Barnvagnsdjungel

Det har verkar bli en dag då jag bara sover, sover och sover lite till. Jo man måste ju ha sådanna också. För mörkt och trisst ute för promenad. Lägger det på framtiden. Kanske imorgon.

Har istället arbetat på att få mannen med på mina planer då det gäller barnvagn. Det är ju lite olika det där. Eftersom det är jag som kör vagnen 95% av tiden är det viktigare för mig att vår vagn känns hundra procent rätt. Det är svårare för mannen att sätta sig in i vad som behövs och inte behövs. Jag vill inte ha en stadsvagn för att det är något man skall ha utan för att jag vill ha en praktisk vagn utifrån våra behov. Vi bor trots allt mitt i stan.

Vi köpte en Emmaljunga Mondial Duo 08 innan Liam föddes. Den är i bästa kvalitet dock kände jag ganska snabbt att jag saknade svängbara framhjul. Då Liam blev lite större köpte vi en MacLauren paraplyvagn som vi istället mestadels använde oss utav förutom när det var snö dock saknade jag att ha liten vänd mot mig. Eftersom vi är helt överens om att det känns urdumt att köpa ny vagn när vi har en/två funktionella har vi istället kommit överens om att se till en annan lösning för en mindre peng. Nämligen att handla ett nytt chassi med svängbara hjul och använda oss utav vår liggdel och sittdel sedan tidigare. Då skulle jag få mina svängbara hjul, kunna ha liten vänd mot mig och från mig och fortfarande ha kvar möjligheten att byta till vårt äldre chassi om det blir för mycket snö för de små "city"hjulen. Har kollat upp informationen med vår gamla hederliga bargnvagnsförsäljare som verkade positiv så imorgon blir det en tur till affären för en testrunda och kanske en beställning.



Emmaljunga Nitro City.

Det blir mycket bebis här på bloggen nu. Tror ni förstår. Och hoppas att ni tycker det är roligt!


Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Helt klart Bugaboo camelon - bara köpa vinterhjul till om ni ska ut i terräng eller om det är mkt snö...



bästa vagnen utan tvekan!



kram kram

2012-01-17 @ 16:49:46
Postat av: Isacs Mamma

Hej! Få jag tipsa om min nystartadebloggtävling?

den finner du här http://isacsmamma.blogg.se/2012/january/nystartadbloggtavling.html

Vore jättekul om du ville vara med!

Hoppas du får en fin vecka <3

2012-01-17 @ 23:17:05
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny N

Nu e jag jätte nyfiken på hur de gick i barnvagnsdjungeln idag:-) De e jätte mysigt att följa er garviditet o allt där runt, ja givetvis livet i övrigt oxå:-) Hoppas att vi snart kan ses på en fika! Så jag får höra allt in real life:-) Kram

2012-01-18 @ 17:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0