dagen. Vi har preciiis blivit klara med dekorationerna här hemma och jag har förklarat vikten av den "perfekta ballonghöjden" för mannen ;)







Tid för dusch och att kliva i kalaskläderna. Liam har fått nya coola jeans från Lindex med stjärnor på.

Bara det bästa till världens vackraste son!

Vårdag På Stan

Idag har solen strålat över staden. Liam har firat kalas på dagis medan mamma och jag tagit dagen med ro i stan. Med mig hem blev dessa Espadrillos från Åhlens. För 99;-. Farligt billigt. Köpte även ett par nya jeans och tee till L som kalasplagg till helgen. Till lunch åt vi god hamburgetallrik. Efter ett fång med tulpaner begav vi oss för att hämta hem liten. L var trött och vägrade gå. Jag vägrade bära. Då var cirkusen igång. Väl hemma vilade vi framför film i sängen och inte helt oväntat somnade vi båda två.



Nu väntar vi på att lillebror med sällskap ska komma med maten. Det blir hämtpizza ikväll. V.E.S.P.A det enda som smakar!

Hand I Hand

Eftersom vi har barnvakt här över helgen passar vi på att gå på BIO. Bara mannen och jag. Å, så mysigt det ska bli.



Denna tänkte vi boka till!

Mormor Är Här

Det var en H.A.P.P.Y liten kille som jag hämtade på dagis idag. Vi skulle nämligen direkt till tågstationen för att möta upp mormor. Det var spännande att vänta på perrongen. Se alla tågen. Höra lokföraren vissla. Alla människor. Nu har vi fikat, ätit middag, lekt, pratar massor och presenter har vi fått. Tror det är fler än jag som har lite svårt att hålla sig från de rosa avdelningarna med minikläder ;)



Godaste body buttern från The Body Shop till moà.



Inte mindre än tre söta bodysar, en overall, strumpbyxor, sockar och små små vantar till Filippan.

Liam vart helnöjd med en Bamsetidning, mormors uppmärksamhet och lov att det blir fler presenter till födelsedagen. Jag vet en liten kille som kommer vakna tiiidigt på lördag!

Idag Är Ingen Vanlig Dag

Godmorgon allesammans!

Idag skiner solen och min mamma kommer med tåget från storstaden i eftermiddag. Jag och L längtar. Självklart möter vi upp på perrongen.







Hur sött !?!

Kapphals Newbie kollektion fortsätter att leverera.

Nu tid för dusch.

MIN KOFTA IGÅR KOMMER FRÅN HUNKYDORY OCH TEE:N FRÅN HM.

FrågeTecken

Många av er frågar. Jag vill gärna dela. Men kan inte med att förklara ord i text. Även om det inte är med mening. Blir ofta privat. Jag försöker ge er en del av mig. Av mitt. Av vårt. Och jag har valt det positiva till er. Jag är en öppenhjärtlig person. Och jag hoppas det syns i det jag skriver. Att ni förstår att detta inte är det hela. Att det finns mer av min dag än det som jag väljer att skriva om här. Älskar att öppna. Läsa era varma kommentarer och
önskar att jag kunde ta en fika med er alla. Förklara. Men för att stilla ert värsta nyfikenhet...

1, Varför blir det planerat kejsarsnitt?
Förlossningen med Liam var utdragen, smärtsam och slutade i urakut kejsarsnitt. Jag blev körd till operation och sövd. Mannen var kvar i förlossningsrummet utan att veta vad som skedde med oss. Vi hann inte med att ta farväl. Jag bad att vi skulle få leva. När jag vaknade upp var jag ensam. Efter en stund meddelades jag att mina två väntade på mig på BB. Vi hade överlevt. Första tiden av min föräldraledighet var turbulent. När jag landat i vardagen igen. Kom känslorna över mig. Utan att gå in på detaljer. Jag drabbades av en förlossningsdepression. Det har tagit år av terapi att bearbeta den där natten. När jag trodde jag förlorat allt. Denna gång vill vi båda vara med när vi blir föräldrar. Vi vill under alla omständigheter undvika att jag blir sövd ytterligare en gång. Eller att dessa känslor blomstrar. Vi vill vara där när vår lilla flicka föds.

2, Varför är du sjukskriven?
Jag har fått så otroligt fin hjälp under åren med allt som rör mina känslor. Det har fått mig att utvecklas och bli till den jag är idag. Dock vill jag inte "sticka under stol" med att jag varit otroligt ond mot mig själv. Jag har presterar på jobb, som mamma, som fru, som dotter och som vän men mitt i det hela glömt av att ingenting fungerar om inte jag gör det. Jag har fyllt min kropp med tabletter för att orka med. Nån gång tar det stopp. När jag blev gravid hade jag kännt mig stark länge men med månaderna kom känslorna över det som komma skall. Ett litet tecken innefrån att det är tid att börja vårda.

Idag är jag delvis sjukskriven för att jag äter mediciner mot bland annat illamående som gör mig väldigt trött. Utöver detta behöver jag tid för att bearbeta mina känslor som kommer med en ny graviditet för att motverka att även denna första tid som förälder inte ska bli som förväntat. För att fatta mig kort finns det helt enkelt inget utrymme för mig att arbeta om jag ska finna ork att ta hand om mig själv och vår familj. Jag är "en typisk duktig" flicka som gör allt i 110% tills det inte finns något kvar av mig längre. Nu lyssnar jag till läkarna som säger vila, motionera och sov. Det har tagit sin tid. Att finna ro i detta. Men det ger resultat. Och vi är så lyckliga att Filippa kommer ut till en "utvildad" ny familj.



När jag väntade L var jag "först ut" som mamma. Därav är det extra viktigt för mig att vårda om andra blivande mamas. Att tala om det där som ingen berättar. Som att bröstvårtorna blöder efter de första dagarna av amning. Tips och Trix. Handla med denna bröstvårtskräm till BB. Ingen annan.

