Tyskland

Vi har haft en alldeles undebar resa till Tyskland tillsammans med mannens familj. Jättespännande att för bägge barnen att åka stor båt, bo på hotell och vara lite längre hemifrån. Vi var borta i fyra dagar och verkligen kopplat av. Härligt med hotellfrukost, bäddade sängar, maten serverad, stranden brecis brevid hotellet och lyxig shopping utan resväg. Dessutom. Tid tillsammans med familjen. Tyskland har bjudit på sol varje dag så förutom en tur till akvariet har vi spenderat tiden vid havet för att avsluta dagen med ett dopp i poolen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Imorgon är starten på min sista semestervecka. O som vanligt. Har semestern varit lite för kort. Även om den varit lång. O jag är inte riktigt redo än. För nu har jag blivit sådär förbaskat lat. Vilket innebär att jag gått ned i varv. Precis som sig bör under semestern. Men de e svårt att starta maskineriet igen. Brukar iof lösa sig automatiskt när vardagen startar igen och pulsen stiger. Men nu. Ska jag intensiv njuta sista dagarna med min familj. En vecka på landet som avslutas med en av sommarens höjdpunkter. Antikmarknaden!
 
 
 

Happy B-day To Me

Jag fyller tydligen 30 år i augusti och det har kommit förfrågningar om vad jag önskar mig. Brukar aldrig riktigt fira min födelsedag. Säger att det inte är så viktigt. Men det är klart att även jag innerst inne vill bli lite uppvaktad. Fast de där med önskningar. Är svårt. För jag behöver ingenting just nu. Har tänkt på en symaskin, en distanskurs i att skriva eller fina familjefoto hos fotografen men det känns ändå lite trisst. Inte något speciellt. O vi sa när A fyllde 30 i december att vi skulle göra en resa till sommaren bara vi två. Men de är ju just det. Att vi säger att vi ska. Men det blir aldrig av. För pengarna går alltid till annat. Då vi såklart sätter barnen och deras lycka främst. Men visst skulle det vara helt underbart att spara ihop till den där resan. Vart jag vill resa?
 
 
 
 
 
 
 
Bilder We Heart it
 
PARIS såklart. Tänk. Hösten i Paris. Bo på fint hotell. Besöka eiffeltornet. Fota karusellen. Promenera i gamla kvarter. Äta macarons på Ladureè (älskar deras askar) och bara vara vi!

Tivoli

Igår hade vi en alldeles underbar dag på Tivoli i Köpenhamn tillsammans med min lillebror och hans Therese.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar gamla karuseller. Det gjorde Filippa också. Sagotåget fick också tummen upp.
 
 
 
 
 
 
 
 
Stora killen som vågar åka allt.
 
 
 
 
Lyckan över en ballong.
 
 
 
 
 

Så otroligt vackert. Skulle kunnat gå runt en hel dag och bara fota. Men jag var rätt upptagen men att vara mamma/projektledare för att alla i familjen skulle få en tipp topp dag. Det fick vi. Tillsammans.

Vi Planterar

Vad vi gör när det är dåligt väder? Ja iallafall så lite sol att bad är uteslutet. Vi planterar. Medan pappan klipper gräsmattan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är planen att återvända till staden för tur till Tivoli och Köpenhamn!

Bad i Poolen

Idag bjöd Skåne på sol. Då gäller det att passa på. Att bada. Så vi begav oss till utomhusbassängen i byn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filippa var överlycklig. Hon har ju sett på när storebror går i simskola några veckor nu. Härligt!

RSS 2.0