Recept På En Bra Dag



Varje dag i Liams liv är speciella för oss men vissa liiite mer än andra. Som igår tex då det var tid att gå till tandläkaren. Vi har varit där en gång tidigare men då var Liam bara ett år (?) iallafall är det inget han minns så det var lite extra spännande när tandis skickade hem brev tidigare i månaden. Tandbortstning har inte varit enkelt men något vi varit stränga på. Destu enklare har det gått från att mormor skickade "Karius och Baktus". Nu jagar vi de små trollen varje kväll utan problem MEN tyvärr är denna barnbok skriven någon gång på 80 (?) talet och är inte ur alla perspektiv särskilt pedagogisk. Liam har nämligen utvecklat en tiiidig tandläkarskräck. Efter många om och men lyckades jag dock få med mig honom till läkarhuset för att övertala honom att följa med in. Efter några minuters betänketid i väntrummet bestämde sig liten för att få det hela överstökat så vi kunde gå till leksaksbutiken sen som vi lovat. Alla tänder var där. Vita, hela och rena. Liam fick välja klistermärken. Ett för att han varit duktig hos tandläkaren och ett för att han fyllt år. En tiger och en leopard. Sedan var vi klara och promenerade hand i hand mot belöningen som efter noga övervägande mellan ett tio tal ting blev en cementblandarbil.



Mamman har också fått belöning. Jag har varit på två läkarbesök idag. Utan någon som höll mig i handen. En poncho från HM blev min.



Och ett par nya skor. Det var jag värd.



När vi kom hem var Liam så trött att han somnade direkt i stora sängen.



















På eftermiddagen bakte vi minimuffins med köpedeg men Liam använde såklart receptboken han fått av mormor i treårspresent.











Liams hörna har dekorerats med mormors andra present. Affischen Babar och luftballongerna. Dessutom har Stringhyllan kompletterats med praktiska lådor och dino står såklart högst upp på hyllan.

Igår var en fantastisk mysig dag då jag fick massvis med tid tillsammans med Liam. Det är inte varje dag de men det gör det destu mer värdefullt.

Nu är det mys med mannen i soffan.

Imorgon ärè jobb!


Kalas



I Torsdags var det födelsedag, i fredags kom mormor och morbror från Storstaden, i lördags gjorde resten av den Skånska släkten oss sällskap på Liams TRE årskalas. Klockan tre började kalaset och innan dess var pappan på golfrunda, mamman i stan och fikade med lillebror medan Liam matade ankorna i parken med mormor.



Stolt mamma och pappa. Är förresten ruskigt trött på min frisyr men vad ska jag göra? Spara till långt går inte över natten. Slingor blir dyrt och inte en engångsförtelse eller bara låta det vars? Återkommer om det. Här var iallafall jag och mannen i mitt liv innan kalaset startade.





Kalasfixat kök.







Blå Moln, Pippi och massvis med socker.



Liten hjälper till.



Provsmakar lite.



Sen kom gästerna med massor av paketer.



Farmor och farfar gav Liam djur från Schleich. Förra året var det bondgårdsdjur denna gång FARLIGA djungeldjur.



Som självklart skulle vara med på hela kalaset.



VARSEGODA!!!



Fika i vardagsrummet.



Sen var det tid för tårtan som As bästa vän gjort så fin.



Blåser ut ljuset.



Gott.



Flera presenter.



Farliga krokodilen från morbror blev en favorit.



Vad kan detta vara !?!



Efter fika och tårta stod fiskedamm näst på schemat.



Tur det bara var vuxna på kalaset så L fick fiska upp godis till alla.



Liten kalaskille som var riktigt nöjd efter kalaset. Trötta efter allt socker var vi allihoppa så lördagskvällen spenderades efter god middag framför Alfons Åberg i soffan.

TACK alla underbara för att ni kom för att fira L!