Glöm inte heller bort. Att fråga eller tipsa. Det glädjer mig.

Nu hoppas jag att ni förstår lite bättre. Detta är inget jag vill dölja på något vis. Men för mig är det inte helt naturligt att potionera ut sina känslor och sitt innersta i cyberrymden. Dock vill jag ge er svar. När ni frågar. Inte hymla. Och kanske göra det lite mer förståligt. Att graviditeter, förlossningar och första tiden med bebis inte är helt smärtfritt. Att det finns HJÄLP att få. Underbara fina människor med erfarnhet som lyssnar och hjälper. 8-15% i Sverige idag drabbas av förlossningsdepression. Jag var en av dem!

Kalasklart

Imorgon bär det av till bageriet för att beställa en tårta till kalaset på lördag. Efter dagens storhandling tror jag att vi nu kan anse oss färdiga med inköp inför kalas dagarna tre. För tillfället sitter två mycket trötta föräldrar i varsin del av soffan. " Tur det bara är kalas en gång om året!" sa mannen efter att han kånkat upp alla kassarna för trapporna. "Mmm... sa jag!" Med tanke på framtiden. Nästa år blir det två barns som det ska kalasas för gånger x antal olika tillställningar. Dock kan vi inte låta bli. Att ordna med det där lilla extra. För att våra små ska ha det bästa. De är de mer än värda. Våra två.







Detta är verkligen ingen mode blogg. Jag är definitivt ingen som kan inspirera när det kommer till detta. Min dagens är nästan alltid leggings med tunika eller tee. Men vissa dagar. Som idag. Tyckte jag att mamman faktiskt fick till det hele ganska snyggt. Eller så var jag bara glad över att ha lyckats klämma på knubbsälen något utöver det vanliga. Såhär tjock har jag aldrig i mitt liv varit. Det ska firas!

Vårfint

Var underbart skönt att få sova en timma extra denna morgon medan mannen tog frukostpasset. Nu är vi dock uppe ur sängen och har fått några ärenden uträttade redan innan lunch. Tvätten rullar i tvättstugan, de flesta räkningarna är "betalda" och jag har hämtat hem ett paket från Eleven med ny hårtork. Min fd bestämmde sig nämligen att ge upp häromdagen. Gah. Avskyr när brukssaker går sönder. Trisst att lägga pengar på. Dock fann jag en liten söt rosa sak för cirka 300,-. Prisvärt.









En till ny ting som flyttat in idag är en rosa tunika från Odd Molly. Det är en av de "mindre dyra" varianterna. Tunika med kort ärm. Jag har bott i min vita med blå blomster sedan innan jul. Det enda "fin" plagget jag har i min garderob som passar en tjockis. Orkar inte springa runt och gråta förtvivlat i stadens provrum. Klickade hem en precis likadan som den jag har sedan tidigare. Fast i rosa och beige. Ska bäras främst på min lilla mormos begravning. Vi ska ha en ljus begravning och en av hennes favoritfärger var precis rosa. Dessutom tror jag tunikan får komma fram redan i helgen. Då det väntas massvis av kalas. Och i sommar. När jag tänker skylla min icke längre gravida kropp så gott det går.

Här sitter jag och babblar på om mina garderobsfunderingar. Tid att ordna med tvätten. Sedan blir det lunch framför en film i soffan, vila och storhandling. Skönt att få ting ordnat i ro annars lägger min hjärna av och jag börjar gråta för ingenting. Någon som känner igen sig?

MerKalas

Såg att jag redan visat er Ls rum innan vi uppgraderade med nya färger och möbler. Ni finner dem under kategorin hemma hos oss. Istället bjuder jag på några kalasbilder från Liams halvårs kalas.











Tre och ett halvt år sedan!

Skapa

Mannen är på möte. Jag och L har eftermiddagen tillsammans med kvällen bara för oss. Det blev överaskning efter dagis med nya färgpennor och ritblock. L vart så glad. Det lilla i vardagen gör stor skillnad. Nu har vi pusslat, ritat och ätit pannkakor. Ser en stund på Alfons innan det är tid för dusch och saga.



Jag vet att jag kommer se till att det blir tid för bara mig och L även när F anlänt men ändå kan jag inte hjälpa att skämma bort honom lite extra. Sitta den där lilla stunden brevid. Läsa en saga till. Låta sova i stora sängen. För snart kommer en till som behöver mamman sin.

Har letat men förstår inte vart jag gjort av bilderna på Ls bebisrum men jag fann några bilder från stor pojke hörnan innan den vart uppdaterad i lite mer mönster och färger. Lägger upp det senare under kvällen till er!

En Dag På Stan

Idag har jag spenderat dagen med underbaraste Linnea. Vi har ätit frukost och (!) lunch i ro utan barn. Dessutom hunnit med lite barnbidragsshopping och massor av samtal utan att bli avbrutna. Den bästa terapin är en riktig vän.



Fann liten cool tee till Filippan. Tänkt att matcha med storebrors Ramones t-shirt. Så sött med tyllkjol till. För lite syskonbilder. Till det sötaste hårbandet och solmössan.



Gah. Jag har så svårt för Spiderman, Cars och andra Tryck på barnkläder MEN jag visste hur glad L skulle bli för lite S på kalsonger och sovlinne. Så långt kan jag sträcka mig ;)

Till mamman fann jag även ett par mjukisbyxor, en ny strectchkjol och hårassociarer. Måste älska HM. 10% idag.  Blev billigt för ting till till nästan hela familjen!


