Bitter

Egentligen borde jag inte skriva med detta humör utan istället krypa långt ner under täcket och gömma mig. Jag är totalt slut. Trött, grinig, sjuk, ledsen och bitter. Har sprungit hela dagen. Med snor i näsan, ont i kroppen och illamående. Trots att det var skönt att komma ut lite blev det nog lite väl med jobb plus allt fix. Det var ärenden före jobb, på lunchen och efter jobb. Dessutom kom jag hem till massor av disk eftersom vattnet fryst i köket, ett hem där allt jag plockat undan plockats fram och till en son som sovit hela dagen vilket innebär noll egentid för mig ikväll som jag verkligen skulle behöva.

Äntligen sitter jag nu i soffan efter en varm dusch men känner mig rätt less. Imorgon är dagen före dagen D och jag borde vara glad men jag tycker faktiskt lite synd om mig själv. Det får man väl ibland? Dock börjar jag inse hur mycket mer tid jag lägger ner på andra människor medan jag inte alltid får samma energi och omtanke tillbaka. Samtidigt som jag älskar detaljerna som hör julen till önskar jag att jag inte vore den som skulle tänka på allt. Det är väl klassiskt för kvinnor antar jag. Att ge till alla andra tills vi själva springer in i väggen.

Nej nu får det vara slut på gnället. Blir antagligen bättre imorgon efter en hel dag på jobb, hem till tvätten, städet, inslagning av de sista julklapparna, toning av hår, målning av naglar etc. etc. Får hålla tummarna för en lugn stund någon gång under julafton eller iallafall en kram, ett "du är så otroligt duktig" och/eller MATTAN VALBY FRÅN IKEA!!!











Avslutar med några bilder från Emma Hambergs hem i tidningen Hus och Hem. Personligt och helt underbart även om jag är lite mer för den lite enklare moderna stilen här hemma.

Nepp tid för den här bitterfittan att sova!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Dåligt av Ankan att låta Liam sova hela degen! Gynnar ju ingen, allra minst dig då du verkligen behöver tiden att återhämta dig på!! Nä skärpning Ankan! Lek lek lek och lite vila är receptet! Puss gumman och hoppas du fick en lite lugn kväll iallafall!!!

2010-12-22 @ 21:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0