LINDEX

Några favoriter från Lindex. Tur jag fortfarande har en liten att handla kläder till. Det här med kläder till baby och barn är ju så mycket roligare än att handla till sig själv. Men till Liam får jag inte veto längre. Där ska allt godkännas av bäraren själv. Och det är inte mycket som mamma tycker som vi tycker lika. Men Filippa. Hon är för liten för att tycka något speciellt om vad hon har på sig. Och eftersom jag vet. Att den åldern kommer. När mamma inte längre får bestämma. Tar jag tillfället nu och går vild på rosa, tyll och sockersöta detaljer.
 
 
Älskar`t!

Önskelista

Sitter och klurar på barnens önskelistor. Ja eller Filippas önskelista. För Liams tror jag mannen har under kontroll ;)
 
Kära Morfar...
 
Filippa önskar sig denna underbara stolen till sina dockor från Coroelle hos Trä Otto.
 
Kära mormor...
 

Filippa vill gärna ha ett lapptäcke med tyg med motiv av Beatrix Potters Peter Rabbit från Farmhouseshop. Finns på metervara. Kostar en slant men vi tänkte att du kunde trolla tillsammans med några andra tyger.
 
Kära Farmor och Farfar...
 
Filippa önskar sig bidrag till ett riktigt fint kök.
 
Kära Alla Ni Andra Som Efterfrågar Vad Filippa Önskar Sig...
 
Hon älskar musik. Barnkammarböckerna är de stora favoriterna. Hon har dessa två...
 
 
 
Tänkte vi skulle börja samla på Ella böckerna. Dessa har vi INTE...
 
 
 
 
En annan stOr favorit är Bamse.
 
Lindex har många fina plagg och Filippa har storlek 92.
Mamma och Pappa är alltid glada för kläder.
 
Alla ni andra med små 1 och ett halvåringar därute. Vad står på era önskelistor?
 
 
 
 
 

Victoria`s Secret

Oj vad glad jag blev när jag såg att Eleven nu säljer Victoria Secret`s underbara dofter.
 
 
 
 
 
Pris per stycket. 120;-
 

Grafiskt

Vill HA affisch från Lagerhouse.
 
79;-

Man Tager Vad Man Haver

Fick ett infall häromdagen. Har letat efter en skötväska till Filippas dockvagn. Men inte funnit någon som jag tycker om. Kom på att jag hade tyg över från några av mina projekt. Så. Det blev en hemsydd rosa liten väska till prinsessan.
 
 
 
 
 

Made With Love!

Dekorations Bloppis

Ni är många som mailar mig angående kalas. Jätteroligt tycker jag. Blir lika smickrad varje gång. Idag har jag rensat lite bland mina dekorationer och tänkte lägga upp bilder + info till er här på bloggen. Är ni intresserade av något mailar ni mig till [email protected]
 
 
 
Tekanne Toppers till t.ex. Cup Cakes. 5 stycken.
 
 
Fjärils toppers 5 stycken.
 
 
Hipp Hipp Hurra sugrör 10 stycken.
 
 
Toppers i form av skallra, text och flaskor. 9 stycken.
 
 
Babyshower Bingo och Måttband.
 

Rosa julstrumpa. 1 stycken.
 

Blå julstrumpa. 2 stycken.
 
Först till kvarn!
 

Tips

Vi fortsätter på jul temat. I rosa. Idag har jag pysslat med några ting till Filippas julkalender. Att finna 24 stycken små presenter som gör vår lilla flicka glad, som är något hon behöver och inte kostar en hel massa. Det är en utmaning. Kom underfund med att det enklaste måste vara att köpa ett storpack med någonting i leksaksaffären och sedan dela upp det i mindre paket.
 

Jag orkar verkligen inte slå in alla små ting. Istället har jag köpt 24 små godispåsar som jag tänkte fylla julstrumpan med.  
 
 
Hårborste, snoddar och prinsessplåster.
 

O Hello Kitty halsband med matchande klämmor. Är några av de ting jag inhandlat. Har även tänkt ge nappflaskor, nappar, strumpor och någon rolig tee. Få se. Sen återstår bara 16 ytterligare små rosa gåvor. Är faktiskt glad att Liam är nöjd med den där färdig köpta Star Wars Lego kalendern. Mycket mindre jobb!
 
 

En Till Idè

Någonstans mellan barn, jobb, vardag, måsten och övrigt. Fångar jag en massa idéer som jag önskar skapa. Kan verkligen vara envis när det kommer till detta och inte ge mig förrän allt är klart. O perfekt. Ja jag är perfektionist. Fast jag är inte så pedant längre. Som jag var förr. Det fick jag skippa när jag blev tvåbarnsmamma om jag skulle få någon tid över till mig. Men i alla fall. Ofta får jag dessa tankar på ting. Bilden nedan har jag sparat i min inspirationsmapp på datorn länge. 