Födelsedag



Så var vi framme vid dagen då vår Liam fyllde tre år. Tre år av obeskrivlig kärlek. Är lite sliten efter veckan som gått så jag bjuder på lite text men många bilder för att kompensera.











Vi skulle ge dig hela världen för att få se dig le.













Väl valda presenter från önskelistan. Dinosauren blev favorit med en gång, Alfonsboxen har vi sett många gånger redan och Miffy spelet är verkligen att rekomendera.
















Födelsedagsfrukost med muffins och smoothie. Liam blåste ut alla ljusen och blåste bubblor. Klockan nio var det tid att lämna för kalas på dagis där Liam bjöd alla barnen på glass, maräng, banan, chokladsås och strössel.







Eftermiddagen spenderade vi tillsammans hela familjen hemma på våran gata i stan.







Det var en händelserik dag för en nybliven tre åring. Trots att det stog tacos på middagsmenyn var vår lilla busunge på väg att somna mitt i maten.











Chokladbollen till efterrätt gick dock ner snabbt.



Kalastrött kille som somnade i min famn framför Alfons Åberg.

Tror vi alla är eniga om att det blev den BÄSTA födelsedagen.
TACK alla fina för gratulationer via telefon och sms!


Vår största kärlek



Tänk att för tre år sedan låg jag på BB med värkar. Varje klockslag av denna dag är alldeles speciell för både mig och A då vi minns dagen före dagen då vi vart mamma och pappa för första gången. 05.00 den 23 mars 2008 gick vattnet efter en natt ond av värkar och den 24 mars 00.23 kom vår lilla Liam ut till oss.



Bild från tidigare i veckan på vår lilla stora kille som absolut ska ha sina Converse på sig inomhus. Låt gå tills de börjat användas ute då sätter vi stopp och NEJ det är inte okey att äta godis mitt i veckan men om man har en mamma som arbetar helg är det ibland ett undantag för att få lite extra myskänsla tillsammans.



En liten kille med massor av bus i sig SOM jag älskar att vara din mamma och hitta på massor av tokiga ting tillsammans. Innan jag fick barn var en av mina önskningar att jag skulle försöka att inte alltid falla in i mönster. Ni vet måndag till fredag är vardag och helgen rolig. Det är faktiskt helskoj att bygga kojor, gå till parken eller baka bullar även mitt i veckan. En skön paus bland alla måsten.



"Titta mamma!"

Att få hålla din hand, känna ditt lilla huvud mot min axel, torka dina tårar, pussa på din kind, blåsa på det onda, säga nej, köpa lördagsgodis, plåstra om, pärla, måla, pyssla, hoppa i sängen, gå upp mitt i natten, skratta åt alla dina bus osv ... även om det är tungt ibland älskar jag varje sekund. Att vara förälder är så mycket mer än vad man kan föreställa sig med tusen gånger mer kärlek än någon kunnat drömma om.



 Liam längtar så otroligt efter sin födelsedag imorgon. Det planeras vad som ska tas med till kalaset till dagis, vad han kommer få i present och vilken färg det ska bli på tårtan på lördag. Detta är första gången han själv kan önska. Jag älskar att fixa och ordna inför kalas och roligast är såklart när jag får plocka fram barnasinnet i mig.



Gonatt den underbaraste sonen i världen. Imorgon när du vaknar är du tre.

Mamma och pappa älskar dig!


Det Våras



För tillfället öser regnet ner och har så gjort större delen av dagen. Jag ber snällaste om lite SOL snarast. Tror det är vad som fattas för att jag och även personer i min närhet ska få lite ny energi. Vill promenera till jobb i vårjacka utan att frysa, spendera helgerna på landet och plantera solrosor med Liam i köksfönstret.


Önskar vi hade en liten trädgård att odla i. Får kanske låna en plätt på landet istället. Minns från när jag var liten min bästa kompis Elins familj som hade en kolonilott där de planterade morötter, bönor och de vackraste blomsteren. Så vill jag också ha det. En liten plätt jord.