En Enkel Tulipan

Denna mamman är en T.R.Ö.T.T en för tillfället. Dagen idag började med glukosbelastning. Vilket innebär fastande fram till klockan elva. Uha mig. Resultatet var dock bra och jag glädjer mig åt att inte behöva utesluta allt socker sista delen av graviditen. Besök hos barnmorskan stod även det på schemat och vi gick igenom besiktigning även denna gång. Magen växer preciiis som den ska och Filippan ligger stadigt på övre kurvan. När jag kom hem var jag hungrig och det blev nybakta bullar från Bageriet till lunch innan jag mer eller mindre vart tvungen att sätta igång projekt vaska lister, väggar och dörrar. En tulipan hade nämligen lutat sig mot väggen och åstakommit en stor fläck. Resten är en relativt tradig historia. Jag låter er slippa den. Summan av kardemumman är iallafall att jag och mannen har städat hela eftermiddagen. Hade jag inte haft så förbaskat ont i bäckenet hade jag varit lycklig att det vart rent men för tillfället är jag mest matt.







Hej och hå. Här kämpar vi på. Filippan och jag.

Denna vecka är kalas vecka. Det innebär en viss stress ( egentlig helt onödig) för att allt ska bli bra för L. Nu tänker jag dock inte städa något mer. "Bättre lite skit i hörnen..." ;)

Mannen står och lagar kyckling med soltorkade tomater och spenat i köket. Det doftar fantastiskt gott. Efter maten tänker jag inte resa mig ur soffan. Eller så somnar jag direkt med L!

TACK FÖR ALLA ERA SÖTA KOMMENTARER. FICK FRÅGAN AV ULRIKA VART JAG KÖPT KANINEN TILL FILIPPAN. DEN SÖTA KANINGEN ÄR FRÅN DANSKA MALIEG OCH FINNS HOS ELSAS HEM. OM JAG TYCKER BÄSTA OM ATT INREDA POJK- ELLER FLICKRUM? BÅDA LIKA. JAG ÄLSKAR ATT INREDA. SPECIELLT I VÄNTANS TIDER. DOCK MÅSTE JAG MEDGE ATT DET ÄR MKT ENKLARE ATT FINNA TING TILL FLICKOR ÄN POJKAR.

Vill ni se bilder från Liams bebishörna?

Till Min Man

T.A.C.K. Ä.L.S.K.L.I.N.G

För att du står ut med mina hormonsvägningar. För att du torkar tårar. För att du får mig att le. För att jag får vila när jag behöver. För att du lagar mat. För att du handlar. För att du lämnar och hämtar på dagis. För att du är världens bästa pappa. För att du gör det jag säger. För att du inte alltid gör preciiis som jag säger. För att vi gör världens finaste barn tillsammans. För att du tycker din familj är värd det bästa. För att du får mig att skratta. För att du tycker jag är söt när jag är arg. För att du kallar mig snäckan. För att jag kan krypa in i din famn. För att du stöttar alla mina "tokiga" ideèr. För att du lyssnar. För att du alltid låter glad när jag ringer. För att du älskar att läsa min blogg. För att du låter mig vara mitt eget jag. För att du lovat att inte lämna mig för någon vackrare/sexigare eller med fler hjärnceller. För att jag får vakna brevid dig. För att du valt att leva tillsammans med mig. För att du älskar mig oavsett. För att du är min!

BBväskan

Söndagen har vi startat med "sovmorgon", mysig fika på stan med finaste gravida vännen Emma och sedan två timmars vila i sköna sängen. A och L har varit på golfbanan. Nu ser vi på barn TV och ska snart äta tidig middag för att samla lite energi till att ta tag i det där bära upp och ner i källaren projekten som väntar på oss.



Härligaste "I Love..." har anlänt i butik i nya dofter. Kunde inte motstå. En Watermelon fick bli med hem. Ska dock sparas till BBtiden. Efter Liams födsel minns jag att det var underbart med den där första duschen efter x antal timmar i hårt arbete. I eftermiddag har jag även skrivit ner en lista ( jag har listor för allt = kontrollfreak) på vad som skall packas i BB packningen.

BEBIS:
Kläder
( Räknar till cirka fyra dagar. Mest pyjamas och Bodies. Några byxor och tossor. En liten mössa. Ett sett som F får ha på sig på väg hem som vi sedan sparar som minne)
Filt
( Som vi sover med i sängen innan för att den ska lukta hemma.)
Nagelsett med liten fil
Blöjor
(Tror vi får gratis på BB här i Lund?)
Våtservetter
(Tror vi får gratis på BB här i Lund?)
Napp
Napphållare


MAMMAN:
Kläder
Trosor med låg linning som inte spänner
Bh som fungerar för amning
Topp för amning
Linne för amning
Bröstvårtskräm
Amningsinlägg
Bindor
Meducin
Smink
Duschkräm
Rakhyvel
Schampoo och Balsam i små flaskor
Deo
Tofflor
Morgonrock
Hårtoffsar
Borste

ÖVRIGT:
Journal plus förlossningsbrev
KAMERA med laddare
Mobil med laddare
Present till Liam från Filippan
Småpengar till kaffemaskinen

Har jag glömt något?

(Här utgår jag från ett kejsarsnitt. För vaginal förlossning skulle jag även tipsa om att ta med ting till pappan, musik samt något lätt att äta och dricka. )

VärldensBästaStorebror

Vill visa er vad jag och L målat till lillasyster. ABC klossar från Panduro blev vita istället för i trä. Jag tycker det är en söt detalj till barnrummet. Mitt hjärta rann över av K.Ä.R.L.E.K när jag såg hur noga det var för L att det skulle bli fint till syster. Jag är övertygad om att L kommer bli världens bästa storerbror till Filippan. Ofta frågar han "Mamma. När kommer min bebis !?!"







Det finns inte ord hur mycket mina barn betyder för mig.

Vem var jag innan ni fanns !?!

Nu blir det kvällsmys med mannen framför film.

