Golfturnering

Vad vi gör? NJuuuuuter av sommaren. För OJ vilken sommar det är i år. SOL hela semestern. Precis som det ska vara. Som jag minns somrarna från när jag var liten. Med brunbrända ben, sena sommarkvällar och glass, glass, glass. Vi sover länge. Ja mannen och barnen. Jag går upp senast 07.00 och tränar. Äter långa frukostar. Badar i havet. Plaskar i poolen. Besöker sommarstäder. Äter gott. Vilar. Läser. Och är där mellan rätt upptagna med att vara en småbarnsfamilj. Förra veckan spelade vi minigolf.
 
 
Liam vet hur man gör. Han är nämligen uppväxt på golfbanan. Tror inte han var mer än ett år när A tog med honom första gången.
 
 
L.Y.C.K.A
 
 
Filippa är fortfarande rätt nöjd med att titta på.
 
 
I sällskap av ett och ett annat kex i muta.
 
I helgen byter vi landet mot stan. För en tur till mormor och morfar i stOrstaden Stockholm. Massor av roligt står på schemat. Det ser vi fram till!

Just Me

I torsdags åkte vi hem till stan för att hämta post, vattna blommor och tvätta. Jag har känt mig så otroligt trött (läs:grinig) på sistone så jag valde att bli kvar hemma för att vila upp mig. Vilket resulterade i 48 timmar mamma tid. Det längsta jag varit borta från Filippa på 1 år och tio månader. Det kändes konstig och alldeles underbart. Men ensamt. Speciellt när man ser alla andra med sina familjer som firar sommar. Fast jag behövde det. Mer än behövde. Jag sov och tränade som vanligt men utan avbrott av någon som behöver mig. Sen spenderade jag en heldag i Malmö tillsammans med lillebror. Promenerade runt på stan. Åt lunch på lilla torg och sov över i Turning Torso. Sen blev saknaden för stor och jag tog kvällståget igår till Kristianstad där A hämtade upp mig. Lycka var att träffa mina tre igen MEN med ny energi och glatt humör.  Tänk vad lite som behövs egentligen.
 
 
Utslagen mamma.
 
Vad gjorde jag av alla tid innan jag fick barn? Liam fyller sex nästa år och det känns som jag har varit mamma alltid. Saknar egen tid med mannen dock. Det ska vi bli bättre på.
 
Glad att min sommarträning gett resultat. Tre veckor minus 5kg. -7cm runt midjan. - 4cm på vardera lår och -1 cm på vardera arm. Den här tiden som jag tar för bara mig är så väl behövlig och fyller mig med energi.
 
 
Mitt hår har blivit förändrat efter graviditeten med Filippa. Mycket mörkare i utväxten, "Ronja Rövardotter" lockigt och tjockt.
 
 
Ny sommarklänning från HM 199;-
 
Har precis varit ute på en svettig runda och ska snart väcka familjen. Idag blir det antikmarknaden och stranden. 27grader visar väderleksrapporten och den här sommaren kan vi inte klaga på vädret tycker jag!
 

Gone To The Beach

Idag skiner solen och mannen är med barnen på stranden tillsammans med farmor/farfar. Jag är hemma i stugan och klipper girlanger samt tar igen lite sömn. Vi är på helt olika mat- och sovtider jag och familjen. Jag går upp 06.00 varje dag och tränar. De andra sover till tio. När de vaknar är jag redan trött. När de äter frukost är det snart tid för lunch för mig. På kvällarna somnar jag gott redan klockan nio medan de andra är uppe halva natten. Semester på olika sätt. Men ett måste om jag ska lyckas med min träning. Oftast kommer jag ikapp med lite energi efter en halvtimmes vila efter lunch men idag krävdes det ytterligare lite till. O. Det känns underbart varje ny vecka som visar minus på vågen. Inte heller helt fel med egentid på morgonen. Då hinner jag duscha, äta frukost och vakna till innan allt drar vad familjeliv innebär drar igång.
 