Tiger i stan är en butik som säljer allt möjligt vi kan behöva för 10 kronor och uppåt. Denna supersöta zink vatten kannan för barn kostar t.ex. 40 kronor och skulle passa L perfekt.



Här hemma är Rorri Racerbil den STORA favoriten på barn TV så gissa om L blev glad när han kom hem och denna stod på hans kudde. Nu är skrutten nattad och sover med bilen i sin lilla hand. Sötnos.




Vårt kök imorse. L lovade att leka försiktigt och INTE hälla ut pärlorna på golvet. Jag står och diskar då jag hör hur ett hundratal pärlor faller ner från bordet. Då väckte jag mannen min och sa att det var tid att gå upp ;)

Nu ska jag efter en dag med god lunch i trevligt sällskap, lite vila och mycket kärlek ta lite extra hand om min man (som tyvvärr har kommit lite i andra hand de senaste veckorna) med ett litet hemma SPA till Antikrundan och efter Lyxfällan samt Big Brother är det hög tid att sova. Imorgon väntar en ny spännande dag!


Uppe Bland Molnen



Idag har jag varit ledig men dagen har som vanligt fortfarande innehållit en hel del måsten. Läkarbesök, tvätt, städ etc men eftermiddagen har varit lugn med vila, lek och mys. Har börjat planera lite inför Liams 3 års kalas(!!!) nästa vecka. Det blir Moln och Pippi tema.



Älskar omslaget på nya Sköna Hem. Denna läste jag i sängen idag. Solen sken in genom fönstret och sedan tog jag igen några timmar på sömnkontot. Underbart.



Liam har nu en komplett skogarderob inför vår och sommar. Röda gummistövlar från Tretorn, Vita/svarta gympaskor Adidas och blå Converse. Regnsett är avprickat från listan. Nu står fleecejacka och vindställ näst på tur därefter några små plagg för att göra allting komplett.



Gissa vad som är nytt?




Vi lagade pannkakstårta till middag idag. Liam fick bestämma och det är favoriten efter korvgryta och köttfärssås.Finns ett uttryck bland föräldrar. "Hell Hour" Det är timmen efter dagis och innan middagen står på bordet. Då barnen (och föräldrarna) är trötta och hungriga men mat måste lagas. Mitt tips är att göra barnen delaktiga i matlagandet. Liam älskar att skära, blanda, steka, hälla i makaroner och duka bordet. Allting såklart med hjälp från mamma och pappa men det fungerar. Dessutom tycker jag han äter mer när han själv vart med i köket.



Min fina bejbi kom hem från golfbanan och fick lite pannkaka han med.



Efter maten har jag och L busat med A. Vi har lagt pottisar i hans byxor och skor samt bäddat ner alla mjukisdjuren tillsammans med böcker och pussel i hans säng. Liam skratta så han vek sig när potatisarna trillade fram. SOM jag älskar att vara din mamma L.

När L nattats kände jag mig fortfarande hungrig. Pannkakstårta må vara gott men inte mättande mer än tio minuter. Det fick bli att slänga samman en Ceasarsallad till Sveriges Nästa Mästerkock på TV4. Mums.



Ikväll SKA jag se på Big Brother och min sista film av tre som jag hyrde i fredags. Det går kräksjuka på dagis så vi får se vad natten och morgondagen har att bjuda på. Om det inte blir till att torka kräk eller själv spy tror jag vi ska ut i solen en stund. Så underbart det är när solens strålar skiner in genom fönstren. Just nu är jag överlag väldgit trött men även otroligt nöjd med tillvaron. Har dessutom lärt mig ett nytt uttryck idag. "Good Enough". Säger God Natt till er och ger mig själv en klappa på axeln. Jag är DUKTIG!


