Utvilad

Sov två timmar på eftermiddagen idag och det verkar ha gjort sitt. Synd bara att det är trisst på TV och att jag absolut inte orkar med att ta mig för något annat än att sitta i soffan. Eftersom jag sett igenom alla mina favoritbloggar som inte uppdaterat de senaste timmarna får jag väl själv göra ett bidrag till bloggvärlden genom en liten lista på saker vi kommer behöva till bebis ankomst.



Nappar och nappflaskor DR Brown. Vi använde dessa till Liam första tiden och var nöjda.


Även om det inte gick med amningen sist känns det som att en amningsbh får följa med första tiden på BB OCH bröstvårtskräm.


En mjuklift till vår Emmaljunga skulle verkligen underlätta för att slippa väcka bebis när vi ska upp för trapporna.









Idag tar vi allt mer sällan med oss vagnen när vi är iväg kortare turer med L men eftersom jag både kommer lämna och hämta på dagis skulle det kännas bra med en ståplats till vagnen den första tiden.


Med nummer två är det så mycket enklare att avgöra vad som är viktigt och vad vi verkligen behöver. Ett stort skötbord som vi hade till L känns inte prioriterat. Delvis på grund av brist av utrymme även eftersom det verkligen inte krävs mer än en liten yta och mycket på grund av att det är enkelt att sköta om på natten utan att börja stöka runt med diverse. Ett skötbord direkt på sängen från Brio står definitivt på listan.

Känns lite lyxigt att vi redan har ting. Då kan vi koncentera oss på det där lilla som fattades förra gången och dessutom unna oss att välja till något litet om vi verkligen vill. Bebiskontot denna gången kommer inte upp i närheten av summorna med Liam!


Kommentarer
Postat av: Jenny N

Spännande att få drömma o planera:-) Men ett tips från mig till dig, tänk en extra gång innan ni köper ståbräda. Vill du höra mina åsikter får du hojta till.:-) Massor av kramar från en som tycker de e jätte mysigt o följa er ännu en gång på vägen mot att få bebis:-)



2011-11-16 @ 16:50:48
Postat av: Linnéa (Mickans)

Vill bara säga att philipsavent flaskorna ÄLSKAR vi denna gången, man slipper det dryga röret i mitten av flaskan som va så svårt att rengöra, i philipsaventflaskorna sitter ventilen i "korken".

Vi har ståbräda till Ella, anvönder inte den jättemkt nu eftersom vi har syskonvagnen pckså men den är toppen när man ska iväg och har singelvagnen.

Hon tycker att det är kul att stå på den!



Kram

2011-11-17 @ 11:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0