Ekta Perlor

En av de bästa sakerna Filippa vet. Är hennes Beatrix Potter ask som är fylld med snoddar och rosetter. Så ofta vi hinner på morgonen tar vi fram den tillsammans och leker med allt glitter. Lite extra roligt blev det denna morgonen då mamman fyllt på med ett pärlhalsband och nya rosetter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen lekte vi lite favorit titt ut också. 
 
 
 
Älskade barn. Tiden går för fort. Det var som igår. Den natten innan det planerade kejsarsnittet. När jag satt uppe och lyssnade på musik. Kände dina rörelser i magen och visste att snart får jag hålla dig i mina armar. Känna din lukt. Nu är du snart 2 och jag vet ärligt talat inte vart tiden tog vägen. Med din storebror började jag blogga på den här bloggen när han var runt omkring samma ålder som du är i nu och det är verkligen roligt att gå tillbaka och se era likheter och skillnader. Både dock precis lika underbara och mitt allt!

En Hemlis

Okey. Nu tänker ni säkert. Hon e gravid. NEJ. Det är jag inte. O har inte försökt bli heller. Jag håller ju på med projekt bli smal. Till en början skrev jag ned i en ny blogg som ingen annan läst. För min egen skull. Men efter ngr kommentarer på FB har jag fått sånt gensvar att jag tänker. Jag kan väl dela med mig. Även om jag känner att det är en del privat. Så klicka in på thegameison om ni vill läsa mer om min viktresa!

Solen Strålar

Å. Härligt med en helg där det finns tid både för att vara social, effektiv och återhämta sig. Idag var en sådan dag. Då jag stannade hemma medan mannen fikade med barnen hos farmor och farfar. Vad jag gjorde? Ingenting. Om det var skönt? Så skönt. Om jag njöt? Som jag njöt.
 
 
 
 
 
 
Älskar när solen skiner in genom fönstren!

A Little Girls Dream

Eller hennes mammas? Blink, blink.
 
Finns hos HM.

Helg

Denna veckan har verkligen gått i ett. Har varit lite trött mellanåt men att vara effektiv skapar en del endorfiner också. Mest kämpigt har det varit med tekniken som inte fungerat. Nu har jag dock fått hjälp av lillebror med datorn som kraschade totalt igår men bilderna på blogg.se ser jag fortfarande inte. Får försöka lösa det senare. Just nu är jag glad att jag har en fungerande dator i övrigt OCH att sonen snart har en ipad som han så önskat. Vi har ju varit mot detta länge men tänker att med begränsad speltid kanske det ändå är en bra sak. Vi får se. Helt enkelt. Annars har jag jobbat, klippt girlanger, rensat barnens garderober, sorterat ut annat onödigt här hemma och tvättat gardiner, överkast etc. Så härligt det känns med ett dammfritt hem när solen lyser in. 
 
 
 
 
Har hunnit planera och förbereda barnens barnkalas också. Filippa fyller ju inte förrän 11 juni men det gäller att vara ute i tid. Liams firande är i stort sett färdigt. Något paket som fattas kanske. Nu Melodifestivalen!

Pomp De Luxe

Jag dör SÅ mycket fint i vårens Pomp De Luxe kollektion.
 

O my. Hur ska man kunna välja. Bland allt fint. Tur det finns budget att gå efter. Eller?
 

HJÄLP

Teknik ska bara fungera. O det gör den inte nu. Problem med datorn. O no. Kanske ngn av er kan hjälpa mig. För det är så trisst att blogga utan bilder. Det är nämligen så...
 
Att jag inte kan se bilderna hos blogg.se adresser. Där är istället bara små kryss. På alla andra sidor ser jag bilderna.
 
Kryssen är i flera olika webbläsare. Så det spelar ingen roll om jag byter till en mer uppdaterad.
 
Jag har kryssat i show pictures i internetalternativ / verktyg.
 
Jag har ställt tillbaka alla grundinställningar i internetalternativ.
 
Jag har rensat och tömt sopptunnan.
 
MEN dessa j-a kryss vill inte ge med sig.
 
När jag ska lägga in en bild här ser jag också bara kryss MEN om jag går in på min mobil syns bilden fint.
 
VAD ÄR PROBLEMET?

Vattenfallsfläta

Ägnade morgonen åt att göra en waterfallsbraid. Eller försökte iaf. Det gick si sådär. Svårt att göra själv kanske. Men de e ju så snyggt. Fann dessa bilderna när jag googlade runt efter hårinspo. Så bilderna är inte mina och jag kan inte finna till dess riktigta ägare. Annars skulle jag klicka in direkt för att se exakt hur hon gjort. SÅ snyggt.
 