Edblad

Jag och Liam har verkligen myslördag. Nu har vi ätit pannkakor, målat till lillasyster och dansat till Melodifestivalen. Väntar på att A ska komma hem från golfbanan för mamman behöver verkligen vila om hon ska orka kvällen.






Har helt förälskat mig i dessa vackra ringar från Edblad som du finner hos KyssJohanna.se De två översta står skulle passa så fint tillsammans med förlovningsringen. Ringen GLOW i mitten är min favorit. En kärleksgåva från mannen kanske !?! ;)

KullaStol

Som jag skrev tidigare blev vi med stol i veckan. Det vart en vit efterlängtad KullaStol från Miljögården som L får i födelsedagspresent av sin snällaste farmor och farfar. Vi tackar för den vackra och mycket användbara stolen som nu står gömd i skafferiet till kalasdagen. Fast först var jag bara tvungen att testa den lite i köket.



Finns i vit, svart och röd.



Älskar den klassiska designen.



Tycker det är praktiskt med fyra års mellanskillnad eftersom liten kan ärva stor. Vi har varit duktiga och sparat på det mesta. Då kan storebror istället få nytt som sedan kan gå vidare till de mindre. Skapar inte heller stora orättvisor då det ofta blir att liten får en hel del nytt. Stor pojke stolen blir som pricken över i:et i vårt kök. Hemmts hjärta.

Nu ska jag grädda pannkakor till lunch. Jag och L har varit i parken. Lekt, matat ankorna och på vägen hem handlade vi med oss lördagsgodis. Eftermiddagen tar vi med ro här hemma!


En Tanke

Fann denna online och fastnade för orden.



Glad Helg Allesamman!

LillaSysterKanin

Då har vi ä.n.t.l.i.g.e.n funnit en cykel till L. Det blev en svart riktigt killcykel inkl. stödhjul från Harald Nyborg. Det var lycka då det känns som vi varit runt överallt utan att finna det vi sökt. Nu tror jag allt är klart. Utöver fikat då. För tre dagars kalas till nästa helg. Fredag blir det att bjuda på glass på dagis, lördag firar vi med släkten och söndagen med Ls vänner. Ska försöka vila så mkt jag kan i start av nästa vecka för sen är det kalas och begravning som kommer ta min energi. Mannen är iväg på golfbanan och jag myser med L framför barn TV i väntan på våra middagsgäster som kommer närsom. Har ordnat lite i Filippas hörna och riktigt ser fram till nästa vecka då vi ska få lite experthjälp med montering.







Kanin från Maileg.

Hur många gånger kan man flytta runt på ting? vika de där små kläderna?bädda den lilla prinsesskorgen?

Jag tröttnar aldrig!

SOL

Morgonen började med ond huvudvärk. Efter tabletter och lite extra vila var det dock behövligt med lite inför helgen städ här hemma. Nu är sängarna bäddade, dammet borta och här doftar RENT. Efter en varm lång dusch och med nymålade naglar blev det en tur till staden för att posta de sista inbjudningskorten till Ls vänner.



Finate nagellacket från Essie. Rekommenderas varmt. Sitter riktigt länge.



Det är en alldeles speciell känsla med att handla en ny Pocketbok under våren och sommaren. Älskar att läsa. Spciellt ute i friska luften.



Kändes nästan lite trisst att stiga in i en videobutik i detta väder men jag behöver något som håller mig sällskap så de tre filmer jag bloggade om igår fick bli med mig hem.

Visst är det härligt. Att ta vara på lyckan för en stund. Äta glass i solen med bebis som bubblar runt i magen. Nu väntar jag på mannen som jag hoppas hinner hem för en tur till ytterligare en cykelhandlare. Önska oss bättre lycka till!

Helgens Planer

Denna helg blir en riktig hemmahelg. Imorgon väntar vi middagsgäster i form av underbaraste Linn, Henrik och Leia. Dessutom tror jag det blir en tur till videobutiken. Många bra nyheter. Golf, fiske och fika tror jag även det står på schemat. Ni kan gissa vem/vilka som ska göra vad.







Triss i film!

Pappas Flicka

Oj. Vilken dag det blev. Vår lilla tur för att finna en cykel till Liam drog ut på tiden. Den vi sett ut var för liten. De lite större varianterna i prisklass "liteatttaiochgårinteriktigtattärva" och så måste jag medge att sortimentet var riiiktigt dåligt. De flesta cykelhandlarna hade en eller ingen cykel i storlek 16. Suck. Blev dock inte tomhänta med oss hem. En efterlängtat (!) stol från farmor och farfar är nu gömd i skafferiet till födelsedagen. Och Filippa fick en klänning från pappan sin.







Hur söt !?!

Nu sitter jag med mitt onda bäcken i soffan och får skylla mig själv att jag prioriterade bort min sovstund idag. Hormonerna för tillfället är inte att leka med. De senaste veckorna har jag verkligen börjat känna mig sådär fasligt graviiiid igen. Humör som studsar, ork som inte finns och kroppen är tung SÅ tung. Men vad gör de när jag känner små fötter som sparkar i magen min!

Duktiii

Ibland (ofta) är det svårt att ge sig själv en klapp på axeln. Ordet duktig är något jag presterat efter hela livet. Att vara en duktig flicka. Försöker själv att inte missbruka ordet som förälder. Jag vill inte att våra små ska växa upp att tro att de är älskade för att de presterar utan stärka deras självkänsla genom beröm och uppmuntran i alla olika känslolägen. Det tränar jag på själv. Eftersom jag mår som sämst när jag vilar. Då jag inte presterar. Sen mår jag om ännu sämre när jag går på i 110% och glömmer bort mig själv. Idag ger jag mig själv klapp på axeln för att jag varit duktiii och gjort klart mina små projekt. Framöver ska jag mest vara duktiii och träna på att finna ro i att göra ingenting.



