Semestern Fortsätter

Då var det redan söndag. Andra semesterveckan. Va glad jag är att jag tagit ut fem hela veckor och att det fortfarande är tre kvar. Tiden bara springer iväg. Denna veckan startade vi upp hemma i lägenheten. Vi har packat och packat. Nästa vecka är sista veckan här hemma på våran gata i stan. Sedan blir det andra hands boende i kvartert tills vi hittat vårt hus. Är så glad att vi lyckats lösa det med boende så nära. Slipper vi extra pendling till jobb och skola. Iallafall. Vi har gjort en massa nytta men även haft lite skoj. På onsdagen rastade vi barnen på Busfabriken i Malmö. Tummen upp från både barn och föräldrar som alla hade barnsligt roligt. I torsdag grillade vi hemma hos Linn och Henrik med barnen och i fredags var det äntligen tid att ta bilen upp till lillebror och hans Therese i Göteborg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där gick vi på Universeum och såg massor av fiskar. 
 
 
 
 
 
Och lekta med lera som blev till sand. Eller var det tvärt om kanske? 
 
 
Och byggde torn med klossar. 
 
 
O så hittade vi så klart en konstgjord häst också. 
 
 
Efter god lunch och några timmar senare tog vi en tur på stan. 
 
 
Längst med Avenyn. 
 
 
Fyllde vi på energierna med lite glass.
 
 
Hela gänget. ♥
 
 
 
 
 
 
 
Hade gärna spatserat runt mer inne i Göteborg men med två övertrötta barn var det inte riktigt läge. Vi får kanske tillfälle att åka upp bara jag och mannen en helg vid tillfälle. Istället tog vi tåget hem till lillebrors och Therese mysiga lägenhet som låg precis brevid skogen. 
 
 
 
Och innan vi åkte hem idag på morgonen plockade vi massor med blåbär. 
 
 
 
 
 
Filippa ♥ Jack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TACK för underbara dagar tillsammans Markus och Therese. 
 
 
I veckan som kommer står frisörbesök och flytt på schemat. Sen får vi se. Vart vi tar vägen. 
 

Första Semesterveckan

Så blev det. Äntligen tid för semester. Vara tillsammans. Med de som betyder någonting. Bara vi fyra. Vår lilla familj. Vi startade upp semestern på bästa sätt. Landstället på Österlen. 
 
 
 
 
 
 
Vi började semestern med några riktigt fina soliga dagar på stranden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
O när solen inte riktigt ville visa sig från sin bästa sida. Badade vi i poolen. Eller ja. Världens bästa pappa badade med barnen. Inte alltid de enklaste eller lugnaste att ta hand om två i badet samtidigt. Men det klarar han. Bästa, bästa pappan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappan i familjen fick fridag för golf så vi följde med farmor på Tivoli på Barnens Dag i Kristianstad. Tummen upp från bägge barnen. Liam vann en jätte choklad och Filippa åkte karusell alldeles ensam för första gången. Sen diggade vi till Pidde Pannkaka innan vi åkte hem med alldeles för mycket socker i bagaget.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hyr ut hagarna kring huset på sommaren. Barnen i huset brevid. Har egna ponnysar i år. Vilken lycka det var när Filippa fick prova på att rida. Blir kanske en liten häst tjej det här. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen blev det lördag. O marknad. O vi hängde mest vid karusellerna. 
 
 
Ja. Liam har också varit med på hela semestern. Men han är på värsta mini tweenie humöret nu för tiden och vill absolut inte vara med på bild. 
 
 
 
 
 
 
 
O så avslutade vi dagen på bästa sätt. Med en ballong. 
 
Nu är vi hemma i stan igen. Filippa har fått öroninflammation och jag är rätt bra förkyld jag med. Så vi tar några "lugna" dagar här hemma nu. Börjar ju bli hög tid att packa ihop vårt hem också. Nej vi har inte köpt hus. Men ska flytta till 2;a hand tills vi gör det. Så den sista juli är vår sista dag här hemma på våran gata i stan!

RSS 2.0