 

 

Nu är min tanke att inspireras av denna "prinsessan på ärten" säng den dagen vi flyttar till större. Då får nämligen Liam en ny stor säng och Filippa får ta över den nuvarande barnsängen. Lite beroende på när detta blir kanske barnsängen får agera soffa i flickrummet tills Filippa är trygg att sova från spjälsängen i eget rum. I vart fall. Till sak. Jag älskar intrycket av alla madrasserna och fick då en idé om att sy en sängkappa i flera olika tyger för att få lite av samma effekt. För att sedan kanske höja den egna sängen med en eller två till madrasser och bädda med fina lakan. Tål att tänkas på. Men inte för länge!

 


All Your Wishes Will Come True

Snart är det jul. Och eftersom. Ni vet. Att jag jobbar nu. Försöker jag vara ute i god tid i år. Med de där julklapparna som ska inhandlas. Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra med klappar mellan oss vuxna i år. Förra året stod vi över. Fast det var lite tråkigt tycker jag. Kanske säger vi så att vi inte köper något oss vuxna mellan utan att var och en själva får unna sig något de verkligen vill ha. Som småbarnsförälder är det inte alltid det där lilla extra prioriteras. O nu var det länge sedan jag köpte något vi inte behövde. Men önskar.
 
MEN. Julen är ändå barnens högtid. Tycker jag. Skadar dock inte att vi föräldrar har lite roligt även vi när presenterna inhandlas.
 
För det är ju galet roligt. Att ha en liten flicka att köpa ting till. Jag har aldrig riktigt förstått mannens glädje i att vi handlat lego, bilar och fotbollsbilder för stOra slantar varje år till L. Förutom lyckan av att se vår pojkes lycka då. Men när jag nu ser runt efter presenter till Filippa förstår jag att As ögon tindrat i leksaksbutiken i flera år.
 
Dessa sötsaker nedan tror jag att Filippa ska få av oss i julklapp i år. Så bra det är med två barn. Nu kan vi dela upp det. Mannen handlar till L och jag till F. Rättvist.
 
 
Kaninen Milky.
 
 
Sötaste babykorgen med ljuvligt lakansett till dockan från Julias Vita Drömmar.
 
Kastrullsett i rosa från Homely.
 
Hundväska från HM.
 
 

Prinsesseklänning HM.

Sen återstår bara 24 små presenter till julstrumpan. Men även det är lätt till en tjej tycker jag. Kanske tycker jag det för att jag själv är en. Tjej alltså. O ja det är väldigt rosa och gulligt allt detta men denna bloggen är sådan. Jag är sån. Och när prinsessan blir större. Kan hon självklart önska sig precis vad hon vill!

Hallowiiiiiin

Idag startade vi dagen tidigt. Med att klä oss lite extra fint. För vi skulle snart få besök.
 
 
 
 
Det var nämligen tid för Halloween kalas tillsammans med våra vänner. Klockan ett bjöd en kanin, en trollkarl, ett skelett och en ballerina indianer och katter på lunch och tårta. Barnen tyckte det var riktigt spännande att klä ut sig och lite speciellt var det att även mammorna och papporna dagen till ära var i kostym.
 
 
Vi dekorerade lägenheten tidigare i veckan.
 
 
 
 
 
 
Och jag bakade en tårta. 
 
 
 Färgtemat blev svart, vitt och lila. Eftersom barnen är i så olika åldrar försökte jag piffa "inte så jätteläskigt men läskigt ändå."
 
 
Efter vi ätit blev det fiskedamm.
 
 
De stora barnen fick godis och Filippa en söt kattunge.
 
 
Behöver jag skriva att jag tycker sånt här är barnsligt roligt?

Det Finaste Någon Kan Få

Tidig morgon. Snart på väg till jobb. Mina tre sover fortfarande sött. Precis som när jag kom hem igår. Och det gör så ont i mitt hjärta. Att inte alltid kunna vara där och pussa dem god natt. Men jag vet att jag är iväg för att jag måste. För att jag vill. Göra allt för mina ♥. Min KÄRLEK till mina barn är så otroligt stor. Och ändå växer den sig större för varje dag som går. Det största jag upplevt i mitt liv. 
 
 
 
 
 

O det är verkligen stort. Att följa sina barn växa upp. Från de pyttesmå bebisarna till egna individer med starka viljor. Filippa är i en sån underbar ålder. Ja hon är alltid underbar. Men nu är det som om vi lär känna varandra ytterligare lite. Då hon lär sig fler och fler ord samtidigt som hon kan uttrycka mycket av vad hon vill. En liten tjej som älskar att dansa, sjunger med när vi sjunger, tycker om Bamse, leker gärna med sina dockor eller spelar med storebrors fotboll. En liten tjej som utstrålar sådan glädje. Som får alla andra att le. Idag vill jag tacka livet för att jag får vara med om detta. Våra barn. Det finaste någon kan få!

