Sol







Idag lyser solen. Ute är det varmt och jag har precis njutit en Magnum Strawberry. Känner mig peppar peppar något bättre i förkylningen men på kort ser mitt vindtyriga jag trots allt ut som att jag inte sovit på ett bra tag. Kvitt samma eftersom jag iallafall känner mig lite mer med energi idag. Har börjat dagen med att stryka, ringa samtal och tagit mig en tur till affären. I eftermiddag blir det jobb.

Är så lycklig över mina pelagonier. Planterade om dem efter en vinter i källaren och nu blomstrar det för fullt. Det är härligt att vakna till på morgonen. För mig är det romantik med blommor i fönstren och utstikt över takåsarna. Att jag dessutom väcks av frisk vårluft genom öppet fönster gör det hela underbart.

Igår köpte jag mig ett par nya jeans. Är dålig på att handla kläder. Tänker alltid att det tar jag sen när jag gått ner, solat eller skapat mig en annan stil. Så står jag där och har inget att ta på mig. Älskar färgen på dessa, detaljerna med dragkedja längst ner och framförallt att de är mjuka i tyget.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fin bild på dig!

2010-04-08 @ 10:04:27
Postat av: Hemma hos Katta

Grattis lilla Liam på två årsdagen!! I efterskott... Bamsen är supersöt så jag förstår att den är poppis!



Kul med jeansshopping! Har exakt samma tankar när jag går omkring i butiker numera. Tänker alltid att det där kan jag prova någon annan dag och så går jag vidare till barnavdelningen. Kanske är något mystiskt mammasyndrom? =)



Kraam kraam

2010-04-14 @ 11:01:03
URL: http://kattabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0