Inbjudningskort och sånghäften till dopet. Ja. Jag har redan startat med detta. Delvis för att det är en passande syssla för preggo. Att sitta still och klippa/klistra. Dock mest för att jag vill göra lika fint för F som L och jag misstänker att jag inte kommer ha mycket ork att göra detta när bebis är här.



Spjälsängskyddet klart.



Har även ordnat med ytterligare en kruka till vårt lilla växthus i fönstret. Planen är. Att det ska bli tomatplanta, smultron och solroser där i helgen.

Nu väntar jag in mannen min. Vi ska ordna med cykel till L. Och äta lunch!

ERA VARMA KOMMENTARER GÖR MIG VERKLIGEN SÅÅÅ GLAD!

Första Skorna

Igår fick jag ett sms i mobilen att jag hade ett paket att hämta ut på Posten. Det var Filippas skor. Som jag beställt för månader sedan. Och glömmt av.











Hur söta !?!

Imorgon blir det inga större projekt här hemma. Ska sy på band på spjälsängsskyddet för att sedan packa samman symaskinen för denna gång, måla klart de sista och klista några spetsar på albumen till dopet. Känner att jag vill avrunda. Blir mest stressad av alla små ting som ligger ofärdiga. Antar att det är något i kroppen. Som säger till att nu är det tid att bara vara i ro!

K.Ä.R.L.E.K

Aj o aj. Det här var mig en konstig sjuka. Det kommer och går. Skulle man kunna säga. Vilar jag känner jag inget. Gör jag något känner jag mig genomförkyld och febrig. Igår sov jag hela förmiddagen. Vaknade till vid tvåtiden och bestämmde mig för att följa med för att dokumentera årets golfpremiär. Det var riktigt skönt att komma ut i frisk luft och sol för en stund. Något Apotek blev det dock inte. Det blev dagens uppgift istället. Tillsammans med tvättstugan. Plus att L blev hämtad tidigare på dagis och A var iväg på eftermiddagen. Nu är jag helt totalt slut. Sitter i soffan och tycker lite synd om mig själv. Och är irriterad. Egentligen i onödan. Men det känns som att det är pågående små projekt här hemma överallt som aldrig blir klara. Halvstopp i vasken, en fläkt som behöver rengöring, dörrar som behöver ny färg, glödlampor som behöver bytas och papper som behöver tas itu med. Nu börjar det känner jag.

"Jagärgravidochiboafasendessutomhemmahelatidenochser
ALLT
ochnuvilljagbaraattdetskavarafixat!"

Om vi nu bortser från det. Har vi haft en mysig eftermiddag tillsammans. Jag och L.



Gissa fikat !?!



Klassiker.



Liam berättade imorse. Att Nallis fyller år idag. Var bara till att ordna med kalas.



Pettson och Nallis.



Apan.



Och grisen.



Världens lyckligaste snart fyraåring!

Apoteket

Liam väckte mig (läs: oss MEN min man lider av "insomnia" på morgonen så det blir till för mig att gå upp!) tiiidigt. Jag är dock glad. Att han sovit i sin säng hela natten. Igen. Och att vi stod mot inatt när han ville upp till oss. Satt brevid honom istället. Ja han är fyra. Vi har minst sagt dragit ut på det där med att sova i egen säng HELA natten. Fram till mitten brukar vara okey. Sen är vår säng mysigast. För hela familjen. Nu har vi sagt till L att när man fyller fyra då klarar man att sova i egen säng. Han verkar gilla läget. Vi med. Fast. Om dryga tre månader. Har vi en ny liten i sängen. Gjorde vi det enkelt för oss. Vänjer vi F vid sin säng med en gång. Det är dock inte riktigt vår sak. Vi är nämligen båda två svaga för det här med bebisgos.

Idag drar jag något gammalt över mig och promenerar ner till APOTEKET. Igen. Mest spännande stället i stan. Eller inte. Gravidvitaminerna är slut. Tid för nya. Och lite luft. Kan inte skada. Trots att jag är sjukt sjuk. Trött på att vara trött och vill prestera något för mitt eget självfötroendes skull pronto.







Är inte så mkt för trendrapporter. Har dock läst att keps är ett av vårens IT plagg. Ja se där. En hipp mamma!

S.J.U.K

Tröttsamt att när solen äntligen lyser är jag för sjuk för att orka med att gå utanför hemmet. Det kryper i hals, näsa och öron. Värker i nacke och kropp. Feber och allmänt risig. Det är jag. Vandrar mellan soffan och sängen.

Känner att jag bara vill bli frisk och sätta fart i livet igen. Jag är trött på att vara trött. Några veckor kvar med bebis i magen. Ska försöka njuta. Kan inte hjälpa dock. Att jag känner mig redo för att bli bebis mamma nu. I verkligheten. Fast vi vill självklart att F ska bli i magen ett par veckor till. Sedan vill jag gärna ha min kropp tillbaka. Sova på nätterna får välan antagligen vänta några månader till. Det är en gåva att bära barn men tur är väl att man som förälder är ganska "mätt" på diverse krämpor efter nio månader och istället glädjer sig åt barn utanför magen. Nu vill jag ta tillvara på sommaren som en familj på fyra.



Nya nummret av Lantliv i fönstret på landet. Tror vi kommer vistas där en hel del i sommar. Det är helt fantastiskt underbart. Att få känna gräs under fötterna, ta dagen som den kommer och grilla om kvällarna.

Bara de här dumma bacillerna vill försvinna ur min kropp så jag kan koncentrera mig på nästa veckas fyraårskalas, resa till Stockholm för att ta adjö av lilla mormor och inför sommarens största höjdpunkt... Vår Filippas ankomst!

Leila Öppnar Butik

Godmorgon!