Trasig



Aj, oj, aj, oj, AJ... vad jag är TRÖTT. Egentligen borde jag bara gå och lägga mig men det är så tråkigt att inte orka med lite egentid på kvällen. Dagarna bara springer förbi och som vanligt hänger jag inte riktigt med. Är det bara jag som känner mig otillräcklig ibland !?! Heltidsarbete plus mamma samt fru och mig själv. Det finns bara 24 timmar på ett dygn och mina räcker inte till.



Tur jag har min fin fina man som gör så mycket här hemma. Vill inte ens tänka på hur trött jag skulle vara utan honom. Dessutom delar han ut kramar, pussar och pepp. Det är min älskling det.



Mina underbara TVÅ. Önskar vi kunde vara tillsammans alltid. Istället får vi ta vara på den tid som vi har.



Igår insåg jag att jag på senaste tiden helt misskött mina husmors uppgifter. Skämt o sido. Det fanns ingen tid som passade vårt liv i tvättstugan så efter två dygn i samma sockor blev det till att mycket oekonomiskt köpa nya.



Om jag orkar ska jag se denna ikväll men det blir nog till att sova. Kanske lite Big Brother. Tror jag går sönder snart!


Endast mamman är vaken



Är det inte typiskt att när mina killar är iväg och jag kan sova länge då vaknar jag av mig själv halv sex och kan omöjligt somna om !?!

Det har tydligen blivit rutin inte bara för L utan även för mig att stiga upp innan solen stiger. Vad ska jag göra nu !?! Mina två åkte till landet igår och jag saknar dem redan men en myskväll med tjejfilm i lugn och ro var precis vad jag behövde OCH sovmorgon (trodde jag!). Kanske är det så att jag redan är utvilad ? Man blir ganska duktig på det där. Att nöja sig med det lilla när man fått barn. Tiden för bara mig är inte så stor i vanliga fall och när jag väl får den vet jag oftast inte riktigt vad jag ska göra med den. När det gått några timmar börjar jag tycka det är tradigt utan mina killar. Tur de kommer hem redan ikväll då.

Bilden är från en eftermiddag tidigare i veckan. Liam har kommit hem från dagis och softar i soffan en stund. Se vad han gör med sina nappar. Det är en vana han har lagt sig till med. Att han ska ha den ena i munnen och den andre luktar han på. Nu använder han inte alls napp förutom just tider då han ska vila. En liten stund morgon, eftermiddag och kväll. Annars vet han om att det är för små. Funderar på att köpa någon bra bok om att sluta med napp. Förslag !?! Vi har brottats med tandborstningen här hemma och då mormor skickade boken om Karius och Baktus blev det helt plötsligt super enkelt och L vill borsta flera ggr per dag!!! Vi har försökt förklara tidigare om vad som sker om man inte borstar men det har inte riktigt gått in. Tror det var något magiskt med den där boken för plötsligt var det hur enkelt som helst. Men vi tar sluta med napp med ro. Han är redan så duktig vår lilla. Som slutat med nanis (vatten, mjök och ibland oboy istället) ofta somnar han utan flaskan numera, sover i egen säng, bara har blöja enstaka tillfällen då vi är påväg ut någonstanns länge osv. Det går framåt i Ls takt.

Nej nu tror jag jag ska ta mig själv en dusch och sedan ? Äta frukost i tre timmar eller något. Har iallafall ingen ursäkt för att inte piffa mig till jobb idag!

(Liams tröja kommer från Me and I. Jag var så ledsen att vi var magsjuka då undebaraste Linn höll klädparty som jag sett fram till länge men en liten beställning blev det ändå. Rekommenderas. Helt underbar i kvaliten och klart godkänd av L. Det är det viktigaste!)


En helt ny värld

 



Fixad mamma på väg till jobbet imorse. Jag kan inte låta bli att tjata om hur fantastskt roligt jag tycker mitt arbete är. Förtillfället innebär det stora utmaningar för mig och jag älskar varenda minut. Jag lär mig nytt och utvecklas äntligen. Mitt huvud och kropp är med mig. Det är härligt att kunna fokusera. Dessutom har jag de bästa tjejerna i butiken som gör mig lycklig, lycklig, lycklig.



