Mys

Dagen på jobb har varit bra. En riktigt positiv ting jag upplevt när jag inte längre har chefsansvar är att jag kan koppla av och bara tänka på sälj. Att vara trevlig mot kunder och sedan se det i försäljning gör mig glad.  Känns som jag har "hittat tillbaka" nu och det värmer i hjärtat. Något annat som värmde mitt hjärta idag var ett sms från A med orden "Vi älskar dig!". Har en riktigt kärleks känsla i kroppen ikväll. Lyssnade på bra musik på bussen hem medan jag funderade över livet. Ett underligt ting. En sak jag funderat mycket kring är hur vi möter människor. Ibland bara för en kort stund, andra längre men visst måste det finnas en mening att just vi möts? När jag tänker på alla underbara människor jag har i mitt liv kan jag ha fällt en eller annan tår där mitt ute på en mörk landsväg någonstanns mellan Trelleborg och Lund. För jag är LYCKLIGT lottad och kan inte begära mer.





På vägen hem svängde jag inom ICAN för att handla detaljer till kvällen. Blev även dessa söta aporna som sponsrar Childhood. Tycker det är toppen med företag som hjälper till att samla in till olika organisationer. Tyvärr är vi annars dåliga på att hjälpa men när det finns där så lättillgängligt i butiken i form av produkter är det enkelt att göra skillnad. Det blev "dagens goda gärning". Nu hoppas jag det kan hjälpa något annat barn bli lika lycklig som L när han fick se aporna i kassen då jag steg innanför dörren.

Ljusen är tända och vi ser på Idolfinalen. Här hemma röstar vi på Calle. Ikväll somnar vi i nybäddad säng med lakan från Ellos. 149,- stycket. Ett bra pris på lakan som slits mycket under småbarnsår. Imorgon är det lördag och vad vi hittar på då är själva tjusningen med en lördag... att vi inte behövt bestämma det ännu!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Godmorgon!

Vet inte om du läser här nu på morgonen, men jag skulle ringt L om bilstolen i lördas, men däcka i migrän, sen har de varit lite kaotiskt med grannen o hennes cancer så jag har inte blivit färdig att ringa. Tänkte ringa dem under dagen om inget oförutsett händer.Tror du hon e tillgänglig idag om jag kommer o lämnar stolen? Kram

2009-12-12 @ 09:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0