 
 

Nästa gång blir det lite mer blonda slingor tror jag!

Alla Hjärtans Dag

Hoppas ni haft en fin alla ♥ans dag. O tack för alla fina serie tips. Jag har haft en riktigt mysig dag med barnen och i eftermiddags fick jag ett riktigt ryck och bäddade rent, tog ned gardiner och städade riktigt rent. När vårsolen lyser in ser man verkligen allt. O vi som trodde vi hade städat. Ja nu är det rent iaf.  Ikväll får vi vuxna förhoppningsvis lite tid för bara oss. Det är ju trots allt kärlekens dag. 
 
 
 
 
Vi är på budget så mannen min fick nöja sig med ett egen designat kort. O jag. Fick verken blomster eller diamantringar. Men han är ju ändå den jag älskar allra mest. TACK A för att du är du och för att du älskar mig för mig. Efter snart tio år tillsammans får du fortfarande mig att få fjärilar i magen!

Favorit TV

Jag ÄLSKAR när jag finner en ny serie. En sån som man inte kan släppa. Utan. Kvällarna blir längre och längre. För jag måste bara se ett avsnitt till. Likadan blir jag när jag finner en bra författare. Då vill jag läsa alla böckerna med en gång. Men nu. Letar jag efter en bra serie. Eftersom. Ingen av mina favoriter finns fler avsnitt av just precis NU. Så. Jag tänkte att jag delar med mig så kanske ni har några förslag till mig?
 
Icke i nummer ordning. Det går inte att lista dessa. Alla har sin charm. 
 
 
Downton Abby
 
Älskar att blicka tillbaka i tiden som den var förr. Jag har både skrattat men mest gråtit till dessa avsnitt som jag som obotlig romantiker följer med spänning. 
 
 
Girls
 
Så j-a skön serie. Inte alls som alla vanliga feel good tjej filmer utan mer av den verkliga skruvade sanningen.
 
 
Hart of Dixie
 
Lättsam, underhållande och vi måste ju få veta vem doktor Hart väljer till sin.
 
 
 The Carrie Diaries
 
Vi får veta vad som hände innan SEX AND THE CITY.
 
 
Pregnant in Heels 
 
Får mig att vilja vara höggravid igen. Ligga i sängen. Se Webb TV, äta och vänta på en alldeles underbar tid framöver. 
Såg alla avsnitt när jag var gravid med Filippa. Tur det. Ser jag gravid TV nu. Får jag kanske tokiga ideèr. 
 
 
Pretty Little Liars
 
Om jag var i tonåren nu. Skulle jag säkerligen stå och spegla mig för att försöka se ut som någon av dessa tjejerna men jag är snart 30 dock fortfarande lika rädd. Amrikanskt sött med en tvist. I like. 
 
 
Barnmorskan i East End
 
Som det var då. Med barn i magen. Intriger. En stor favorit för mig. Såg alla avsnitt på en vecka. 
 
 
Tori and Dean 
 
In Love
 
Home sweet Hollywood
 
Storybook Weedings
 
Enkel men mysig reality serie i tre delar om Tori Spelling med familj. 
 
 
Gossip Girl
 
BÄSTA någonsin. Är faktiskt innerligt ledsen att den kom till ett slut. Jag kan aldrig bli mätt. På Chuck och Blair. O alla de andra såklart. Men mest Chuck and Blair. Blair and Chuck. Chuck, Chuck, Chuck. O Chuck!
 

ME

Det hör inte till det vanliga. Att mamman i denna familj är med på foto. Jag tenderar att hålla mig bakom kameran utav flera anledningar. Störst av dem. Är antagligen att jag inte alls trivs med mig själv. Jag kan inte identifera mig själv med den personen som fastnar på bilden. Sanningen är den att jag i största möjliga mån försöker undvika att se mig själv på bild eller i spegeln. Men nu är det nock. Det är faktiskt roligt. Med några bilder även på mig i arkivet. O om några månader kommer jag se tillbaka på dessa och tänka att jag klarade det. Den pågående viktminskningen som är mitt största projekt just nu. Och om några år kommer jag tänka tillbaka och säga "Varför tyckte jag inte om mig själv när jag såg ut just precis sådär?" För då sitter jag antagligen med rynkor, degiga armar och slapp hud. 
 
 
 
 
 
 
 
 
TRE ytliga saker jag tycker om hos mig själv...
 
♥ Mina ögon
 
♥Mitt långa tjocka hår som jag fått under graviditeten med Filippa. O nu har det gått ett och ett halvt år sedan hon tittade ut och jag har inte kunnat amma så denna gång hoppas jag på att håret är här för att stanna. 
 