X-MAS

Livet går fort, fort, fort nu. Hinner inte med. Och värre blir det. Ju närmare jul vi kommer. Då har vi som mest att göra på jobb samtidigt som det är mycket vi vill hinna med tid med familjen och alla måsten. För att hinna njuta lite denna vinter förbereder jag tidigt i år. Sånt som jag vill ordna med. Som barnens julstrumpor. De sydde jag klart igår. Och jag är riktigt nöjd.
 
 
Jag ÄLSKAR denna lilla hörna som jag inrett med kärlek till vår lilla flicka. Ser fram till att ordna med ett helt rum till vår prinsessa. En dag snart kanske.
 
 
Rött passade inte riktigt in ? ;)
 

Nu återstår bara projektet att finna 24 små presenter att fylla strumpan med.
 
 
Jag ♥ stjärnor.
 

Som jag misstänkte tyckte Liam att den baby blå strumpan var för barnslig för honom. Istället önskar han chokladkalender, Legokalender och TV kalender.
 
 
Tyger från Panduro.
 
Om någon av er önskar en julstrumpa till era små. Maila mig till [email protected] Jag har tyg över!

Halloween

Vi har haft en händelserik helg. I fredags efter jobb bilade vi upp till Stockholm för att på lördagen kunna närvara vid min äldre brors bröllop. O på söndagen bilade vi lyckliga hem igen. Därefter har vardagen tagit vår tid. O så har jag funnit ett nytt roligt projekt som jag har på G. Det vankas nämligen Halloween och vi har bjudit in våra goa vänner på lite festligheter. Nu har vi fyra barn tillsammans från 0-5år så utmaningen blir att ordna med ett inte så läskigt Halloween kalas. Fast lite läskigt ändå enligt Liam. I alla fall. Ni vet ju hur jag är. De kreativa sinnena sätter fart. O jag kan inte tänka på annat. Temat blir i alla fall maskerad och jag har fallit pladask för HM:s kollektion All For Children som finns i butik from 10e oktober. 25% av vinsten går till UNICEF.
 
 
 
 
SÅ otroligt mycket fint.
 
 
Till Liam.
 
Till Filippa.
 
Undrar hur jag ska lyckas få tag i dessa godbitarna. HM:s kollektioner är alltid så populära och tar slut innan vi hunnit klicka in på sidan!

Welcome Home

 
Hämtade ut Leilas nya inredningsbok på Posten igår. Jag är kär. O mer säker än någonsin hur jag vill att vårt framtida hus ska ta form...
 

Många vackra bilder.
 
 
Har länge drömt om ett hallbord med blommor.
 
 
Det där köket.
 
 
Här hade jag kunnat sova gott.
 

Älskar mixen i det ljusa vardagsrummet.
 
 
Många vackra stilleben.
 
 
O vad jag önskar mig det där kreativa kontoret.
 
MEN det är inte det viktigaste.
 
Ibland. Ganska ofta faktiskt. Slår det mig. Exakt hur lyckligt lottad jag är. Som har tre underbara att komma hem till. Tre människor som älskar mig mest i världen. Som har saknat mig. Som jag älskar och har saknat. Som alltid finns där. Och älskar mig som mannen säger "i alla fall". Först tyckte jag det lät negativt. De där med "Jag älskar dig i alla fall!" för jag fokuserade på den negativa delen i det. Men när jag vände på det hela. Fann jag LYCKAN. Han älskar mig i alla fall. Trots alla mina fel och brister. Om det är något jag vill önska mina barn i livet. Är det någon som älskar dem i alla fall.
 
Vissa dagar förstår man lite mer än andra. Exakt hur mycket de där personerna betyder. Att jag kan komma hem. Få pussar och kramar av mina små. För att sedan somna i mannens trygga famn på kvällen. Igår var en sån där dag. Då jag var extra lycklig över att någon fanns där hemma för att önska mig "Välkommen Hem". För igår behövde jag någon som älskade mig oavsett.
 
Tyvärr skriver jag lite i gåtor här än. Eftersom jag inte riktigt vet vad som kommer att ske. Men gårdagens besök på VC resulterade inte i den quick fix som vad jag hade hoppats. Remiss har skickats till stora sjukhuset och antagligen väntar månaders väntetid innan jag förhoppningsvis kan opereras och kan börja leva normalt igen. OM det går att operera vill säga. Som skrivet. Jag vet ingenting ännu.
 
Men det är det svåra som gör oss starka och förstå livets riktiga mening!

RSS 2.0