3 av 5

För första gången på lääänge promenerade jag till jobb idag. Det har varit en lugn lördag. Kunde tom gå lite tidigare. Tog bussen till Willys för att möta upp mina killar som spenderat eftermiddagen hos farmor och farfar. Efter storhandling blev det tacos till middag. Kvällen har vi spenderat med massage och massor av mys.



Det pratas en hel del om den här "lillebrorn" som Liam önskar sig i 3 års present. Första gången vid en högtid som han inte får vad han önskar. Men man måste ju lära sig det också någon gång. Dessutom tror jag vi kan muta han lite med lika danna golfklubbor som pappa har men i miniatyr.



I vår bokylla. Boken "Baby- ett litet mirakel" av Morris Desmond, avtryck av litens hand och fot vid 1 månad och bebisskor från Lacoste. Tänk att det snart gått tre år sedan vår skatt kom till oss. Känns som igår men samtidigt som han alltid varit en del av familjen. Många undrar om vi inte funderar på den där tvåan nu när tom Liam börjat nämna saken. Ärligt ska jag tala om att klart vi funderar på det. På samma sätt som vi funderar om vart vi ska bo. Vad vi ska jobba med. Det är något som vi överlämnar till framtiden. Nu tänkte jag dessutom gå ner lite till i vikt så kanske jag slipper det där frågande blickarna på magen framöver.



Vi myser med glass efter maten idag. Lite extra gott för att det är lördag och vi får vara tillsammans. Nu nattar pappan i hemmet liten och jag funderar snart på att själv krypa ner i sköna sängen. Det är en dag på jobb imorgon också!


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo + vilma

Ha en bra dag! Vi kör tacomys idag istället :-). Just nu är jag hemma själv med båda barnen + hund. Inte det lättaste måste jag säga.... men dte går det också!

KRAM,

emelie

2011-01-23 @ 11:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0