Blomster







Det har blivit lite av en tradition att en gång i veckan handla hem en bukett vackra blomster. Denna veckan letade jag efter ranunkler men fann inga. Förhopningsvis finner jag dem på torget längre fram. Lila tulpaner är inte helt fel de heller och pryder nu vårt hem. Tror intresset för de gröna är något som växt fram med åldern. Helt plötsligt gör de mig så lycklig. Fantiserar om Mårbacka pelagonier i både kök och sovrum i år. Tänk att vakna till doften av nyutslagna blommor vid ett fönster som står på glänt och känna den där alldeles speciella doften av sommarmorgon. Ja alla har vi väl våra små fantasier även om de flesta inte handlar om blomster ;) Det är det kreativa i mig som inte kan låta bli att tänka vidare kring vackra ting. Målar upp hela bilder om när, var och hur. För att få utlopp för mina känslor skriver jag sedan här till er. Ibland blir bloggen lite som en fantasi värld av bara det goda.

Idag vaknade vi klockan åtta och denna förmiddagen har gått snabbt. Har fixat lite här hemma och snart är det dags för lite SPA innan jag hämtar L på dagis. Ikväll har jag DATE med min A. Det ska bli helt underbart. Först IKEA för lite småfix. Vi väntar hantverkshjälp nästa vecka. Bäst att passa på att få med allt vi vill ha upp på väggarna. Längtar efter att få komma iordning med ting. Sedan är här bara småfix kvar men känns inte lika brådskande. Har gjort en beställning från Svenskt Tenn som mamma ska hjälpa mig knåpa ihopa till kuddar och en stolsdyna. Sett ut en matta till sovrummet från Indiska och ett ljusfat i silver från Udda Fina i stan. Listan är långt på inredningsönskningar men efter dessa ting sätter jag STOPP för att istället lägga mina fickpengar på mig själv. Håret behövs klippas och slingas, nya kläder ska inhandlas från topp till tå och snart är det dags för tralalrrlalaltrlalalalalalalala sommarskor.

Efter IKEA rullar vi vidare till Entre för lite shoppig, mat och BIO. Tänk vi kommer kunna hålla handen hela kvällen och vara bara VI!


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo

Hoppas ni mår bättre nu! Hugo går till dagis idag, så hoppas vi att febern håller sig borta...



kram kram

2010-02-15 @ 07:28:46
Postat av: BLONDETTY

Försöker också ha färska tulpaner hemma så här framåt våren. Det ger en så härlig känsla!

Ha det gott!

2010-02-16 @ 10:36:12
URL: http://www.blondetty.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0