Vila

Vilket mörker det har varit idag. Ioförsig har jag sovit bort 50% av dagen men den tid jag varit vaken har det varit alldeles grått ute. Det märks att vi kommit in i November. Inte mig emot. Tycker om denna årstid. Speciellt innan jul. Längtar redan fyra veckor fram i tiden då vi får plocka fram juldekorationerna ur källaren. Lite extra längtar jag i år eftersom vi idag bokat tid till en privatklinik där vi kommer göra ett tidigt UL vid ungefär samma tid.



En sliten mama kan behöva lite lyx. Ny kofta i kashmir från Gina Tricot. Igår när vi hämtade upp L på dagis frågade ett av barnen "Är det din pappa och din farmor L?" Som vi skrattade. Jag som annars brukar uppfattas som mycket yngre. Den senaste tiden har dock slitit hårt. Som jag skrivit är jag mer eller mindre konstant illamående men utan att kräkas. Ibland önskar jag att det hela kom upp för att slippa känslan för en stund. Idag har jag njutit av att få vila. Hela dagen. Det krävs för att orka med den kommande arbetsveckan.



Kanske är det myskänslan och den stundande julen som gört. För tillfället är jag inne i en period där jag älskar vårt hem. Ibland är det precis motsatt och allt känns fel. Icke.  I affären igår inhandlades en extra ljusslinga till köksfönstret som lite extra piff.



Tid att tända ljus och krypa ner i soffan tillsammans med en bit melon och en skål med vanilj yoghurt.



Mia min Mia. Kom med Posten för ett par veckor sedan. Bästa avklopplingen.  



Nya Elle Interiör. Snart fylls inredningstidningarna av julhem.

Glömde föresten en fråga här igår. En oviktig i sitt sammanhang men samtidigt spännande att spekulera kring.

Pojke eller Flicka?
Före vi fick L. Spådde A och jag oss med det såkallade ringtestet. Testet visade pojke, pojke och flicka. Vi har vant oss vid den tanken. Dessutom är den enkelt att tänka att det är en lillebror i magen eftersom vi är vana vid L, jag är ensam tjej bland "mina killar" och storebror är helt inställd på att få en lillebror att spela fotboll med. Den som lever får se. Allt vi önskar är att liten är frisk.

Nu börjar snart  "Drömmen om ett barn!" med Renee Nyberg på TV3!


Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Pojke eller flicka? FLICKA! Min gissning :-). Spännande med tidigt UL, vilken vecka kommer ni vara i då?



Angående magen så vet du säkert redan att min mage blev STOR typ på än gång. Inte sådär fint stor i början utan bara tjock, haha. Kan säga att den är svåååår att få bort nu.... Suck!



Illamåendet då - mitt tips är seaband som finns på bland annat Apoteket. Annars hade jag alltid ngt litet i väskan, något jag kunde suga på. Typ halstabletter. Och ngt att dricka såklart.



Kram kram

2011-11-03 @ 21:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0