?

Sitter och grubblar över VARFÖR jag inte tappat i vikt denna vecka. Har kommit fram till att mitt otroligt stora intag av frukt kan vara en anledning? Har läst mig till att mer än fem frukter om dagen är lika mycket socker som i en halvliter läsk. Gah. Jag vet inte vad jag ska njuta av om jag inte får min fruktssallad om kvällarna. O numera en skål med jordgubbar och mjölk. Har dessutom uppmärksammat att di där nötterna som jag äter. Mandlar oftast. Inte är en bra idè heller. I stor mängd iof och jag äter 5-10 om dagen men i vart fall. Tänket med VV är att man ska kunna äta av allt men frukt är gratis vilket innebär att jag kan äta fritt av detta. Får nock tänka om lite. Lite morotsstavar om kvällarna kanske är ett bättre alternativ. Eller vad säger ni. Vad har ni för tips?

Kommentarer
Postat av: Emma

Så kanske det är med frukten fast å andra sidan bordeduinte få i dig såna kopiösa mängder. Vet dock av egen erfarenhet att de veckor då jag verkligen gett järnet, varit benhård och gjort allt rätt så var det inte ovanligt att vågen stog still. Tänk istället på den totala vikten som du gått ner och att du gick ner fem (!) kg första veckan och se det utslaget per vecka!

Du är bäst! Kram

2013-04-21 @ 08:16:28
URL: http://lillaemma1984.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag tror att du kommer fortsätta gå ner om du fortsätter som du gör! Nu blev det en kanon start och det gör säkert sitt denna veckan..... Visst e frukt socker , när jag kämpat har jag inte överdoserat frukt ! Men absolut ätit frukt! Nu kör du ju mer vv tänk men ett finncrisp med lite god ost är annars fin fint!!!!

2013-04-21 @ 08:18:05
Postat av: Anonym

Tycker du ska fortsätta i detta spåret som du trivs o funkar med ytterligare nån/ några veckor o se vad som händer. Som E skrev, se den totala viktnedgången! Hormonbalansen kan ju oxå påverka för oss tjejer. Fortsatt lycka till!! Kram

2013-04-21 @ 08:45:59
Postat av: Linnea

Jag minns från VV att det i början kan gå ruggigt fort och sedan sakta ner. Jag skulle fortsätta som du gjort den här veckan o inte äkna varken mandlar eller frukt. Nästa vecka ska du se att det pr lte fort

2013-04-21 @ 14:06:43
URL: http://linneaturner.blogg.se
Postat av: Linnea Karmlid

Det blir alltid kämpigare gumman, det blir svårare att gå ner, man hamnar på platåer mm. Tänk då att du måste förändra ngt. Inte alltid äta samma frukost, inte alltid samma kvällmål. Förändra ngt i träningen, kanske är du går lägger du in lite intervalltänk så pulsen får öka och sen sänka, det är en kick för hormonerna som kommer signalera bränn bränn bränn. Äter ud alla dina pints? Välj bort den smaksatta kesellan, smaksätt med bär istället. Bär är bättre än frukt. Knep up The Hood Word du är grym!!!!

2013-04-22 @ 22:44:47
Postat av: Tina

Jag tror din kropp har reagerat på din viktnedgång. Ät som du gör och se hur det går nästa vecka. Tror att om du slutar med det du vill ha att du lättare kan tröttna på att äta som du gör.

2013-04-23 @ 18:37:12
Postat av: Johanna

Jag räknar ju kcal och VV t.ex. baserar ju sina points på bland annat det. Jag undviker frukt pga det sötsug jag får av det. Äter hellre en varma koppen på kvällen med 100 kcal. Det har fungerat bra för mig. Första målet blir nått denna vecka. 2 hg kvar för att stå på nästa 10-tals vikt. Det är stort. Sen är det bara att gasa på. Men som många ofta skriver. Man får ta ut vikten på antal veckor. Jag känner igen att jag typ inte gått ner något den vecka jag kört som hårdast och sen veckan efteråt är det -2 kg. So it pays off! Men förstår din frustration och jag hade hellre sett -1 hg om dag regelbundet under hela viktnedgången men kroppen fungerar ju inte så. Tyvärr! Kram!!!

2013-04-23 @ 21:09:37
URL: http://smastadsvillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0