Köpte mig en ny almenacka i veckan. Halva priset på bokhandeln och något som krävs för att livspusslet ska gå ihopa. Vi har familjealmenacka hemma men det är ofta jag behöver se redan på dagen hur det ser ut så detta är en eftertänkt investering.



Har inte blivit mycket skrivet här senaste dagarna. Har varit mycket på jobb och när jag kommit hem har jag ägnat tiden åt mina två. Trisst att jag är så trött att jag själv inte riktigt minns vad som skett. Ett resultat av Liams nya vanor att stiga upp runt klockan fyra-sex VARJE dag. Har iallafall hämtat ut 2 sett påslakan till sköna sängen från Himla. En premie när jag började samla Plaza Kvinna. Värde cirka 1500,- och jag betalde bara för tidningarna. Man får inte vara dum.



Riktigt skönt var det att komma hem och ta en dusch efter dagen. Slängde ihopa lite tacos och nu myser jag i soffan i fina nattlinnet från HM.




Såg denna söta film ikväll. En riktig "må bra och gråta några tårar till" film. Dessutom har jag ätit vad som känns som ett kilo godis.
Nu går ögonen i kors här. En dag på jobb väntar imorgon och jag vill vara på topp så nu är det denna mamman som stoppar om sig själv och säger...

GOD NATT!!!


Klackarna i taket

 



Mys Liam imorse. Tiden på dygnet var dock inte den bästa. 05.45 är det senaste här hemma. Vi som är bortskämda med en liten som oftast sover till halv åtta är inte riktigt vana vid detta. Det hela beror dock på att L sover i egen säng nu och det är positivt. Får väga för-och nackdelar helt enkelt. Lite svårt att övertyga sig själv om när ögonen går i kors av sömnbrist men det är välan en period som med allt annat. Låt oss hoppas.



En sak som är positiv med tiiiiiidiga mornar är att den effektiva tiden innan jobb blir längre. Imorse hann jag t.ex. med veckans storstädning (gör väl inget att jag dammsuger när grannarna ovan renoverar varje dag klockan sju!!!), byta ut duschdraperiet mot ett nytt fräscht från HM Home, laga lunchlåda, byta handukar och lakan, sortera upp tre IKEA kassar tvätt etc. etc. Dessutom tog jag såklart om alla andra morgonmåsten som t.ex. Slå igång nya klipp på You Tube med Musse Pigg till Liam vad som kändes som tusen ggr, göra trettioåtta olika sorters choklad och smörgåsar till prinsen som ska ha det bästa, få liten att klä på sig någon av de tusentals kombinationer av kläder som tagits fram etc. etc.

Allt innan mannen min hunnit slå upp ögonen ;)



Apporpå min stora älskling måste jag visa de super snygga golfskor som duktiga A vunnit i tävling förra året och nu fått designa helt själv. Riktigt snygga blev de. Han har god smak min karl ;)



Något jag är avis på hos min stora kärlek är att han växt upp med en hobby. Jag har nog alltid velat ha en men aldrig riktigt funnit min sak. Min fritid består mest av vänner och familj. Inget fel i de men de skull vara gott att ha något som bara är för mig. Jag skulle t.e.x. kunna presentera mig som "Hej! Jag heter Mikaela. Arbetar i butik. Fritiden ägnar jag åt min familj och vänner. När tiden räcker till spelar jag gärna Tennis!" Det skulle låta lite mer hälsosamt än "Hej! Jag heter Mikaela. Arbetar i butik. Fritiden ägnar jag åt min familj och mina vänner. När tiden räcker till äter jag gärna chips med dipp i soffan!" Ja ni förstår.