Alla ni som är "aktiva" i bloggvärlden har välan inte undgått att allas vår favorit Leila skall öppna butik online. En glad liten tröstande tanke nu när jag är hemma med onda baciller som tycks tagit över min kropp. Grrrrrr....



Snygg Logo har hon såklart också.

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket igen!

Fortsatt Pysslande

Hemma i stan igen. Efter ytterligare en mysig helg på landet. Blev en tur till mini bondgård, städ och fix i trädgården. Jag har mest tagit det med ro eftersom jag har en infektion på G i kroppen.





Tänk om jag kunde vara en mamma som är helnöjd med att slänga fram lite papperstallrikar, rosa servetter och binda upp några ballonger i ett träd. Nej. Jag ska förstås göra "det där lilla extra". Det är väl inte för mycket att t.ex. klä in klädnypor i olika sorters vackra papper? Okey. Kanske lite ja. MEN det är trots allt till F:s dop. Och inte kan hon få något mindre än storebror sin. Som hade en storslagen dopdag. När det är tid för fyraårskalas dock. Då slänger vi fram lite Carstallrikar. Alla nöjda. Jepp. Till alla er andra som får prestationsångest nu. Bebisar bryr sig inte så mkt om detaljerna.

Nu. Duntäcke, smågodis och Alvedon framför Big Brother!

Solen Strålar

Det är (nästan) okey att vakna med influensan när solen lyser som den gör idag.







Det här har vi väntat på!

(Inatt sov Liam hela natten i sin alldeles nya fina säng som han fått av farmor och farfar!)

Klipp&Klistra

Vilken härligt lugn dag vi haft idag. Jag och Liam har mestandel rört oss inomhus. Pysslat, lekt och spelat. Mannen har spatserar runt på ägorna. Lätt mat till lunch. En trött mamma har fått vila. Ikväll blir det mysmiddag och efter det Melodifestivalen.







En liten tjuvtitt på dekorationer till Filippans dop!

GodMorgon

Efter en ond natt. Jag har vaknat med värk i magen ofta. Inget regelbundet. Tror bara damen i magen börjar få lite ont om plats eller fixerar huvudet. Något har hon iallafall för sig. Desutom har både jag och liten O.N.T i halsen. Nu iallafall uppstigna. Med frukost i magen. Mannen och L beger sig ut i trädgården. Jag stannar inne och pysslar lite. Har några små projekt jag tänk bli klar med innan F kommer till världen.







Vackraste sonen i världen!

FlyrStan


Efter att överlämnat ansvaret till lägenhetsvakt/lillebror C flyr vi stan för en helg på landet.  I skrivande stund sitter vi framför brasan. L leker, A lyssnar på musik och jag skriver till er. Filippan sparkar som bara den i magen och gör någon konstig rörelse som är sådär mindre bekväm. Snart är det tid att natta för idag. Älskar att krypa ner med bok/tidning. Imorgon blir det premiär för våra "nya" gummistövlar.



Till liten med stora fötter. Stl 28 på junior avd minsann. Fann erbjudande på Ellos och fick både gympaskor från Adidas och snyggaste stövarna för Tretorn för mindre än 500,-. Ett tips är verkligen att "vänta in" deras kampanjer då de även sätter ner märkesvaror.











Jag har kännt mig tom sedan mina Ilse gick sönder av att jag slitit dem i över två år. Har frysit in våren i ännu lite för kalla tygskor. Nu kan jag röra mig igen.

TACK ÄLSKLING!!!

VeckansBästaDag

Vaknade med morgonhumör. Kanske dock mest berodde på att det är tvättstugedag idag. Uscha. De där fem IKEApåsarna stirrar på mig. Vill bli tvättade och fint vikta innan dagen är till ändo. Jag har ingen som helst lust. Fast den som inga rena kläder har...







Lillasyster har dock kläder. Inte tvättade än. Ska inhandlas sånt där bra för baby tvättmedel. Denna söta klänning kommer från Kapphals Newbie kollektion. Älskar`t. Längtar till lillebror kommer och vi ska ordna en stång att hänga kläder på i lillans garderob. Då ska jag sortera upp på storlekar för att se att allt är ordnat med!

Önskan

Det börjar dra ihop sig till Liams 4årsdag här hemma. Liten frågar varje dag om hur många dagar det är kvar. Igår försökte jag i pedagogisk anda måla ringar. En ring för varje dag som han får fylla i. När alla ringar är ifyllda är det dagen D. Verkade var en idè som gick hem.


Vi har önskat oss en cykel av min sida av familjen. Det har visat sig svårare än jag trodde att finna en som passar. Först var jag inne på att köpa en röd som lillasyster kunde ärva sedan men det verkar vara en omöjlighet att hitta en cykel med stödhjul som passar både pojke och flicka. Tycker klart att L ska få en cool pojkcykel MEN inte för nästan tvåtusen kronor. Det är galet. Har funnit denna för 799;- på Team Sportia. Då har vi lika mycket till övers att handla en söt flickcykel till lillasyster sen. Blir antagligen en liten "seeftercykeltur" i helgen alternativt nästa vecka. Någon som har tips på bra cykelbutiker i Lundaområdet?

Hormoner

Oj. Bäst att krypa till sängs. Inget bra humör. Kan det var för att jag börjat mjölka? Såhär tre månader i förväg. Känns inte det lite slöseri. Kanske ska börja frysa in.



Blir inredningsmagasin i sängen. Skulle ge M.Y.C.K.E.T för kolaremmar för tillfället. Får se om jag finner något annat att tugga i skåpen!

Bä Bä Vita Lamm

Rätt svar på gårdagens fråga var...











B.A.B.Y.K.O.R.G.E.N

Den är verkligen SÅ fin och jag var såklart tvungen att bädda med mina hemsydda lakan, filt och mjukdjur med en gång. Nu står korgen och väntar uppe på lillans garderob.