♥Mina linjer kring ögonen. Ålderstecken tycker vissa. Vackert tycker jag. 
 
Så Tjejer. Vi är så j-a duktiga på att hitta fel på oss själva. MEN vad tycker du är bra just precis med dig. Inre och Yttre. Berätta!
 

Solstrålar

O denna helgen har bjudit till sol i Skåne. O vår lilla solstråle har strålat ikapp med den i ny ljusgul tröja från HM. Tillsammans med rosa strumpisar. Får jag riktigt Annika i Pippi känsla. Vi har hunnit med en del nytta. Storhandling och tippen. Dessutom har mannen varit flitig och målat lister och dörrar här hemma. Nästa gång vi finner ett fiiiint hus ska vi vara redo att fota lägenheten bums. Mellan allt detta har vi även. Myst massvis med våra barn, dansat till Melodifestivalen och fikat med vänner. En perfekt helg. 
 
 
Filippa älskar att plocka i och ur sin Beatrix Potter väska med snoddar,spännen och rosetter.
 
 
De är så fina våra två.
 
 
Som jag längtat efter att få sätta upp håret i toffs på vår lilla tjej. 
 
 
"Annika" 
 
 
Kan själv. Det är vår Filippa det. Fast hon är faktiskt väldigt duktig. För sin ålder. Kan redan äta med gaffel. Dricka ur vanligt glas.Ta på sig sina vantar, sin mössa och skor. Dessutom har hon lärt sig massor av nya ord den senaste tiden. 
 
 
Klart bebisen också skulle bli friserad. 
 
 
Hello Kitty hårspännen från matbutiken är favoriterna! 

Kärlek

Innan Filippa går till dagis på morgonen eller somnar om kvällen. Ska alla mjukdjuren och dockorna bäddas om. Kramar och pussar får det också. O vad jag saknar mina tre just nu. Jobbade sent igår och började tidigt idag. Ska bli riktigt mysigt att komma hem till fredagsmyset senare i eftermiddag.
 
 
 
 
 
 
Det bäddas, rullas, matas, byts blöjor, packas i väskor, sjungs visor, badas, borstas, pussas och kramas!

Marint

Vårfint i garderoben till Filippa. Älskar den marina trenden. Klassiskt.
 
 
Insåg idag hur dålig jag varit på att ta kort på barnen den senaste månaden. Skärpning på mig. Det är ju så roligt att se tillbaka på sedan!
 
 

Slut REA

Nu pågår slut reorna för fullt. O det är då. Jag tycker man ska ta en extra titt. För nu kan man verkligen fynda. Jag har inte hunnit se mkt på reorna i butik i år men på nätet tycker jag det har varit lite sisådär. Iaf. Jag fann några ting till barnen inne hos Oii. 
 
 
 
 
Nattlinne till Filippa. Varför ska det vara så svårt att hitta fina nattkläder till barnen? Jag vill helst att de ska vara en hel dress. Inte linne eller tröja/byxa. Iaf inte till de minsta. Men det verkar som att nu när prinsessan växt lite är det helt enkelt inte i utbud längre. Sen tycker jag inte heller om en massa prints och ting. Kan det inte bara vara helt enfärgat/randigt med lite rysch. Som detta. Helst utan att kosta flera hundra kronor.
 
 
Bra basklänning som jag annars skulle tyckt var "för dyr". 
 
 
Tee till stOra killen. När det blir rätt. Är det så roligt att handla kläder till Liam nu. Han blir så glad och väljer noga varje morgon. 
 
Nu. Skölja ur slingorna i håret. Här hemma. Gå på salong? Inte budget just nu.O sen är det nock inte många frisörer som har öppet halv sju på en söndagmorgon. Japp. Smög upp tidigt. För en stund för mig själv. Sedan iväg till jobb. Ikväll blir det tacos!
 
 
 
 

Aja Baja

Ingen nyhet i blogg världen detta. Men bloggen blir ju inte speciellt nytänkande då jag uppdaterar så sällan. Vill i alla fall visa. Solsidan fantast som jag är. Vad jag sprang på i barnbokhandeln. "Aja Baja vita soffan" av Mickan Schiller. Komiskt och klokrent. Även om vårt hem absolut inte är något "Aja Baja" hem. Här får barnen leka fritt. Till och med i den vita soffan. Som inte är så vit längre. Och denna boken. Får hamna bland mina coffe table books. En barnbok till mamma.
 
 
 
Nu lämnar vi förhoppningsvis denna minst sagt jobbiga vecka bakom oss och hoppas på en vecka utan VAB, pencillin och förkylningar. Nu. Iväg till jobb. Trevlig helg allihoppa!

RSS 2.0