Meny

Förlåt mina vänner. För sent och sällsynta blogg inlägg. Men jag vill tro. Att ni. Precis som vi. Inte prioriterat tiden framför skärmen de senaste dagarna. Idag har vi spenderat tiden med att ordna inför morgondagens nyårsfirande, varit en tur till den lokala elhandlaren och dessutom köpt med oss några små raketer hem. För barnens skull. Och männens. Väl hemma har jag ägnat min tid i köket. Det blev en icke avancerad förätt alà klassisk Skagen Toast. Väl därav en mer komplicerad efterrätt i form av Grekisk Baklava som serveras med vaniljglass.
 
 
Mannens. Eller min. Julklapp. I form av Per Moberg. Jag tackar jag. Har alltid haft ett öga för denna man. Eller hans matlagning menar jag självklart.
 
 
Älskar omslaget. O. Då inte enbart för karln. Färg, form och textil.
 
 
Jag har som bästa Maria Montazami idag funderar över vikten av vad som står på tavellisterna i köket. Tror jag blev nöjd till slut. Lite nytt i varje fall.
 
 
Är så nöjd över min nya brödkorg från Bruka i Stockholm och de nya tallriksunderläggen av Estrid Ericsson från Svenskt Tenn.
 
 
Köket lite mitt mellan jul och vår. Lite ostajlat idag. Med vinflaskan på kant, tomma och halv tomma glasflaskor för pasta, ett ocentrerat God Jul och en adventsljusstake för långt ur i kant där hela bilden faktiskt är lite sne. Ni förstår kanske. Lite hur jag fungerar. Måste lära mig vara mindre pedant. Men jag vill tro. Att det är en del av varför ni tittar in här Hemma På Våran Gata i Stan. För att jag inte kastar ut bilder av diverse. Inget ont om det. Men det är inte jag. Jag tar avstånd från ting som Instagram. Och fortsätter vara petig. Ibland undrar jag dock. Om det inte är lite sjukligt?
 
Nu. Ska jag försöka. Vara lite social med A. Känns som vår tid senaste veckorna varit minimal. Barnen tar all vår energi just nu. Utan paus. Vilket resulterar i att den ena ofta somnar vid nattning och den andre stirrar på TV:n i soffan i hopp om liiite tid i tystnad!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Oj vad jag gillar ditt kök. Varenda detalj så genomtänkt och fin. Blev sugen på att själv införskaffa några nya brickor :-)

Önskar er ett riktigt gott nytt år och hoppas få besök av dig & Filippa snart! Annars kommer vi till Lund igen! STOR kram <3

Svar: Tack vännen. Brickor är en sak jag aldrig kan ha för många av. Samma sak med kuddar och burkar. ;)
Vi vill så gärna träffa er och kommer hemsk gärna till Malmö. Ironiskt nock har vi börjat det nya året med magsjuka och håller oss på vår kant ett tag till ;)

KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-12-31 @ 10:09:49
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Lina

Gott nytt år söta Mikaela! Hoppas på ett fint 2013 för dig och din familj.

Stor kram från Lina och Astrid

2012-12-31 @ 11:19:41
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: Zarah - mamma till två små

Självklart är det så. Och det är väl ett bra och sunt sätt att prioritera. Gott nytt år! Kramis

2013-01-01 @ 10:51:25
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Dinka

Vilket fint kök ni har, här är en till som gillar fina brickor :)

Ha en mysig kväll!


Svar: Tack snällaste. Brickor kan man aldrig ha för många av ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-01-04 @ 21:34:46
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0