Annars går dagen i stilla ro. Jag har mest vilat. Har lite av en klump i magen men vet inte orsak.

Vill säga att det gör mig otroligt glad att ni är så många som läser och era snälla kommentarer värmer. NETTAN om du vill starta blogg. Gå in på blogg.se:s startsida och skriv in dina uppgifter. Det finns klart många olika bloggmotorer men jag har använt mig och varit nöjd här i flera år. Skulle vara så roligt om du vill skriva adressen till mig här sedan.

KRAMAR!

Gissa

Idag hämtade vi ut något på Posten som jag L.Ä.N.G.T.A.T efter länge och som gör det lite verkligare att vår lilla Filippa snart är här hos oss.
Kan ni gissa?

Natta

Dagarna verkligen flyger förbi. Försöker verkligen att ta vara på tiden. Hinner dock inte säga måndag innan det är söndag och vice versa. Nu är det cirka 14 veckor till BF vilket med kejsasnitt innebär 12 veckor = 3 månader. Jag som ännu inte riktigt förstått. Trots alla förberedelser. Att vi snart är fyra. Imorgon ska jag stanna i mjukiskläder hela dagen. Inga måsten. Förrän eftermiddagen. Då ska vi städa. Heeeela familjen. Sisådär fyra år in i familjelivet kämpar vi fortfarande på att vara eniga när det kommet till städ. Vi har tagit stOOOra steg men fortfarande leker vi "finn fem fel" på morgonen. Deon, nattens kläder, disken från frukosten, ordna till vardagsrummet från kvällen innan och bädda sängarna brukar vara heta samtalsämnen. Övrigt hushållsarbete är vi eniga om men just dessa slår nästan aldrig fel. Alla är trötta och ska komma iordning på morgonen. Det gäller att hjälpas åt.



Fick låna en "godnattbok" av finaste Å. Älskar dessa böcker som inte tar tid att läsa in sig i då man somnar efter tre sidor var gång. Längtar till våren då det alltid brukar komma ut ytterligare nyheter i bokhandeln. Några författare jag hoppas på i år är Emma Hamberg, Denise Rudberg och Mia Skäringer!

Fix

Blev lite inspirerad av gårdagens pyssel och startade upp dagen med ytterligare några ting.







Köpte denna fina asken i Malmö. Dock var jag inte så förtjust i texten som var runt om locket. Med lite vacker spets och lim från Panduro. Löste vi det.



Nej vi ska inte ha sängbordet framför garderoben. För tillfället står skrivbord där sedan säng och andra möbler ska rymmas. Under tiden får ni se ett försök till "helheten".



Ett fint ark med fjärilsmotiv fick pryda den trista botten i lådan.



Gröna knoppen får bli. Tycker det är fiiiint med grönt och blått även i flickrum.



Här är tanken att det ska förvaras blöjor och våtservetter. Vi kommer ha skötbord uppe på spjälsängen och tycker detta är en bra lösning för att slippa de trista blöjpaketen synligt!




JagSkaMålaHelaVärlden

Ni som följt mig åt. Förr pysslade jag alltid. Efter att arbetat som dekoratör försvann dock glädjen. Försöker finna det där speciella igen. Det går sådär. I stunder är det helt okey. Mest önskar jag att projektet ska bli klart. Nu med bebis i magen. Är det liiiite roligare igen. Med ett syfte.











Fångade den där lilla energin idag och målade vitt på några ting. Inget jätte avancerat. Jag är nöjd!

Nu Grönskar Det

Känner mig riktigt T.R.Å.K.I.G för tillfällett. Trött, trisst och totalt avsaknad av energi. Soler lyser och jag har varit ute på en "ettförsökattblipigg" promenad men idag fungerade inte det hela. Nu har jag vilat i timmar, fått i mig lite lunch men huvudet vill inte vara med idag. Har en del små projekt som jag tänkt ta tag i här hemma. Till Filippas hörna. Får se om lusten infinner sig. Tur A och L kommer hem om ett par timmar. Sätter lite fart på mig. Idag är jag i dvala. Dessutom känner jag att jag upprepar mig. Här till er. Det handlar mest om detsamma. Livet är lite så nu. Inte så mycket nytt att tillföra. Har ni något ni önskar att jag ska skriva om. Får ni gärna lämna förslag.







Se så fint våra orkideer trivs i vårt vardagsrumsfönster. Vi gör nästan aldrig något med dem. Ger lite vatten varannan vecka och de blommar om igen. Vackert!

Gina

Bjuder på några vårfavoriter från Gina Tricot.











Allt passar en nybliven mama med några oönskade kilo!

Pretty Please

SNÄLLA SÖTA...

Glöm inte bort att rösta på vårt bidrag i Ellos tävlingen.

Klicka Här



Tackarrrrrrr!!!


Ljus

Har haft en riktig tröttdag efter helgen idag. Blev en kort promenad till barnmorskan. När jag kom hem tänkte jag ta tag i liten pyssel till Filippas hörna men det blev inte mer än en Maria Montazami toffs på lilla klädskåpet. Har haft svårt att placera min älskade men nu så vart det perfekt. Sött.







Vårsolen har verkligen lyst idag. Dock har jag sovit bort X antal timmar. Nu väntar jag på sällskap från mannen och L. Får se vad vi hittar på i eftermiddag!

Underbara Dag

Sitter i soffan efter en helt fantastisk söndag. Mannen och L har lekt i Sveriges största lekland tillsammans med vänner från dagis. Jag har fikat och shoppat tillsammans med finaste Å. Eftermiddagen har vi ägnat till att städa fint här hemma. Nu ligger tvätten ren i garderoben, alla lamporna har nya glödlampor och det luktar rent inför nya veckan.



