Vårt 2014

Då var det redan tid att avrunda året som gått. För innan vi hinner blinka. Firar vi in 2015 tillsammans med våra underbara vänner. Så. Hur har året varit? När jag ser tillbaka på alla underbara bilder inser jag att vi hunnit med mycket och hur otroligt lyckligt lottad jag är som får uppleva alla dessa vackra minnen tillsammans med min alldeles egna lilla familj.
 
Januari...
 
 
Februari...
 
 
Mars...
 
 
April...
 
 
Maj...
 
 
 
Juni...
 
 
Juli...
 
 
Augusti...
 
 
September...
 
 
Oktober...
 
 
November...
 
 
December...
 
 

Vår Jul i Foto

Jag är SÅ trött. Men vill så klart dela vår jul med de som inte kunde vara där tillsammans med oss. Så här kommer lite bilder med kort text. Ja julen är slut och jag har varit ledig men tröttheten har slagit till något förskräckligt. Är inte bra att varva ner. SÅ svårt att komma upp igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har som tradition att barnen får öppna lite paket redan på morgonen.
 
 
 
 
 
 
 

Alltså hur fina är de. Våra två små. Så mycket K.Ä.R.L.E.K.
 
 
 
 
Hälsar gästerna välkomna.
 
 
Äter julmat i cirka fem minuter.
 
 
Och väntar ALLDELES FÖR LÄNGE på tomten.
 
 
 
Men Tomten kom. O idag är vi alla mätta, nöjda och glada. Har avrundat julen med att gå på bio. Såg Sune på Fjällsemester tillsammans jag, Liam och Andreas. Filippa var hemma och lekte med mormor. De var en tur i parken. Å de var ju lite extra roligt idag eftersom vi fick vakna upp till den första Skånska snön 2014. Nu väntar kex och ost framför TV:n och sedan i säng. Imorgon börjar REAN så jag ska vara uppe med tuppen!
 

Nu Är Det JUL igen

Oj. Tiden springer förbi och nu är vi redan inne i december. Jag har försökt "klara av" de mesta utav julen innan det blir ett måste. För varje år. Tappar jag lusten till allt när jag stressar över paket, julbak och allt som "hör till". I år har vi helt valt att inte byta paket mellan oss vuxna till julafton. Självklart får barnen paket både under granen och av tomten. De i sin tur ger självklart en liten symbolisk gåva tillbaka till de äldre. Men det är så skönt att välja bort vissa moment för att istället lägga all energi på d ting vi valt att spara som jultradition. För det är visst något magiskt över julen och allt därtill. Glädjen i barnens ögon allra mest. Så när jag nu ordnat med alla julklapparna (till barnen då), julkort, almanackor,  luciakläder, pepparkaksbak etc. etc. kunde jag riktigt njuta av att se barnen klä granen (som är i plast och sparar även det en hel del tid och energi varje år).
 


KÄRLEK!
 

RSS 2.0