Iallafall är jag glad över att A presenterat golfen för Liam (självklart får han själv välja vad han vill göra med sin fritid när han blir äldre!). Egentligen var det en treårspresent men när båda mina killar såg på mig med ledsna ögon kunde jag inte motså. Låt golfsäsongen börja med ett helt eget litet golfkitt till L. Det är SÅ sött när han rabblar alla namn... Han har en putter, en järn 7:a, en driver och en sandwich (fråga inte mig hur det stavas!) med headcovers i sin lilla bag.



Ja det blev en väldigt osammanhängande text (?) men jag är så sjukt trött. Det får ni leva med. Nu ska jag somna lycklig med nya mama. För det är jag. Lycklig. Herregud vad jag älskar mina två och vårt liv. Vi är i och påväg mot någonstanns fantastiskt!


Bilder Ur Livet

Denna helgen har varit mig mot. Har "sprungit in i väggen" totalt. Förkyld och såååååå trött. Det enda som hjälp mot huvudvärken som medföljt är att äta. Nu sitter jag här och mår illa över allt jag tryckt i mig och humöret är inte på topp. Tur det är en ny vecka imorgon.


Jag och Liam har trots allt haft en mysig helg. Mannen har jobbat lördag och söndag plus spelat årets första golfrunda. Idag fick även liten följa med ut och spela med sina alldeles egna golfklubbor samt bag. En för tidig treårspresent från pappan hans.








"Titta mamma!" Liam prövar sina nya Adidas gympaskor som skulle vara på HELA dagen igår. Varför han sitter på köksbordet? För att han är vårt lilla busfrö.







"Mamma. Jag jillar små lego. Det gör jag faktiskt!" Smålego är roligt. För tillfället är det mest hus som byggs eller bondgård och låt oss inte glömma garage. Det snickaras dock inte endast ihop av lego utan även av dvd omslag, böcker, tidningar, filtar, leksaker och diverse.











"Jag älskar solen mamma!" Äntligen har vi fått lite ljus och värme. Gårdagen spenderades på utegården. L lekte medan jag solade på trappan. Trevligt.











"Måla en gädda till dig mamma!" Jag älskar när liten ritar/målar varpå vi säger.. "Vilken fin teckning. Vad är det för något!?!" Gissar man på någon slags fisk, ett farligt djur eller någon i familjen får vi oftast rätt.













"Pappa! Mamma brände bullarna. Vi kunde inte äta dom!" JA... det gjorde jag. Så kan det bli ibland när man har tusen saker igång samtidigt med en treåring springades runt fötterna. Tur mannan har bakat en äpplekaka till oss att mummsa till Solsidan. Det är en "bli glad kaka" har vi bestämt!


Minnen

Efter vad som kanske inte varit den allra bästa dagen är jag lycklig som får komma hem till mina två älsklingar. Har tagit en varm skön dusch och slagit mig till ro i soffan. Snart kommer mannen hem från gymmet. Då blir det Big Brother och sen middag.



Häromkvällen sorterade jag bland alla hundratals mappar på datorn med tusentals bilder. Tanken är att fortsätta göra album. Har tidigare gjort ett album till Liam från hans första år och ett från dopet. Ett album med porträtt bild samt klassfoto från dagis och kommande skolår har även det blivit i ordning. Nu tänkte jag fortsätta med ett album för varje födelsedag och ett för varje jul. Vilken tid det tar. När jag hela tiden fastnar vi alla underbara minnen. Som detta fotot t.ex. Då vi fick se vår skatt för första gången. Var någonstanns runt vecka 18 och vi fick även reda på att det var en liten kille där inne i magen. Våran underbaraste Liam.



Sen växte magen och här väntade vi på att liten skulle bestämma sig för att komma ut till oss i världen. 11 mars var BF. 24 mars fyller Liam tre år. Tre år och nio (tio) månader av obeskrlivlig kärlek. Idag har jag svårt att minnas hur det kändes med bebis i magen men jag kan inte låta bli att längta till att få vara med om detta flera gånger.