Till middag blev det somrig pastasallad. Mums. Nu är det snart tid för Big Brother och sedan sova. Imorgon står tur till barnmorskan på schemat och sedan vila. Jag orkar inte med dessa lite mer aktiva dagar utan ordentligt med sömn på natten!

Svar

Samlar svar på några frågor här...

Ang Mårbacka Pelagonier...

Våra Mårbacka har varit helt fantastiska. Om jag inte minns helt fel köpte jag dem två olika år à 3 stycken. Sedan har jag låtit plantera om dem i februari-mars varje år och det har tagit sig riktigt bra. Priset kan vara i värsta laget men oftast har t.ex. Plantagen extrapris. Bor ni i närheten av Lund kan jag rekomendera Herr Bloom som ligger på gatan nedanför Lilla Fiskaregatan. Bakgatan till Åhlens. Vid sidan om Din Sko och Lindex. De tar in blomster från Danmark och säljer till riktigt bra priser. Utbudet varierar dock därav är det en fördel att gå förbi ofta.

Inredningstidningar...

Jag har svårt att inte köpa inredningsmagasin. Har dock under senare år blivit bättre på att bara välja ut mina favoriter. Plaza Interiör, Elle Interiör, Residence, Family Living och Mama är måsten. Visst är det så att många olika nr liknar varndra. Tidningen följer ofta en röd tråd. Men visst blir man glad när det kommer ngt nytt. Som färg denna våren. Det gillas.

Gravidkläder...
Jag har sparat mina gravidkläder från graviditeten med Liam men jag vägde 20kilo mindre från start den gången så att de skulle passa mig är tyvärr omöjligt.

Sen vill jag passa på att skriva TACK för att ni är så flitiga på att skriva kommentarer och att ni gillar min blogg.
KRAMAR M!

Marint

Godmorgon Söndag!

Vart en sen kväll igår med Melodifestival och "En Dag". Nu är vi uppe och ska alladeles snart starta helgens sista dag här hemma. Mannen med L ska till lekland medan mamman får en välbehövlig fika med finaste Å. Nu är det tid att hoppa in i duchen och hämta upp de sista kläderna ur tvättstugan. Tokigt hur det kan gå från en dag till den andre. Plötsligt passar inga kläder någon och alla måste ha nytt. Denna månaden får det bli jackor och skor. L fick en ny jättefin jacka från HM i veckan. 249,- kostade denna klassiska pojkjacka.







Nu fattas det bara pikeer, t-shirts, shorts, svalare pyjamas, underkläder och strumpor. Till L. Sedan återstår en mamma och pappa. Tur man ska "svettas in våren!".

VårSol

Denna första lördag i mars vaknade vi av att solen sken. Vi tog en lugn morgon här hemma. Sedan for mannen på fisketur medan jag och Liam firade in våren med glass på stan. Där vi även inhandlade tulpaner till oss och dagens fikabesök. Efter en tur till leksaksbutiken blev det snabblunch hemma och en vilostund för trött mama (jag har om möjligt sovit ännu sämre inatt) för att sedan bege oss till gammel- mormor & morfar (A:s sida). Därefter stod tvätt och handling på schemat. Det blev SEN middag ikväll och jag är helt slut. Tackar för en underbar lördag och ser fram till en söndag med förhoppningsvis lite mera ro.



Nya Mama med vackra Carolina Gynning som väntar bebis ungefär samtidigt som vi. Längtar allt mer till juni nu. Är så nyfiken på vem det är som gömmer sig i magen!

(I skrivande stund ser vi på Melodifestivalen och jag ska alldeles snart bära in liten till sängen som somnat i soffan!)

Saknad

Igår fick himlen ytterligare en stjärna. Min älskade lilla mormor tog det sista andetaget.



TACK för att vi fick låna dig för en stund!

ELLOS TÄVLING

Fick tips om att Ellos nu håller i en tävling där vinsten är ett presentkort à 5000 kronor. Självklart vill vi pröva lyckan och håller tummarna att ni använder lite av den nyfunna vår energin till att rösta på vårt bidrag. Klicka in på ELLOS här och rösta på ....

HEMMETS HJÄRTA



TACK SNÄLLASTE FÖR ATT NI HÅLLER TUMMARNA FÖR OSS!!!

God Natt

Lyxfällan, Big Brother och nya Residence.



Sov Gott!

Vår2012

Efter mitt senaste inlägg har jag sett runt och "plockat ihop" en passande outfit till våren. Nu blir det STOPP på babykläder för en stund.


DenSomIngaKläderHar

Idag är DEN dagen. Den där alldeles speciella dagen. När jag öppnar min garderob för att komma fram till att jag verkligen INTE har något att sätta på mig. Jag har helt enkelt växt ur samtliga plagg. Min Odd Molly tunika ligger i tvättkorgen. Min räddning de senaste veckorna. Igår spräckte jag mannens pyjamasbyxor. Som jag använder eftersom allt jag äger är för smått.

Var det inte denna graviditeten som jag skulle klä mig vackert, locka håret och sminka mig varje dag?





Till slut fann jag en skjorta från förr som fick agera klädsel. Behöver jag skriva att jag eventuellt muttrar lite bistert när mannen min ägnar sin lediga tid till motion. Här är iallafall en som kommer få bada i vassen sommaren 2012!




Mammor&Barn

Godmorgon!

Sovit Gott?
Jag svarar inte själv på det ;)
Idag får vi besök av sötaste Linnea och hennes Albin. Har varit på planerna länge men antingen har de varit sjuka eller vi. Nu så äntligen. Tror jag att det blir av. Mys.







Bilder ur senaste Föräldrar & Barn.

Brukar inte handla värst mycket föräldratidningar eftersom det ofta känns "förbrukade". Utan någon vidare ny information men nya nr med bland annat inredningsinspiration till baby/barnhörnan var något för mig. Älskar takvaggan, väggdekorationen och plåtpallen!

RSS 2.0