 
 
 
 
 
Bilderna är från ett kvällsdopp för några dagar sedan. De ÄLSKAR verkligen vatten våra små. Dock har just vatten ställt till det lite för oss i planeringen. Vår pump har nämligen gått sönder här på landet så imorgon bitti står vi helt utan vatten. Det blir antagligen en tur till stan några dagar innan problemet är löst. Får se vad som händer när de andra kommer tillbaka!

Let`s Eat Cake

Till Filippans födelsedag. Med temat Fjärilar. Ville jag självklart testa att baka en egen tårta. Med inspiration av Linda Lomelino bakte jag bottnarna och sedan googlade jag runt efter inspo till dekorationer. Jag har valt att kalla den One Thousand Butterflies Birthday Cake...
 
 
 
 
 
 
Det blev en tio bottnar hög tårta med smak av maräng, vanilj och citron.
 
 
Bottnarna färgade jag i regnbågens alla rosa och lila.
 
 
Finklänningen byttes ut mot baddräkt och efter vi mumsat tårta, cup cakes och maränger blev det poolparty för en rätt kladdig MEN lycklig prinsepressa!
 

One Thousand Butterflies Birthday Party

 I helgen dukade vi upp till fest i trädgården till sommarhuset på Österlen. Allt för att fira vår lilla prinsessa som innan vi hunnit blinka fyllt 1år.
 
 
 
I ljuvligaste klänningen från Ralph Lauren hälsade Filippa med staplande steg våra gäster välkomna.
 
 Vi startade kalaset med hemlagade hamburgare från grillen och avslutade med tårtkalas. Mer om det i senare inlägg.
 
Fjärilar överallt.
 
 Vi älskar ballonger.
 
Spröda spetsar.
 
Girlanger i massor.
 
 
Skrållan öppnar paket.
 
 
 
Kalaspåsarna fyllda med leksaker, klistermärken, godis och såpbubblor gjorde succé.
 
Flickorna lekte med dockor medan pojkarna spelade fotboll.
 
Jag och min allra finaste dotter. Kan inte förstå att du är min. Du är mer än jag någonsin kunnat önska.
Mys med finaste Gudmor.
StOrt Tack Till Alla Vänner Som Förgyllde Vår Dag!

BloggDesign

Hade lite tid över. Eller har jag någonsin det? I vart fall. Jag tog mig tid. Att hjälpa Linda med hennes bloggheader. Har inte gjort headers nu på ett tag. Fick lägga det åt sidan för att hinna prioritera min träning men sedan jag började klippa girlanger har kreativiteten ökat igen.
 
 En riktig sago header blev det!

Pool Häng

Vi är fortfarande på landet och vilar upp oss. Ja så mycket det går med två små som kräver mat och uppmärksamhet 24/7. Vågar jag skriva att vi längtar liiite efter farmor och farfar som förtillfället njuter av Toscanas lugn. Vi är vana vid att vara bortskämda med deras närhet på landet vilket är en otrolig avlastning för föräldrar som också har en egen vilja ibland.
 
Igår underhöll vi barnen med köp av en ny pool. Vi upptäckte nämligen att Liams babypool var trasig så det fick bli en tur till Kristianstad. Vi valde att uppgradera oss till en liiite större pool denna gång. Så bägge barnen kan vara i plus en eller två svettiga föräldrar. Succè.
 
 
 
Den här tjejen ÄLSKAR att bada.
 
Liam var riktigt nöjd med våra nya inköp och lyckades även övertala sina föräldrar om en monsterstor vattenpistol!

Idag Var Dagen...

När Filippa tog sina första staplande steg!

Vykort Från Danmark

Vi har haft en underbar resa till Danmark. Legoland och LaLandia var över all förväntan och barnen stormtrivdes.
 
 
 

Nu vilar vi upp oss på landet!

RSS 2.0