En helt ny liten familj på tre en vecka efter födsel. Detta foto sitter i förstoring i vardagsrummet och ligger oss varmt om hjärtat. Vi är så otroligt vackra alla tre trots allt vad det innebär att ett litet barn kommer till världen.



Vår lilla plutt några veckor gammal. Världens sötaste och den mest perfekta lilla bebisen vi sett. Att skaffa L var det absolut bästa som hänt oss. Det finns inte ord nog att beskriva hur vi känner inför vårt lilla busfrö som har varit just vår LIAM sen dag ett.



Vi tre tillsammans i den stora världen.

Som skrivet det är svårt att slita sig från att se igenom alla bilder och jag önskar vi kunde se dem varje dag. Som en påminelse om att tiden går fort, att vi ska leva idag och vilken oerhörd lycka det är att få vara en familj!


IKEA

Har spenderat kvällen med en efterlängtad tripp till det stora varuhuset. Har inte varit där sedan innan jul så det var en del som stod på listan.







Man kan inte åka till IKEA utan att köpa ljus.

Eller servetter. Det är obligatoriskt. Omöjligt att låta bli.

Kökshanddukar.


Vår nuvarande handdukshängare rostar av sig på handdukarna. Denna blev vår idag. Gillart.



Duschstället har även det rostat. Denna gången blev det ett snyggt vitt.


Och badrumsspegeln har mögligat. Härligt det låter va !?! Hög tid att bytas ut till nytt fräscht. Denna kostar under hundringen. Enkel men snygg modell utan ramar som kan förstöras av fukt. Perfa.


Lack hyllan ska få agera extra hatthylla i hallen. Massor av förvaring behövs. Nu.


Snart åker vinterjackorna ner i källaren.

Dörrmattan var trasig.

Blev mest sånna köp som verkligen behövdes och det är väl klokt men liiite tråkigt. Nu är iallafall allt uppackat, liten sover och Big Brother har börjat. Till det äppelkaka med vaniljsås. MUMS!


1a pris



Denna dagen startade till skillnad mot gårdagen då Liam bestämde klockan tre på natten att det var morgon och inte somnade om väldigt bra. Jag fick nämligen svar att jag vunnit detta fina linnet från RoseMunde hos Gizmolina. Tack för det.






Efter möte på jobb har jag spenderat några timmar i sängen. Efter Liams tidiga morgon igår och mina numera sena kvällar ligger jag efter på sömnkontot. Har gått och blivit beroende av Big Brother som inte slutar förrän elva och sen måsta jag alltid läsa liiiite innan jag somnar. Måste sluta upp med detta. Jag är inte människa om jag inte sover åtta timmar varje natt. Det är bara så svårt att slita sig när vi myser i soffan bara mannen och jag.



Igår blev en riktig tråkdag med tvätt och städ. Kände att "Nej. Idag måste något roligt ske!" så jag tejpade upp min Olle Eksell affisch på köksdörren. Älskar den. Planen är även svart ram men det får komma så småningom. Nu sitter den där och gör mig glad.



Älskar vår lägenhet. Gårkvällen spenderades tillsammans med våra fantastiska vänner Linn och Henrik med deras super söta Leia. De har köpt ett så fint radhus här i staden. Lite avis blev vi nog. Markplan, trädgård och diskmaskin är ju inte helt fel. Samtidigt är detta vårt hem och det är svårt att föreställa sig att det skulle kännas lika "rätt" någon annanstanns men den dagen kommer förhoppningsvis då vi känner att "Här vill vi bo!" Under tiden väntar vi på att lägenheten ska öka lite till i värde och pengarna ska växa på sparkontot.




Nu har jag tagit tag i lite pappersarbete. Hur det nu kommer sig att det alltid finns sådant efter att man blivit förälder? Det är sjukpenningar hit, läkarbesök dit, BVC, tandis, VAB etc. etc. MEN nu är planen att fortsätta dagen på IKEA tillsammans med underbara Åsan. Jippi!


RSS 2.0