Grönt







Lite svårt att få bra ljus med kameran men här ser ni iallafall de senaste tillskotten i familjen blomster här hemma. Det blev som tidigare funderat över ett besök till Herr Bloom och köp av orkideer. Planen denna veckan är även ett besök på Plantagen för köp av ytterligare tre Mårbacka pelagonier till sovrummet. De andra blommar så fint.  Vill fylla hela fönstren med blomster. Härligt att ta in våren i lägenheten.

Snart väntas lunch på stan med min mamma som kommer från Stockholm med tåg idag. Ska även in en vända i butik för att se om min Longchamp kommit. Sedan blir det buss till jobb för idag stänger jag.

Borde egentligen städa nu men tappade precis lusten. Får se om den kommer igen. Tror jag tar och börjar med något roligare. Som att slå in världens sötaste lilla klänning till en liten prinsessa som vi ska få träffa för första gången imorgon!

Kommentarer
Postat av: emelie&hugo

Å, många inlägg (hinner ju knappt med, hihi ;-)...) - så underbart!



Fina fönster! Snyggt arrangerat. Får jag fråga var hissgardinerna är köpte? Syster ska flytta å vill ha sådana hissgardiner i sin nya lägenghet (hon har frågat mig om tips)!



kram kram

2010-04-21 @ 12:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0