SemesterVeckaTvå

Vi vaknar upp utvilade hemma på våra gata i stan.  En efterlängtad tur till Zoo i Köpenhamn tillsammans med farmor och farfar. Solen lyser med sin frånvaro men eftersom det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder glömmer vi inte bort att saker är vad man gör dem till. Dock är det lite svårt att föreställa sig att vi bara i förra veckan solade på stranden när höstvindarna nu drar in över vårt Skåne.


































Spänd förväntan. Lyckliga familjen tillsammans. Hand i hand. Titta en elefant, en tiger och en giraff. Glass. Sol. Lite regn. Tar skydd på restaurangen. Nya lekparker. Att få sitta på pappas axlar. Titta på farliga djur. Somnar utmattade i bilen på väg hem. Utflykt. Tär på energin men med massor av nya minnen.



Stefan, Linnea (med bebis i magen) och Ella hälsar på. Barnen leker. Papporna grillar. Mammor pratar om livet. Frukost, fika och middag. Lite godis och glass. Kladdkakemuffins. Skratt. Kramar. Barn som springer. Det är livet. Glada att få dela dagen tillsammans med er.















Mannen tränar. Jag och L tar vara på tiden tillsammans. Går på bio. Äter MacDonalds, poppcorn och godis. Bilar i massor. En liten hand i min i biomörkret. Bara du och jag. Vill visa dig hela världen. Vi tar bussen hem. Berättar för pappa om vårt äventyr. Det är stort att se film på riktigt.



















Det regnar. Hela dagen. Tidningarna skriver att snart kommer sommarvärmen. Vad gör väl lite höst när vi kan värma varandra med kärlek. Plockar blåbär och svamp. Myggbett. I massor. Stickade koftor och strumpor på. En skål med blåbär i mjölk.







Kräftkalas. Bara vi tre. Hattarna på. Skål. Nu är det augusti. Månaden när jag fyller ett år äldre. Brieost och baugette. Barn som petar och leker med maten. Nya smaker.













Hemma i stan. Fika och tur i leksaksbutiker. En önskan om en stor röd lastbil. Måsten även på semester. Tvätt. Mamma får inte hjälpa till. En doft av verkligheten. Vi flyr en vecka till. Sen så. Men inte riktigt än.



Henrik, Linn och Leia förgyller vår dag. Galonbyxor och stövlar. Vi trotsar vädret. Fika och mat. Pussar och kramar. Barn som precis tagit sina första steg. Igår var hon liten bebis. Våra hjärtan smälter. L tar Ls lilla hand i sin och hjälper henne över alla husets trösklar. Diskussioner om livet. Underbara stunder. Minnen. Tack för att ni finns.



Vi njuter än. Mörkret faller på. En puss och en kram. Godnatt min skatt. Imorgon startar en ny vecka. I hopp om sol!


Kommentarer
Postat av: mamma och mormor

Tack för att du delar med dig av era fina upplevelser och fina minnen från er semester. Du skriver så härligt bra och så fina bilder på Liam och dig älskade dotter. Ha en riktigt skön sista vecka och jag håller tummarna för lite mer...sol ute, sol inne, sol, sol bara sol. Kramis mamma

2011-08-16 @ 10:50:19
Postat av: mamma

Det blev lite fel, skulle vara sol ute, sol inne, sol i hjärtat och sol i sinnet, sol, sol bara sol.

Kramis igen mamma

2011-08-16 @ 10:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0